Last news in Fakti

23 Януари, 2022 17:12 2 943 84

Асен Василев обеща: Няма да вдигаме данъци и акцизи

  • асен василев-
  • бюджет-
  • данъци-
  • акцизи

В момента са заложени приходи, които са сравнително консервативни

Асен Василев обеща: Няма да вдигаме данъци и акцизи - 1
Снимка: БГНЕС

Минималните доходи може да претърпят още корекции, това каза финансовият министър Асен Василев по БНТ.

Той също посочи, че няма да има повишаване на данъците и акцизите.

На въпрос дали при евентуално затваряне, заради разпространението на коронавирусната инфекция, ще бъдат запазени някои мерки за подпомагането на бизнеса, той отговори, че мярката 60/40 ще бъде запазена.

"В момента са заложени приходи, които са сравнително консервативни, защото се отчитат ръстът на икономиката, инфлацията както и подобрената събираемост", посочи още министърът.

"Растежът е около 4,8 на сто. А инфлацията е заложена между 5 и 6%. Дефицитът, който е предвиден по бюджета, без COVID мерките, е 2,5%, с COVID мерките излиза около 4%", допълни министърът.

Няма как правителството, влизайки на 15 декември 2021 г. да остойности всички политики, които иска да провежда. Голямата част от коалиционните политики трябва да бъдат заложени в бюджетиране, обясни Василев забавянето на бюджета.

"В момента са заложени приходи, които са сравнително консервативни, защото се отчитат ръстът на икономиката, инфлацията както и подобрената събираемост", допълни министърът.

Правилната политика не е да се увеличават извънредните плащания, а лекарите да получават нормални възнаграждения, каза в отговор на въпрос дали не е имало възможност за увеличение на парите за медиците на първа линия за справяне с COVID.

Ние сме по-енергоемка икономика, ръстът на инфлацията беше очакван. За следващата година очакваме (инфлация) в троен размер. Движим се в 5-7 на сто, не очакваме да минем 10%, каза Василев. Повишаване на МРЗ вече е изядено, допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 28 Отговор
    кокорчки, всичко трябва да поскъпне и то със много

    Коментиран от #73

  • 2 истина е

    31 48 Отговор
    Браво на министъра .Не като горанов , който беше абсолютен мушингер и крадец !!

    Коментиран от #33

  • 3 Хайде,хайде....

    61 25 Отговор
    Знаеш ,че лъжеш! До април сте аут.

    Коментиран от #77

  • 4 Фърчуло

    34 16 Отговор
    Асенчо вдига само едно и то го вдига постоянно, ам то принадлежи на Спеца и е между палците на краката му....... а сега бързо трийте, щото не е възхвлала на язовирната банда или метжния селяк от хасковско
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Утре

    41 19 Отговор
    Обещал... кой, бе опулено овчарче, ви вярва? Трябва да е велик балък.
  • 7 Пич

    47 10 Отговор
    Тия па...!!!??? Остава да ги вдинете , и вас народа ще ви навдига по стълбовете !!! Мислите как да компенсирате българите за инфлацията ! Че досега , само лъжи , особено към пенсионерите ! Държавата потъва , а Кире гледа кино , и рупат пуканки !!! Ее , назначихте и доста рода и любовници по министерствата де !!!

    Коментиран от #20, #60

  • 8 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    40 8 Отговор
    В България трябва са се въведат семейно облагане, необлагаем минимум примерно 300-500 лева на човен. И прогресивни данъчни ставки, така че по-богатите българи да плащат по-голям процент данъци и осигуровки от по-бедните. В момента е обратно, по-бедните плащат по-голям процент осигуровки и данъци спрямо доходите си. В сравнение с по-богатите българи.

    Коментиран от #19

  • 9 Инфо

    19 4 Отговор
    Командващият Военноморските сили на Германия вицеадмирал Кай-Ахим Шьонбах заяви, че Владимир Путин иска уважение и Киев никога няма да си върне анексирания от Москва полуостров Крим, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

    Коментиран от #12

  • 10 Курд Околянов

    19 22 Отговор
    Сега берат гнилите плодове на бойковото управление. Ще видим след време какво ще засадят, какво ще отгледат и какво ще се бере.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Курд Околянов

    6 10 Отговор

    До коментар #9 от "Инфо":

    Но му набиха канчето и вече е аут.

    Коментиран от #26

  • 13 Не лъжи

    36 4 Отговор
    инфлацията ще е минимум 20%. И кажи кой ще краде двата милиарда за ковид.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Недонаплюскан гьормедик

    28 4 Отговор
    Не вдигаме данъка, вдигаме цялата цена, за да спечелят и ортаците ни.
  • 16 Последния Софиянец

    35 5 Отговор
    Кирчо и Кокорчо много взеха да лъжат, така няма да изкарат мандата.

    Коментиран от #24

  • 17 ПСР

    28 4 Отговор
    Нещо не схващам.
    От мес.юли,вдигат акциза върху цигарите.
    Вдига се МРЗ- значи всички осигуровки, ДОО,ДДФЛ и пр.,се вдигат.Непреките данъци,в числа,върху тока,горивата и т.н ,също растат,като стойност,поради екстремно повишената база.Е,кво приказва този?!

    Коментиран от #30, #67, #68

  • 18 Вие казахте

    24 6 Отговор
    И че няма да крадете, ама окрадохте света за няколко месеца!
  • 19 Фърчуло

    4 13 Отговор

    До коментар #8 от "ГЕРБ=ДПС=ВМРО":

    Личи ти - беден си или поне със скромни възможности.главно умствени/. Беден човек е диагноза а не състояние, звиси от теб основно... и рещението е в главата ти... бъди здрави и щастлив
  • 20 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    8 10 Отговор

    До коментар #7 от "Пич":

    "Мислите как да компенсирате българите за инфлацията."

    Абе вие можете ли да мислите? Ние България не сме богата на нефт и газ арабска държана или Русия или Норвегия. Не сме държава в кояго парите извират от земята. За изплащане на компенсации са нужни държавни пари. Откъде идват в Бългапия държавните пари? Не знете ли, че парите на държавата ни идват от данъци ни? За да плаща държавата повече компенсации/помощи/ държавата трябва да събира повече данъци. Т.е. всички ние трябва да плащаве повече данъци. Другият начин е да се повишат данъци само на по-богатите българи.

    Асен Василев направи голяма грешка с предизборното обещание да не променя сегашната ДАНЪЧНО-ОСИГУРИТИЛТА СИСТЕМА. Хора разберете го в семинарната държава ОСИГУРОВКИТЕ са вид данък. Асен Василев вече започва да разбира гришката си и ще вдигне максималният осигурителен праг от 3000 но 3400 лева. Така от всики един от по-заможните българи ще се взимат по едни около 140 лева месечно повече пенсионни и здравни осигуровки. Това са 1700 лева повече осигуржвки от по-богатите.

    Коментиран от #29, #31

  • 21 85443

    26 1 Отговор
    Бако Асене спри скока на цените, инфлацията, обезценката на доходите, спестяванията и тогава ще повярваме на писаниците ти и че от вас нещо става като специалист!
  • 22 Това автоматично значи

    15 2 Отговор
    че ще се вдигнат и то значително!
    Каквото кажат, означава точно обратното, съдейки по това което сътвориха за два месеца
  • 23 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    19 2 Отговор
    Автоматично с Увеличение на Минималната заплата си Вдигнал Преки данъци с 650/710 или 9,154%...непреките да ги изброявам ,ли???това е само ДОО,а ЗОО по същия начин.Вярно не вдигате и някой процентен пункт та да ни стъжните ептен живота ,но и това е доста.та не ни прави на ....деца от социализма....капитализма ни шлифова бързо и смятаме,като млади харварди по -принуда......
  • 24 Нали бяхте заедно

    19 1 Отговор

    До коментар #16 от "Последния Софиянец":

    по протестите и щяхте да вземете 150 депутата? Защо завъртя палачинката сега? Да не затвори кръчмата? 😁
  • 25 Наката

    16 3 Отговор
    Това ми звучи , като няма да вдигам...лъжите.
  • 26 Може....

    9 1 Отговор

    До коментар #12 от "Курд Околянов":

    Но Крим остава руски.
  • 27 Оставка Конорчо

    24 7 Отговор
    Оставка Кокорчо! Не ставате за нищо! А, върнете и изгарчвните за два месеца милиарди! Махайте се докато все още може да стане без съд!
  • 28 12345678

    19 2 Отговор
    А нима увеличаването праговете на осигуряване не е увеличаване на данъци ?

    Коментиран от #49

  • 29 Хайде

    18 3 Отговор

    До коментар #20 от "ГЕРБ=ДПС=ВМРО":

    Сега ! Значи , за компенсиране на олигарсите , пари винаги се намират , а за народа - никога ! И къде ти е логиката !?
  • 30 Как бе

    18 1 Отговор

    До коментар #17 от "ПСР":

    В Харвард явно ги учат, че не е важно какви са фактите, а как ти ще ги представиш. Университет за ментърджии и лакардийници.
  • 31 Фърчуло

    7 7 Отговор

    До коментар #20 от "ГЕРБ=ДПС=ВМРО":

    Ей убавец виж ми отговора в №19, ама се опитай да осмислиш... тая сметка дето я правиш за 1700 лева повече, за колко човека се отнася знаеш ли? и каква сума се получава знаеш ли? - ами никаква.... аз съм един от тия, от които ще се опита да вземат тези 1700 лева и знаеш ли? - ще ги вземат ама друг път /има си начини/ щото ми омръзна мързеливите и прости екземпляри да мрънкат цял живот а аз да им плащам сметките, така че на спецовата любовница сметката е без кръчмар и къса моооого...

    Коментиран от #47, #53

  • 32 Бай Петко

    28 3 Отговор
    Асене, влез в магазина бе човек. Цените на основните продукти са скочили между 20 и 30%. Не сменихме Борисов, за да назначавате жената на Лорер навсякъде. Пълен позор сте!
  • 33 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    14 4 Отговор

    До коментар #2 от "истина е":

    Асен Василев НЯМА ТОПКИ за да повиши данъците на богатите българи с месечен доход над 3000 лева. А за да не пострадат децата и инвестициите. При прогресивни данъци трябва да се въведе семейно данъчно облагоне. И приспадане на инвестициите от облагаемия доход. Но това законово трябва да се направи умно, така че само до 1/3 или 1/4 от дохода да може да се приспада като инвестиция. Т.е. богаташа да може да си приспада данък само до 1/4 или 1/3 от дохода.

    Коментиран от #34, #75

  • 34 Фърчуло

    10 1 Отговор

    До коментар #33 от "ГЕРБ=ДПС=ВМРО":

    Най-после единомислие - алелуя... Асенка няма топки - съгласен, аме не му и трябват, Спеца-а има
  • 35 Търговец

    13 0 Отговор
    Вдигнахме ви само осигуровките
  • 36 sss

    22 0 Отговор
    И докато вика, че няма да вдига данъци, вдига максимално осигурителния праг. Идиот :)

    Коментиран от #76

  • 37 хатче

    6 0 Отговор
    ХЛЕБОПЕКАРНИТЕ КОГА ЩЕ ПЛАЩАТ ДАНАЦИ 30 ГОДИНИ ???
  • 38 Мамул

    16 0 Отговор
    Продавачите на ток и лабораториите с тестовете отидоха в космоса с печалбите! Някои интернет търговци също са с хубава печалба. Защо да не им вдигнете данъците? Те не печелят на Марс, печелят от сънародниците си. Къде е промяната Кокорчо? Спряхте ли теча, запушихте ли дупките? Откога почват да растат доходите на хората? Простака от Банкя предаде щафетата на шмекерите от Харвард.
  • 39 демократ

    13 0 Отговор
    Кокорко,попита ли Фатмака и Дърдорко? Като личност си една ококорена тиква.
  • 40 ковидиотин

    15 1 Отговор
    Никаква вяра им нямам и на тия наследници на ония
  • 41 Горски

    18 0 Отговор
    Вие спрете да продавате България. Осигурете народа си. Живеем пак във Виденова зима.
  • 42 Анти

    12 0 Отговор
    Нашият бюджет не го ли прави една мазна леличка с афрамериканско-индийски произход, на етаж минус 2 в Белия дом с кафевите картини.И после го праща като екселска табличка на кака Мустафа в София, пък тя по жимейла на Киро, който е прост.
  • 43 То това е много вярно!

    11 0 Отговор
    Когато евреите или англосаксонците ти обещаят нещо..е като от умрял писмо да чакаш..🤣
  • 44 Селянин

    12 0 Отговор
    Вие едно говорите но друго става,всичко върви нагоре
  • 45 пенсионерка

    15 0 Отговор
    Увеличението на пенсиите отдавна го изяде инфлацията какви ги говорите
  • 46 Бай Илия

    17 0 Отговор
    Асенчо, българите няма да Ви търпят и скороще си ходите ! Когато Америка водена от интересите си ни пробутат на рашките ще стане интересно за правителството и президента Радев !
  • 47 Богаташ

    8 1 Отговор

    До коментар #31 от "Фърчуло":

    Това е дефиницията на червените. Богати са тъпанарите, които си късат задника от бачкане в западни фирми и са глупави да си плащат всички данъци. Те де факто би трябвало да са средна класа, но в България се водят богати. Бедни са крадците и оригарсите. Те са повече на брой, но от тях Бай Ганю не очаква да си плащат каквото и да било. Те са национални герои.

    Коментиран от #54, #65

  • 48 ПП"Пипнахме парите"

    14 0 Отговор
    Управлявате 9 месеца -разруха и упадък!!!
  • 49 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 0 Отговор

    До коментар #28 от "12345678":

    тоя номер го правят от както сме ""Демокрадддция"".Това е от кукловодите им спуснато!!Преди вдигаха и някой процентен Пункт и мисирките в един глас...Булю,булю..само с един процент.....е увеличението....Или само с 2 процента...АА,то 2от 18 или 1/18 не е 1процент ,а си е 5,55 в период...но нали са им показали ,оная картина ...С говедата...Чарда и те ни прекарват през едно сито.Сега пак същото,а живота ни направи да сме по добри от тях във всичко и е наистина глупаво да ги търпим ....
  • 50 Оптимизация

    6 0 Отговор
    А държавния чиновнически апарат кога ще оптимизирате.Там има много пари от бюджета за щяло и не щяло.
    Общинските служби и те трябва да го направят.

    Коментиран от #55

  • 51 Абсурдистан

    9 1 Отговор
    Кокорчо няма да махне плоския данък, въпреки че той бе в основните нападки срещу ГЕРБ и независимо, че БСП е управляваща партия. Пълен абсурд!
  • 52 "Много е умен,

    11 0 Отговор
    но е измамник"!!!!
  • 53 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    6 2 Отговор

    До коментар #31 от "Фърчуло":

    Предположенията ти относно мен са неверни и какъв съм аз не е твоя работа. Важното не е какъв съм, какъв ми е дохода ... важното е дали казвам ИСТИНАТА, дали съм ЧЕСТЕН човек ... И че не съм алчен мошеник ограбващ работниците си, съдружниците си, съседите си, сънародниците си... За това какво предтавлява един РАБОТОДАТЕЛ се съди по това как живеят и какви са заплатите на работницити му. РАБОТОДАТЕЛ чиито работници ходят гладни, със скъсани дрехи и обувки, и работят в мръсна, студена, вредна за здравето фабрика ... Докато той се чудя дали да си купи последния модел Майбах и нова по голяма 20 или 40 метрова луксозна яхта е човешки БОКЛУК.

    Да си чувал: "Не давайте бисерите на прасетата защото ще ги стъпчат"
    Отдавна не се засягам, от злобни коментари на написаното от мен. Човешкото ти ниво е АЛЧЕН РОБОВЛАДЕЛЕЦ. Аз отдавна осъзнах, че в България за съжаление свинете са малко над половината, особено сред по-възрастните поколения и особено сред пенсионерите с максималната пенсия. Аз пиша заради по-младото поколение, в него ми е насеждата да промени България към по-добро.

    На мен ми омръзна разни АЛЧНИ "робовладелци" да си определят над 100 пъти или дори 1000 пъти по-висока заплата от заплатата на работещите в техните фирми. И да обясняват как работниците им били мързеливи, некадърни, необразовани ... Ако това беше истина, как тогава фирмите ви успяват да произвеждат продукт и да го продават на пазара. След като работниците ви нищо не произвеждат, защот

    Коментиран от #56

  • 54 Фърчуло

    3 1 Отговор

    До коментар #47 от "Богаташ":

    Поздравления, връщаш ми надеждата че има все оче някой нормален тъдява
  • 55 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 0 Отговор

    До коментар #50 от "Оптимизация":

    4 милиарда и сто милиона на МЕСЕЦ за държавния апарат по министерства се харчи........
  • 56 Фърчуло

    2 1 Отговор

    До коментар #53 от "ГЕРБ=ДПС=ВМРО":

    Да си жив и здрав! - искрен съм, обаче допреди този ти пост мислех че си с акъла си, сега доказа, че съм се лъгал. Виктор Юго и бедния Гаврош ряпа да ядат пред теб... човече желая ти ти добро, но все пак отиди при специалист

    Коментиран от #84

  • 57 Комунистите сложиха на власт...

    10 0 Отговор
    Цигани и ЕВРЕИ да ни дават обещания за бъдещето!е те си ЯДЯТ милионите по тихонку 😇
  • 58 АЗ ПОДМЯНАТАОставка

    15 0 Отговор
    Кокорчо вървете си назначените с венецуелските машини от служебните превратаджии Оставка Кокорчо къде са течовете нали се крадяха 8 милиарда и ТИ ги спря или си ги прибра или Лъжеш Оставка Подмяната Даже един бюджет не можете да направите 710 лв от април Кокорчо ти подиграваш ли се с българите Кокорчо защо и ти от Април не започнеш да получаваш или сега е урожай Оставка
  • 59 Гост

    9 0 Отговор
    Тия за нищо не стават! Един бюджет не могат да направят.
  • 60 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    7 3 Отговор

    До коментар #7 от "Пич":

    "Че досега , само лъжи , особено към пенсионерите !"

    Крайно време е българите да го РАЗБЕРЕТЕ. ПЕНСИОНЕР и БЕДЕН са различни неща. Да пенсионер с 250-400 лева месечна заплата е беден. Но не и пенсионер с 1200-1500 лева месечна пенсия. Но също и самотна майка(вдовица, разведена ...) с 1-2 деца и минимална заплата и близките до минималната заплати също е бедна. Обаче при нея е по-зле, защото и децата и са бедни. Да пенсионер с до 400-500 лева месечна пенсия трябва да получава социални добавки. Но е БЕЗОБПАЗИЕ пенсионер с 1500 лева месечна пенсия да получава социални добавки с оправданието, че бил "беден". Безобразие е и защэто тези 50 лева или 120 лева месечни добавки. Които се плащат на богатите пенсионери с максималната пенсия, с големите сметки в банките, с по 2-3 апартамента. Се взимат чрез данъци и осигуровки от бедни работещи родители със заплати по-ниски от максималната пенсия. Понякога от хора със заплати 2 пъти по-ниски от максималната пенсия. В България "Болен здрав носи".

    Коментиран от #71

  • 61 ЯКИ ЛЪЖИ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ

    12 0 Отговор
    ВАСИЛЕВ НЯКОЙ ОБЩИНИ ВЕЧЕ ДИГНАХА ДАНЪЦИТЕ!!!! КАК ЩЕ ГИ СПРЕШ???? ИЛИ ПРИКАЗВАШ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ???? ТАМ ДЕТО ИМА КМЕТОВЕ НА ГЕРБ ДИГНАХА ДАНЪК СМЕТ С ПО 20 И 30 %. ЯКО НИ ЛЪЖЕШ ВАСИЛЕВ, МНОГО ЯКО!!!! ГЕРБ ПАК ВИ ПОДЛОЖИХА ДИНЕНА КОРА.

    Коментиран от #64

  • 62 Ехо

    7 0 Отговор
    За нищо не ставаш!И царят е гол!
  • 63 Киро Фалита

    10 0 Отговор
    Долу Кирката Петров, Долу ПП.Време е за протести.
  • 64 Тоя е супер мошеник...

    12 0 Отговор

    До коментар #61 от "ЯКИ ЛЪЖИ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ":

    И даже като е имал партньори в бизнеса в Холандия. Всички ги е завлякъл!Кирчо и Кокорчо са една стока. Но важното е че дипломата след 3 месечен курс издадена от Харвард 😇
  • 65 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    4 2 Отговор

    До коментар #47 от "Богаташ":

    Дефиницията богаташ/чорбаджия/ я има в българския език много преди да се пръкнат червените богаташи с техните привилегии. Като държавно жилище, държавна резиденция, кортеж от държавни бронирани автомобили ... И пенсия 5-6 пъти по-висока от обикновената пенсия на медицинска сестра с 40-45 години трудов стаж. Червените богаташи се настаниха във фабриките, къщите, автомобилите, директорските кабинети ... на предишните богаташи.

    Що е АЛЧЕН богаташ, на който народа и работниците ходят гладни, голи и боси. Независимо дали е "червен" рубладжия-русофил или "демократ", "патриот", депесар, гербаджия, западен вашингтонски-доларджийски лакей... Все е ЛАЙ....НО.
  • 66 Бай Брадър

    6 0 Отговор
    А защо кмета на пазарджик увеличи данъците ?

    Коментиран от #78

  • 67 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    7 2 Отговор

    До коментар #17 от "ПСР":

    "Вдига се МРЗ- значи всички осигуровки, ДОО,ДДФЛ и пр.,се вдигат."

    Такива елементарни манипулации, са обида за българския народ.

    Василев (ПП) казва, че няма да вдига данъчните... ставки, като процент ще си останат същите. Това за мен е най-голямата им политическа грешка. Това беше и причината да не гласувам за ПП. Вече аз ще гласувам само за политици, които са за въвеждане на необлагаем минимум, прогресивни ДАНЪЧНО-ОСИГУРИТЕЛНИ ставки, премахване на всякакви ваучери. И които са за това поне половината депутати да се избират мажоритарно. Политици, които са за равни еднакви партийни субсидии за всички партии влезли в парламента. А не като сега по над 7 млн. лева годишно за ПП и ГЕРБ и по 300 000 лева годишно за БСП, ИТН и ДБ.

    Коментиран от #74

  • 68 Ами лъже,

    9 0 Отговор

    До коментар #17 от "ПСР":

    както обикновено.
  • 69 КРОКОДИЛА

    5 0 Отговор
    АСЕН РОМЧЕТО .....................................
  • 70 Продължаваме Промяната

    6 1 Отговор
    Гласувахме за вас, гласувахме за промяната. Промяната се оказа инфлация, промяната се оказа Виденова, промяната се оказа Глад! Спрете инфлацията много добре знайте, че написаното горе е стакмистика или на пролет ще подарите промяната на други, срещу които се борихме...
  • 71 Само

    3 3 Отговор

    До коментар #60 от "ГЕРБ=ДПС=ВМРО":

    Ти ли не си разбрал , че няма вече комунизъм !? Когато някой се е разписал , че ще работи за 500 лв заплата , няма как да вземе 1000 лв пенсия ! Това е положението ! Когато е вземал надплащането на ръка , е било иихуу... А сега искат голяма пенсия ! Е няма !

    Коментиран от #79

  • 72 sales

    3 0 Отговор
    кирч0 и кокрчо обещаваха кинти и благоденствие , ама не казаха че било само за тях и жената на лорер
  • 73 sales

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    кирч0 и кокрчо обещаваха кинти и благоденствие , ама не казаха че било само за тях и жената на лорер
  • 74 Фърчуло

    2 1 Отговор

    До коментар #67 от "ГЕРБ=ДПС=ВМРО":

    Ваня Григорова, издай се... ако не си ти, тоя който бълва тия откровени глупавини е за доктор.. освен ак не получава пара за това де
  • 75 АААААААААа

    1 1 Отговор

    До коментар #33 от "ГЕРБ=ДПС=ВМРО":

    Вие защо не гласувахте за БСП те точно това искаха? Защо гласувахте за тези които не желаят данъчна реформа? Радвайте се с 200 на плоският Ви данък и не квичете?
  • 76 АААААААААа

    0 1 Отговор

    До коментар #36 от "sss":

    Естествено, че ще вдигне максималният осигурителен праг! Той дори е МНОГО НИСЪК? Искате ШВЕЦИЯ, данъците трябва да са като ШВЕЦИЯ!
  • 77 АААААААААа

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Хайде,хайде....":

    Надявай се оня под КОНЯ за зелена трева!
  • 78 АААААААААа

    0 0 Отговор

    До коментар #66 от "Бай Брадър":

    А от кои е кмета на Пазарджик? А на КОЙ е кмета на Пазарджик? КОЙ го избра кмета на Пазарджик?
  • 79 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    3 2 Отговор

    До коментар #71 от "Само":

    Комунизъм има в кратуните на такива като теб. Комунизма ще си отиде по естествен път, когато у нас измрат всички родени преди 1987г.

    Според теб справедливо ли е?

    Медицинска сестра с 40-45 години трудов стаж. Която се пенсионира на 62 годишна възраст и според статистиката ще умре на 77 години. Да получава 15 години минималната пенсия.

    А бивш милиционер, който се е пенсионирал на 45-50 годишна възраст и има 15-20 години трудов стаж. И който според статистиката ще умре на 75 години. Да получава 25-30 години максимална пенсия, която е 5-6 пъти по-висока от пенсията на медицинска сестра.

    Това пенсионирания милиционер да получи през целия си живот 10 пъти повече пари от пенсия отколкото медицинската сестра. За мен не е справедливо. А ако в сметките включим и 20 ЗАПЛАТИ плащани на милиционерите при пенсиониране. Илиза, че пенсионирания милиционер ще получи през целия си живот 20 пъти повече пари от пенсия отколкото ще получи медицинската сестра.

    Това за мен не е справедливо. Това може да е "справедливо" само за някой АЛЧЕН пенсиониран милиционер, полковник, льотчик ... получаващ максималната пенсия като менте социалиста фатмак и президент.
  • 80 Таксиметраджия

    3 0 Отговор
    Няма да вдигате, но лишавайки ни от субсидията, данъка ни става двоен
  • 81 Да бе

    1 0 Отговор
    Нищо не правят до сега, само пред репортери се явяват а всичко си върви по старо му, всички деиности в държавата си вървят с гербаджииски договори сключени по времето на служебния кабинет
  • 82 Георги

    1 0 Отговор
    Аз мразех Влади Горанов но тоя вече ми е фаворит.Новите всичко което обещаха вече забравиха и дори със което щяха да се борят вече дори не се говори.наемам думи
  • 83 Продълж@в@ме подмян@т@

    0 0 Отговор
    Кокорчо намали хранителните стоки , тока и горивото😂кво ми дреме акциза и данъците🤔
  • 84 Няма да имат бъдеще,чакат ги гробищата..

    0 0 Отговор

    До коментар #56 от "Фърчуло":

    Такива като теб,по скоро си за обрязване на горната глава,до падането и в калта!Това заслужаваш,това и ще получиш!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове