Last news in Fakti

25 Януари, 2022 15:49 3 093 33

Проверка на общински съветник установи: Температурите в електробусите- почти до нулата (ВИДЕО)

  • общински съветник-
  • електробуси-
  • температури-
  • до нулата

"Парното в автобус 60 не работи, защото в депата не им стига батерията в минусовите условия навън”, коментира Борис Бонев

Проверка на общински съветник установи: Температурите в електробусите- почти до нулата (ВИДЕО) - 1
Снимка: Евроком

Гражданите се движат на температури близки до нулата в градския транспорт. Това обясни общинският съветник от “Спаси София” Борисов Бонев в социалните мрежи. “Температурата е 5,5 градуса. Парното в автобус 60 не работи, защото в депата не им стига батерията в минусовите условия навън”, добави той, цитиран от "Евроком".

“В София бяха изхарчени десетки милиони левове за електробуси, които не са подходящи за условията на София и не могат да обслужват адекватно пътниците. Не беше изградена и инфраструктурата за тях. В кв. "Овча купел" няма зарядни станции”, допълни Бонев.

Този електробус струва колкото два съчленени автобуса на газ, подчерта общинският съветник.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    25 18 Отговор
    Гражданите са облечени като за минусови температури. Лошото е когато отвън е -12, а вътре 28 и ние сме с палтата и шапките.
  • 2 1234

    42 1 Отговор
    eeeee,ама пък въздуха как се изчисти...
  • 3 Наркос

    34 0 Отговор
    Брей как въобще се е промушил този младеж да ги разконспирира? Прокуратурата веднага да го разследва !
  • 4 Бай Онзи

    40 6 Отговор
    Фандъкова на съд !!!
  • 5 Джей

    21 4 Отговор
    На жега не се пътува!
  • 6 ТАКА ЗАМРАЗЯВАТ И ДЕЗИНФЕКТИРАТ☝☝

    15 3 Отговор
    ПРОТИВНИЦИТЕ НА ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ
  • 7 ТИТИ

    31 6 Отговор
    СОФИЯ СТАНА НАЙ ГОЛЯМАТА КОЧИНА НА БАЛКАНИТЕ
  • 8 Хихи

    25 6 Отговор
    И как тези автобуси вървят в северните страни, а в България не могат? Не, че не може, а се спестява! Преди се крадеше от нафтата, сега от тока ще се краде!

    Коментиран от #17

  • 9 Иво

    32 7 Отговор
    Бонев нали ТОЧНО ТИ ЛАЕШЕ за мръсният въздух в София..не обръщай палачинката към газта..заради тебе ми сложиха ЕКО СТИКЕР ЕВРО 2 нищо че карам на газ в София..ще си стоите зад думите и носите последствията с тези електрически консерви..

    Коментиран от #11

  • 10 Борко

    19 0 Отговор
    Парното в автобус 60 не работи, защото в депата не им стига батерията в минусовите условия навън аххахахахахахаа
  • 11 Възраждане е герб

    12 9 Отговор

    До коментар #9 от "Иво":

    Бонев "лае" срещу мръсния въздух, както трябва да "лаеш" и ти, защото дишаш същата смрад. Проблемът е, че взетите мерки са неадекватни или в полза на някои кръгове. Не Бонев е виновен за стикера. Не Бонев е виновен, че караш 20+ годишен кюпник, за който нямаш пари да го зареждаш с фабричното му гориво и си минал на газ. Ако колата ти беше с фабрична газова уредба нещата щяха да са други. Както и да е. Всички знаем, че не колите са основният проблем, а безконтролното презастрояване, горенето на отпадъци и прочие.
  • 12 "Зелените мастии", като Боне Крайненеца

    17 5 Отговор
    години наред се скъсаха да лаят, като побеснели срещу Фандъка, за да се спрат автобусите с вътрешно горене и да се закупят "ефтините" електро-автобуси, да се чисти въздуха, а сега "Що така?" Ами щото, който ви слуша и ви се води по акъла значи е напълно луд. Боньо и Зелените стават само за две места или при Бай Ставри или у болницата в "Курило" при шефката на Инициативния комитет на Рашо Фатмака за втори мандат!
  • 13 В.В.П.

    8 4 Отговор
    Шопите са виновни за упадъка в България..Не ,Сащ Русия,ЕС..Алчните шопи.!
  • 14 В.В.П.

    10 2 Отговор
    София не е България..!Боли ме кара,за Шоплука !София не е столица.Велико Търново е столицата!;
  • 15 "Зеленясалата сделка" е престъпление,

    15 0 Отговор
    а нейните слепи привърженици, като този образ безподобен от снимката са престъпници! Тия "зелени политики" докараха Европа и България в частност до тотална и невъобразима енергийна криза, до уникално високи цени на горива и ел.енергия, до пълен срив на конкурентноспособността на бизнеса и катастрофално състояние на икономиката. Европа се напъва, като някаква общност на доказани идиоти, да спасява света и затова сама отива на дъното на всички класации! Връщаме се в каменната ера, когато въздуха е бил кристално чист, но пък сме живели в пещери!
  • 16 БонеФ, ако обичаш

    10 3 Отговор
    отивай в Казахстан, където в пустинята "глобалното затопляне" докара до -51 градуса в пустинята и животните замръзват от студ, умират и стават, като статуи! Обещавам да турим една камера през замръзналото ти от ужас "зелено тяло" за да те гледаме ежесекундно онлайн, като паметник на глупостта и на празните тикви и пъпеши! И когато някой почне да мисли "зелено" да погледне в нета и да му мине!

    Коментиран от #20

  • 17 Некой си

    11 0 Отговор

    До коментар #8 от "Хихи":

    Нарича се ИНФРАСТРУКТУРА!
    Като имаш една зарядна станция, а електричката едва докретва до нея, пак добре, че не се налага клиентите на услугата да бутат автобуса на смени.
  • 18 Връщай

    5 0 Отговор
    Нафтовите, че инак ще има яко клинч, ще въртите педалите да се топлите
  • 19 Миризлив пор

    7 0 Отговор
    Този хем реве срещу мръсния въздух, хем реве и някой е решил да направи нещо. Хайде да излезе и да каже "аз направих" и да видим дали някой няма да го оплюе.
  • 20 Behemoth

    5 1 Отговор

    До коментар #16 от "БонеФ, ако обичаш":

    Глупак в Казахстан има вътрешно континентален климат с изключително ниски зимни температури ...пустините се формират при минимални валежи и няма нищо общо с представата ти ,че пустинята е непременно гореща ...дори в Сахара нощем температурите са около нулата през ноща..

    Коментиран от #23

  • 21 Еколог

    14 0 Отговор
    Ей не им увря акъла на тия еко-активисти! Докато не ни уморят всичките, няма да мирясат! Не видяхте ли бе абдали, че миналата година 12 милиона души в Тексас стояха един цял месец без електроенергия заради това, че се бяха отказали от добив на ток с въглеродни емисии, а изхарчиха десетки милиарди за ВЕИ-та, които обаче, като падне сняг не вършат никаква работа! А сега тая зима берем плодовете на тая зелена идиотщина и в Европа!
  • 22 Бонев да ти кажа ли през къде ми е

    10 1 Отговор
    за вас тъпите шопи, дето се гражданеете и спасявате световният мир, като силиконови плеймейтки и мъникенки? Мръзнете, колкото искате, ама ние у Балкана си пердашим от 10 000 години на дърва 24/7 и досега студ не сме ни виждали, ни чували! Айде със здраве и си глейте екологията, докато пукнете тъпи гражданя!
  • 23 Минчо Празников

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "Behemoth":

    Ей момче, аз климатологията съм я измислил, ти си седнал вестник да ми четеш тука!
  • 24 Ей кво беше хубаво при бай Тошо

    14 1 Отговор
    имаше Софийско жителство и селяндури, като Бонев си стояха на село и пасяха патките! А сега всеки психиатричен случай търси изява по медиите.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Киро Жарта

    5 0 Отговор
    Ей момченце, много си сладък да знайш, я съм глъсувал за тебе! Ша та изям! Ако ти е студено, ела ми довечера дома да тъ загрея, ама мини първо през "супера" за мезе и кило ракия, и някоя друга тубичка лубрикант да не те претъркам. Айде чекам тъ! пп. "С Любов!" Киро Жарта
  • 28 Ами кво да правим

    5 0 Отговор
    като тия автобуси струват едвам по половин милион! Дайте по един милион и тогава ще има даже и парно! Шопите да не се стискат, ами да плащат повече данъци и цяла София "синя зона"!
  • 29 3673

    2 0 Отговор
    Да се радват, че са над нулата шопите
  • 30 Ташко

    0 2 Отговор
    Купили са ги щото рушвет в размер на 40% от 10 лева е 4, а от 20 е 80. Тези са дошли да папкат и да слушкат, а не да работят за гражданите и селяните.
  • 31 Гост

    4 0 Отговор
    Пестят ток електробусите,иначе пробега с едно зареждане ще намалее драстично.
  • 32 На завет

    1 3 Отговор
    Най важното е че не духа в автобусите. И нулева температура да е, когато си облечен и не те брули вятър, не се усеща. Аман от протестиращи лигльовци, вместо да благодари на Бога наш че въобще има автобуси.
  • 33 Софиянка

    5 0 Отговор
    Трамвай 20 днес нямаше парно. Помолих ватманката да го включи, а тя ми каза, че е включено и трябва "да го пипна оттук и оттам, за да разбера, че е пуснато". Пипах, пипах, още по-студено ми стана.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове