Last news in Fakti
  Тема: Украйна

20 Март, 2022 13:43 5 488 270

Христо Иванов: Трябва да помогнем с оръжия на Украйна

  • христо иванов-
  • украйна-
  • руска агресия

За това трябва широк консенсус

Христо Иванов: Трябва да помогнем с оръжия на Украйна - 1
Снимка: БГНЕС

В интерес на България е да помогне на Украйна, включително с различен оръжеен капацитет. Въпросът обаче може да бъде повдигнат само, когато има шанс подобно предложение да бъде прието от мнозинство, което е обяснимо и е част от внимателно съхраняване на концепцията от това управление.

Това заяви съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов в "Денят започва с Георги Любенов".

Още новини от Украйна

"Демократична България" и БСП са на различни позиции в управляващото мнозинство за това дали трябва да предоставим оръжейна помощ на Украйна, допълни Иванов.

"Какъв ще е резултатът - тепърва ще спорим, защото това не е лесно решение и е решение, в което и българското общество е разделено и е добре да мине обществено обсъждане и да се роди консенсус. Рискът да минем на варианта "плаващо мнозинство" - решение тип "шведска маса" - днес си сипвам от пържените яйца с вас, утре пия кафе с някой друг, е фундаментален риск за нас и е нещо, което ни плаши. От тази гледна точка сме много въздържани да правим провокации." - каза Иванов.

Той допълни, че управляващите ще продължат да търсят подкрепата на опозицията по големите въпроси, които касаят развитието на страната като позицията за Украйна и съдебната реформа.

"Целта е да събираме по-големи мнозинства по такива важни теми. Така че ние ще спорим и ще заявяваме ясно нашата позиция - трябва да оказваме помощ на Украйна и да се възпозвавме пълноценно от членството в НАТО - включително да поискаме разполагането на многонационален сериозен контингент на българска територия, да продължава и да се засилва еърполисинга и е много сериозно да осъзнаем, че в наш интерес е да помогнем, включително с различен оръжеен капацитет, на украинските ни приятели. Защото техният успех е най-бързия път към приключването на тази война." - каза Иванов.

Той призна, че управлението може да бъде критикувано за недостатъчна степен на координация и това е разговор, който се води в рамките на коалицията.

"Кородинацията е трудна по условие, защото става дума за сложна и разнолика коалиция. На някои колеги не им харесва това, но аз от самото начало съм откровен с избирателите. Проблемът е организационен - създадохме твърде много формати за координация и планиране, но нито един от тях не работи достатъчно добре. Но коалицията продължава да бъде безалтернативна, защото идеята, че предсрочни избори ще покажат нещо коренно различно, това е възможно, но това коренно различно нещо после ще се чудим дали случайно на тези избори не се е явил Путин." - каза Иванов.

Според Христо Иванов няма политическа партия, която в момента да иска сериозно предсрочни избори, защото никой не си прави илюзии, че това е добър сценарий за страната.

"Сигурен съм, че никой в момента не иска да е на мястото на Кирил Петков и трябва да отчитаме сложността на ситуацията и този епохално "горещ картоф", който му се падна." - каза той.

Относно арестите в ГЕРБ Христо Иванов призова да се избягват спекулации и да оставим на професионалистите да уточнят дали е имало случай на неотложност или не. Според него акцията на МВР е провокирана от наличие на сериозни съмнения за корупция, които не са разследвани от прокуратурата. По думите на Христо Иванов неуспехът се дължи на това, че прокуратурата е адвокат на ГЕРБ.

" ГЕРБ крепи Гешев в парламента и няма нито един случай, когато става дума за неговите правомощия, в който ГЕРБ да не излязат и да дерат ризи, да застават като жива верига около него. По същия начин Гешев им осигурява безнаказаност на ключови техни фигури, когато става дума определени фигури и факти да бъдат проверени при разследване. Това не е игра и мисля, че българското общество си дава добре сметка за това." - каза Иванов

Той допълни, че е имало комуникация с европрокуратурата в деня на арестите и че те наблюдават случващото се в България.

"Става въпрос от голям букет от факти, за който в зависимост от това за какво се съберат доказателства, могат най-различни обвинения да бъдат формулирани и да се работи по тях. Българското общество ще оцени това, че МВР се опитва да разплете това кълбо от тези с години неотговаряни въпроси." - каза Иванов.

Той отговори и на поканата за дебат, която му отправи главния прокурор Иван Гешев.

"Аз в момента няма с него какво да дебатирам. Това е човек, който - ако иска дебат, да заповяда, да си освободи кабинета, да се яви на избори и тогава с най-голямо удоволствие ще дебатирам с него. " - каза Иванов.

Допълни, че спи спокойно и не се притеснява от нищо.

"Аз, ако имаше за какво да дойдат за мен, при всички години на спорове с прокуратурата, може да са сигурни колегите от ГЕРБ, че щяха да дойдат за мен. Но спя спокойно и съм сигурен, че няма за какво да дойдат за мен."


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 172 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да Не

    316 15 Отговор
    После на нас кой ще помогне?

    Коментиран от #39, #49

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 много шум

    401 11 Отговор
    Вас ви вкараха в НС да правите съдебна реформа. Цяла година нямате 1 стъпка в тази посока.
  • 4 ГОВОРИТ МОСКВА

    287 12 Отговор
    веше комунист зелен демократ и накрая си джендър,пададено ще боли,тая идея ще те праги в канада с киро и евреичето лорер
  • 5 Генерал

    426 11 Отговор
    Христо,аре да не обесбяваш от името на българският народ какво трябва и не трябва.Ти нямаш гласовете да представляваш някого.Като имаш мерак грабвай пушката и доброволец в Украйна.

    Коментиран от #125

  • 6 Рошав таралеж

    361 10 Отговор
    Тоя човечец що не запали лодката и да заминава направо за Украйна, ами ръси дивотии?
  • 7 Ристюо

    296 10 Отговор
    Избори и оставка, каквото рекат хората после, вие и един процент няма да имате

    Коментиран от #203, #225

  • 8 Грабвай мушката и на фронта ристе

    273 7 Отговор
    Ама тея ястребчета вместо да скачат и плюват от ТВ в ТВ и шляпат във ФБ да се качват в трабантчето на пасито и на фронта... от кревата и баба знае да лае!!!

    Коментиран от #33

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 XYZ

    152 5 Отговор
    Голямо шикалкавене, унизително е!
  • 12 Гледайте

    183 7 Отговор
    Филма,,Украинска агония!,, И тоя не го слушайте!
  • 13 Друид

    177 6 Отговор
    Който нож вади, от нож умира.
  • 14 Супер тъп си

    213 7 Отговор
    обезумявате за пари ли за какво ? Имах малко по добро мнение за теб но уви.
  • 15 Направи

    202 9 Отговор
    Референдум ама да са включени и въпроси за излизане от нато и евросъюза.Давай да те видим нали си голем пич.

    Коментиран от #20

  • 16 Маде ин УСА

    19 117 Отговор
    можем да им дадем Съветския Скрап с който сме въоеъжени, ама първо да си накупим модерно въоръжение, което да е конкурентно, да плаши всеки агресор

    Коментиран от #26, #194

  • 17 8758

    232 6 Отговор
    Аз пък предлагам да изпратим теб и цялата ти партия като доброволци. Престанете да наливате масло в огъня! Вие не сте народа!
  • 18 Тома

    178 7 Отговор
    Бойкиев просто повтаря думите на америка за България.Гейска работа

    Коментиран от #98

  • 19 Българка

    185 6 Отговор

    До коментар #9 от "Покажи":

    Да вземе и всички депутати и министри които искат да се помага на Украйна с оръжия
  • 20 АнтиКомунист

    14 143 Отговор

    До коментар #15 от "Направи":

    и като излезем от ЕС и НАТО къде да отидем, в Сибире ли, къде да учат и живеят децата и внуците ти, в Сибире ли ????

    Коментиран от #76, #101

  • 21 това ни е като джапането бе

    146 7 Отговор
    Ристю , че си смахнат го знаем , но да омиротворяваш с оръжия направо си е кулминация , вероятно няма да отречеш , че си голем миротворец.

    Коментиран от #181

  • 22 00014

    138 7 Отговор
    Маймуночовекът да грабва тоягата и да ходи в Украйна.
  • 23 JEFF

    12 159 Отговор
    Напълно подкрепям искането за изпращане на оръжия в Украйна .
  • 24 Иван Димитров

    14 171 Отговор
    Естествено че трябва ! До сега 100 пъти трябваше да им помогнем с оръжия . Целия български народ го иска . Какво чакате още ?

    Коментиран от #31, #54, #95, #134

  • 25 Ристе

    156 7 Отговор
    това що не го каза по време на изборите да те видим как щеше да влезеш в НС? хаха

    Коментиран от #81

  • 26 Зззз

    85 8 Отговор

    До коментар #16 от "Маде ин УСА":

    Предлагам да събираме капачки ,а с парите ,които предлагаш да се дадат за желязо да купим кувиози.

    Коментиран от #42

  • 27 Б А Й Х @ Й ‼️

    101 7 Отговор
    Срам за Бойкикевия род ‼️
  • 28 4455

    138 7 Отговор
    ИДЕЯТА е добра,но още по-добра е ако Иванов го отнесе лично и застане срещу руската войска. Може и малко памперси да вземе.
  • 29 тоа

    111 8 Отговор
    не е в час
  • 30 Грантояд бойкикев

    121 7 Отговор
    Колко пъти ще препечатвате малoyмието на това комунистическо отроче?
  • 31 Зззз

    48 5 Отговор

    До коментар #24 от "Иван Димитров":

    Сарказъм предполагам?
  • 32 Сатана Z

    100 7 Отговор
    Българските фашисти,рамо до рамо с Укро Нацистите.Дири не се изненадвам като знам от какво котило произхожда и в коя партия членува този неонацист.
    Z
  • 33 ЧИБА

    8 39 Отговор

    До коментар #8 от "Грабвай мушката и на фронта ристе":

    Точно това правиш в момента . Лаеш от дивана .
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Иван

    99 4 Отговор
    Приключиха като партия знаят го , сега се чуди от къде да привлича вниманието. Щом толкова искаш да се месиш вземаш РПГ-то и отивай
  • 36 ДъБъ

    87 6 Отговор
    От глупав по-глупав- всички проАмериканчета долни бързат да ни вкарат във война щот сме цвете и няма инфлация ли?
  • 37 Иван Димитров

    9 101 Отговор
    Всичко с което можем да помогнем на нашите братя украинци трябва да им помогнем . Комунистите рашисти провеждат геноцид в Украйна . Трябва да им се помогне защото ние може да сме следващите. Руската окупация и тероризъм няма да спре с Украйна

    Коментиран от #133, #177

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 СДС АХХАХА

    51 2 Отговор

    До коментар #1 от "Да Не":

    ПАТКАНСКИ ОЧИЧКИ
  • 40 Много си долен ти

    106 7 Отговор
    Прадажник.Никакво оръжие не трябва да пращаме подлого краварска
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 В Кувоза с Каска

    11 32 Отговор

    До коментар #26 от "Зззз":

    след като всички наоколо се въоръжават до зъби, ние ко да прайм, да чакаме с изути путури ли ???
  • 43 Б А Й Х @ Й ‼️

    88 3 Отговор
    Чудно как всички деца на активисти на БКП , ползвали всички блага на деца на АБПФК , сега са най-отявлени АНТИкомунисти ‼️

    Коментиран от #263

  • 44 Тоя мравояд,

    73 2 Отговор
    е на всяка манджа мерудия.
  • 45 1234567

    73 2 Отговор
    Зимай каската и бегом къде украината, по-големо оружие от тебе нема , на първа линия по сите фронтове само и само демокрация да има.

    "Пари, пари, пари! - рекъл едно време Наполеон I и зяпнал беше да глътне цял свят; пари, пари, пари! - думат нашите букурещки народни базиргени и слухтят."

    Сбърка брега, г-н христов! Слухти по-внимателно....
  • 46 Ристьо,

    90 3 Отговор
    като бивш десантчик пред догановите сараи можеш самостоятелно или с цялата соросоидна БГ пасмина да заминавате на бандеровския фронт доброволци, но не се опитвайте да тикате зорлем България във война с която нямаме общо .
  • 47 Б А Й Х @ Й ‼️

    56 2 Отговор
    Само за протокола , България винаги се е включвала на страната на по-силния и винаги се е оказавала от губещата страна на преговорите ‼️

    Коментиран от #51

  • 48 Абе тъпане

    90 5 Отговор
    Абе Прокопиева подлого и продажник и проводник на интригите на САЩ! Помощ ли е на пожарникаря да дадеш туба с бензин, да гаси пожара? Ъ кухавеле? Само глупавите поддръжници на ДБ и ПП те разбират! Щото няма мисъл над рамената! Жалкото е, че не са малко глупавият слугинаж!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 твоята партия

    77 2 Отговор
    се оказа най-некомпетентната и претенциозна.С профашистки разбирания .Без капацитет.Можете само да крещите и да пречите.Махайте се.
  • 51 127830

    5 5 Отговор

    До коментар #47 от "Б А Й Х @ Й ‼️":

    ВИНАГИ ИМА ПЪРВИ ПЪТ

    Коментиран от #92

  • 52 БПФ

    87 5 Отговор
    Къде е прокуратурата, че не се самосезира по обвинение в предателство - Чл. 98 от Наказателния кодекс? Бяхме ясно предупредени, че ако даден ма укрoпите сериозни оръжия от рода на нашите С-300 ще бъдем третирани като съвоюваща страна !!! И защо - само за да може тоя субект да се подмаже на американското посолство? Цялата партия "даЙ България" трябва да бъде третирана като подривна организация, контролирана отвън !!!
  • 53 Многознайко

    55 2 Отговор
    Консенсусът е ясен предварително: паразити като Пинокио вън от България. Баста!
  • 54 в-к СТЪРШЕЛ.🐝🐝🐝

    73 3 Отговор

    До коментар #24 от "Иван Димитров":

    Абе умник да те пращаме тогава и тебе заедно с оръжията за Украйна а, какво ще кажеш? Ти явно и в казарма не си ходил??? Работата е ясна ще има трета световна война 50/50 заради такива като теб и Христо Иванов и много други които мислят като вас да видим къде ще се криете когато почнат да падат бомбите в България? 👍Z👍
  • 55 Бойкикев марш

    67 3 Отговор
    Бойкикев отивай на фронта и дай личен пример като загинеш геройски срещу Русия там!
  • 56 Да питам Ицко

    69 2 Отговор
    С колко процента влезна е НС? А дали ще влезнеш в следващото? Аз лично много се съмнявам!
  • 57 Кочо

    53 2 Отговор
    Отивай на фронта да помагаш на укронацистите, американска дълго..са гро.на под@@го!
  • 58 Sopol

    69 2 Отговор
    Айде всички като теб с такива идеики да хванат по една пушка и да заминават!!
  • 59 Шамара

    65 2 Отговор
    В интерес на България е да не взема , страна хуманитарна помощ да военна НЕ !!!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 гост

    66 2 Отговор
    Айде на лодката от ,,щурма" на Росенец и на североизток .По море направо в Одеса Качвай и останалите мераклии и се пръждосвайте завинаги от България, малки човечета.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Евроатлантик

    43 2 Отговор
    Когато лицето говори красноречиво, думите за тази т@@р са излишни!
  • 64 Госあ

    4 54 Отговор
    Разбира се, че трябва !
  • 65 Мамул

    56 2 Отговор
    Празни приказки от сороска подлога. Само васално храносмилане и нищо повече!
  • 66 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    41 2 Отговор
    Пинокио, ходи се тутуруткай...
  • 67 pbdan

    30 2 Отговор
    Ние имаме 2 дивизиона С-300, а украинците са имали 51. Как ще ги закараме до там? Руснаците ще ги опукат по пътя щом влязат на украинска територия. Експортния вариант на С-300 има вградена система чужд-свой и не може да стреля по руски самолети. Американските Пейтриът, ТААБ. Инджис също имат такива системи и не стрелят по американски самолети - затова Ердоган закупи С-400 за стрелба по Ф-16 и други подобни. На Украйна ѝ трябват само ПЗРК Стингър за самолети и Джавелин за танкове.

    Коментиран от #73

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Да пратим

    42 2 Отговор
    Биологично мрънкащото незнаещо на кой свят е оръжие Христо Иванов
  • 70 Фффффф

    9 17 Отговор
    А бе умници, войната свърши,а вие още умувате дали хуманитарна,дали военна накрая излиза че помагате на Путин
  • 71 Никой

    47 3 Отговор
    Тия се простреляха сами в крака с тяхната хлъзгава позиция. Излъгахте част от десния избирател. Никакви реформи няма да ви дадат да направите в съдебната система. Другите избори с Импексова заедно.
  • 72 Той

    47 2 Отговор
    Христо ,смени си дилъра..нещастник
  • 73 Ще им ги пратим тайно

    22 2 Отговор

    До коментар #67 от "pbdan":

    С кораб на .... Роскосмос
  • 74 Аноним

    33 2 Отговор
    А паве в лицето искаш ли
  • 75 Абе,

    44 2 Отговор
    Мравояд,меткай се при пасито,в трабанта и с крадлоленчето заминавайте да занесете пушки на бандеровците !
  • 76 Аз71

    27 4 Отговор

    До коментар #20 от "АнтиКомунист":

    Те Австрия понеже са в Сибир. Прочети малко преди да ти избия зъбите.

    Коментиран от #238

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Всички българи!

    60 4 Отговор
    Запомнете физиономии те на всеки един, който иска да вкара България в чужди геополитически войни! Никога, ама никога прошка за тези майкопродажници и българиомразци!
  • 79 Аве ейй

    45 2 Отговор
    Нещасник защо твойте приятели американците не им пратят
  • 80 Кой казва , че у нас без МАЙДАН

    32 2 Отговор
    Ще се СПРАВИМ с такъв ХАЙВАН ?
  • 81 Оооо

    37 2 Отговор

    До коментар #25 от "Ристе":

    За другите избори Този друга песен ще запее,,,
  • 82 Себулба

    48 2 Отговор
    Ицо,като дойдат Руснаците,ти ще си от първите,които ще ги посрещнат със свалени,уср..ани гащи. Предателите никой не ги обича,даже и тези на които слугуваш в момента.Ама се моли да дойдат Руснаците,че ако дойдат ония брадати Чеченци,какво ли ще ти правят,само може да гадаеш. Слава на Влика Русия!
  • 83 45678876543

    37 4 Отговор
    този политически лидер колко депутата имаше?
    чии интереси защитава и от иметето на колко
    и как бе аджеба една партийка без хора е в управлението
    ахх радев радев , къв си го наби с тая недообмислена политическа конфигурация
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Иван

    38 2 Отговор
    Приключиха като партия знаят го , сега се чуди от къде да привлича вниманието. Щом толкова искаш да се месиш вземаш РПГ-то и отивай
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Румпелщилцхен

    39 3 Отговор
    Взимай автомат и заминавай да се биеш на фронта бе, малоумник или ще седиш на топло в Парламента и ще пращаш други да се бият.
    Тоя се оказа много просто идиотче май финансирано от Америка купува тъпаци за лични цели.
  • 88 Селяк

    42 3 Отговор
    С това обръщение тоя пинокио доказа, защо НЕ може да бъде част от управлението и защо получи толкова нисък % от изборите! Следващите избори, се надявам да получи под 4%!
  • 89 Петър

    36 2 Отговор
    Христо Иванов и другите като него,като искат да дават оръжие да си взема жилетката и автомата да стават войници и да ходят в Украйна да им помагат. Защо да се месим в чуждия конфликт?

    Коментиран от #103

  • 90 Ти явно си

    38 2 Отговор
    бавноразвиващ се. Няма да помагаме на Украйна с оръжие. Набий си го в празната кратуна глиган смотан.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Б А Й Х @ Й ‼️

    27 2 Отговор

    До коментар #51 от "127830":

    Аз не познавам човек на който , като малък, да не са му казвали : " Не питай! Ще се опариш!" и да не се е опарил ‼️
  • 93 Петкан

    23 2 Отговор
    Това не е нашата война ..река Саш ,Англия,Франция,Германия лето сё правят на шефове да помагаиют
  • 94 смех

    33 2 Отговор
    Работа в бг няма цените нагоре инфраструктура на нулево ниво тоя говори за украйна егаси капота
  • 95 Йонко

    9 3 Отговор

    До коментар #24 от "Иван Димитров":

    Искаш го ти още неколцина загубен яка тапунг. р такъв.
  • 96 София

    32 2 Отговор
    Ицака много глупости говориш на последък!!!

    Коментиран от #106

  • 97 Госあ

    4 44 Отговор
    Ако това правителство не прояви воля и не изпрати оръжие в Украйна, въпреки популизма на простата корнелия от крушовица, ще потъне заедно с болшевиките в него ! Партията на крушовската доказа абсолютно, че няма нищо общо със социалистите, а е една руско- болшевишка партия на олигарси.

    Коментиран от #108

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 НЕ на оръжията и на войната!!!

    39 2 Отговор
    Едва ли е добра идеята да се подклажда войната с още оръжия и избити хора. Преговори и отстъпки и от двете страни са нужни, а не оръжия. Време е всички да се смирят малко за доброто на обикновените хора!!! Всички сме граждани на планетата Земя, какво значение имат тук някакви граници, за които е всичкото това избиване и безумие⁉️ Животът е толкова кратък и е безувие да се губи във войни и надпревара във въоръжаване.
  • 100 ПараШут

    37 3 Отговор
    Трябва да помогнем на Христо Иванов да бъде изселен от България и прехвърлен при неговите братя фашисти в Украйна където да бъде денацифициран!
  • 101 имам възможност ако си желаещ

    32 4 Отговор

    До коментар #20 от "АнтиКомунист":

    Виж къде са Сърбия ве пидер ! С по добър стандарт от нашия и с цени 20% по ниски от нашите . Не , ако ти имаш такова желания за Сибир аз съм човека дето мога да го изпълня но ти какво предлагаш в чували под мостовете на Харлем ли !!!??
  • 102 Дяконъ

    37 2 Отговор
    Абе ей , заради такива като теб държавата е на това положение . Ти си предател и антибългарин !!!
  • 103 Вонбон

    7 2 Отговор

    До коментар #89 от "Петър":

    Ама не им стиска
  • 104 до пинокио

    30 2 Отговор
    Освен да ти обърна дългия нос с дупките на горе с друго не мога да ти помогна въшльо !!!
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 разочарован

    30 3 Отговор

    До коментар #96 от "София":

    Той ако продължава да ги говори тези глупости, за да се хареса на господарите си, другия път няма да мине 4%, за да се вмъкне в Парламента. Пълно разочарование, жалко че гласувах за него!
  • 107 Светослав

    41 2 Отговор
    Поредния,който иска да вкара България във война.Народе,за кого гласува!!!

    Коментиран от #123

  • 108 де юре

    34 2 Отговор

    До коментар #97 от "Госあ":

    Защо да изпращаме оръжия след като ти си жив още и можеш да отидеш да помогнеш на Украйна а и на пенсионната система на България след като не се върнеш !
  • 109 Аланколоу

    31 2 Отговор
    Ристьо , ти си идио....Честно
  • 110 петък 13

    29 2 Отговор
    Ей,я си стой мирен,ти какво искаш да станем мишена на Путин ли? Тогава Вие ще избягате в чужбина а нас тук ще ни бомбандират!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Бегай

    31 1 Отговор
    Отивай доброволец бе Тъпунгер те там ще ти дадат каквото си оръжие поискаш.
  • 113 Сорос-BG

    15 5 Отговор
    Браво мойто момче, как мога да ти изпратя 100лв. от пенсията си, ти си от нашите "СЛАВА УХАНИ"
  • 114 Българин

    27 2 Отговор
    Като ти гледам физиономията ми изглеждаш на или луд или дрогиран.Каква помощ търсиш бе ахмак?Кой те ара да ходиш да се биеш за Украйна?Искаш да въвлечеш и България във война,долен фашист.
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 смирение и радум

    9 12 Отговор
    Зеленски и Путин да се смирят, да погледнат избитите си сънародници и да спрат това безумие! Да престанат да въвличат другите страни във война и тракане на оръжия.
  • 118 Надушвам

    32 2 Отговор
    Че няма де сте в следващия парламент ,което ще е добре за България.Вие и ти сте тъпи цървули.
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Лейка

    27 2 Отговор
    Баба ми казваше - Не лай там където не те сърби! Ние българите не искаме война с Русия!

    Коментиран от #217

  • 121 боко

    26 2 Отговор
    Ще видиш повече парламент през крив макарон бо---к
  • 122 Ти пък,

    31 2 Отговор
    я се скрий най- накрая.Не разбра ли ,че който политик тръгне срещу Русия веднага бива намразен.Примет- Плевнелиев.НИКОЙ и НИЩО не може да ни раздели от братушките
  • 123 никакви оръжия

    30 2 Отговор

    До коментар #107 от "Светослав":

    Ами те преди да влязат в народното събрание се преструват на борци за справедливост като тоя Христо Иванов на Росенец, а като влязат започват чужда пропаганда да втушават. Нима България има интерес да бъде въвличана във военен конфликт? Взимайте пример от Австрия, тя е неутрална и има територия колкото България.
  • 124 Джелат

    23 2 Отговор
    Някой трябва да ви уте пе с права лопата.
  • 125 Леда

    38 2 Отговор

    До коментар #5 от "Генерал":

    Точно! Ако може и всички от ДБ, заедно с привържениците си с него да отидат! То бива бива слугуване на евроатлантизма, ама дай са станем пушечно месо заради психодясната измет.
  • 126 hmhmhm

    24 1 Отговор
    ей , продажник , не се перчи на чужд гръб!
  • 127 Хахо Дзън

    30 1 Отговор
    Христо Иванов е достатъчно интелигентен, за да знае, че изпращането на оръжие в Украйна ще донесе още смърт на украинци, следователно Христо Иванов желае смъртта на украинци, така също неговата мисия е да противопостави максимално България с Русия, тук с Кирето Канадеца са на един глас и да подготвят България за възможен въоражен конфликт с Русия .. всичко за кефа на Вашингтон. Христо Иванов не е български политик, той е американски политик. Той иска промяна на конституцията за да се въведат ЛГТБ бракове, да влязат НПО та които да развращават децата ни, да се унищожи икономиката ни, да обеднее населението ни и да се унищожи средния бизнес. Христо Иванов може, да се запише за доброволец за украинската армия. И да си татуира отличителните знаци на азовския батальон на за ника си.
  • 128 въпрос

    28 0 Отговор
    Христо, мислиш ли, че българският народ иска да пращаме оръжия или иска мир?
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Помогни

    26 1 Отговор
    Да се свали каскета а не умувай за Украйна че няма да видите повече парламент
  • 132 Kmiteva

    27 0 Отговор
    Този защо не си стегне куфарите и да заминава за Житомир, Украйнa? Какъв човек е този , с какъв морал? И е бил министър и председател н партия е все още.
  • 133 Алфа херинга

    27 1 Отговор

    До коментар #37 от "Иван Димитров":

    Иване, като искаш да помагаш има лесно. Стягаш куфара и към Украйна. Какво само ми се надъхвате в нета, ти и тем подобните ти?
  • 134 Млък

    25 0 Отговор

    До коментар #24 от "Иван Димитров":

    Пиши а себе си не за целият народ никой не те е упълномощил да говориш от името на всички не ни трябва да се меси Храни и медицински материали може но никакво оръжие
  • 135 Гост

    30 0 Отговор
    Като иска Ристю да помага на Украйна, да заминава при Глиги и другите двама п.рковци от България! Да взима със себе си пасито, плевню пасивния, инджев, шаламана, агата, Киро и другите на хранилка при Мустафа! Ама всички те са "модерни демократи" и предпочитат да "воюват" с Русия от хоум офис, за да не се заразят с Ковид...
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Ники

    29 0 Отговор
    Ей, наркоман...вие тотално полудяхне. Я по добре изчезвай ти на фронта да помагаш
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 единен

    23 0 Отговор
    Глупако чуваш ли се какво говориш
  • 141 Стоян Александров

    29 0 Отговор
    Z. Да така е. Трябва да помогнем с оръжие и войници, съгкасен съм на 100 % с този измекяр. Взимай един автомат, ти и цялата ти пасмина, взимай Монката, Чехлю, Бойко и неговата пасмина, другите лаладжий по ТВ- то и сегашното нациско правителство и бегом марл към Окрайна да им помагате. И за този имло българи да гласуват ? Срам, срам ,срам. Иска да се дава оръжие за да се УБИВА ? СРАМ И ПОЗОР. СЪД И ЗАТВОР ЗА ТАКИВА. МИР като се дава оръжие ? Камъв позор. И този е ПОЛИТИК В БГ ПАРЛАМЕНТА ЛИ ? Лелелелеле майко. Z
  • 142 123

    28 0 Отговор
    НЕ, НЕ ТРЯБВА! ПРИБЕРЕТЕ ГО ТОЗИ В ЛУДНИЦАТА!
  • 143 Селянин

    24 0 Отговор
    Аз пък бих помогнал на всеки, който реши да те изтръска с някое сапче по кухата глава...Само в урановите мини, ти и всички подобни предатели...
  • 144 Морски

    32 1 Отговор
    След предсрочни избори военолюбецо Христо,няма да съберете и 1%!Ти и жалката ти партия излязохте голямо разочарование,а ти беше единия на който имахме доверие.Оръжие щял да изпраща че и всеки ден го повтаря,примат страната си във война иска да вкара.Ония ПП, ГЕРБ(крадците)и те са същите подлоги и те
  • 145 Ицо000

    30 0 Отговор
    Дайте му оръжие и да ходи доброволец щом е мераклия!
  • 146 Смех

    26 1 Отговор
    Може ли да изпратим всички помагачи с оръжие в украйна и ако Бог е милостив да измрат там....
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Мама бойкикева Б К П

    22 2 Отговор
    Ей тъпчо не те научих кога дa си траеш мама
  • 149 Язък ти

    24 1 Отговор
    За дебаркирането с лодката преди 2 години.. Еаси националния предател.
  • 150 Гледайте

    21 0 Отговор
    Какво прави Турция и постъпвайте по същия начин.
  • 151 Справедлив

    27 0 Отговор
    В тази държава има много прост народ и за съжаление някои ги избираме за дупетати!!!
  • 152 КПСС-БКП

    25 0 Отговор
    Отивай в затвора измет седесарска ! Бой и каторга за националните предатели !!!
  • 153 Яяяяяя маха

    21 0 Отговор
    Много си тъп Саше,я ходи се прегледай,то за идиотизма лек няма но все пак!
  • 154 мечо

    21 0 Отговор
    еи мравояд пак ли ти ве нали ти казахме на изборите дали сме сагласни сас политиката ти вземи да се скрииш някаде оражия щте даваш ти
  • 155 така наречените демократи

    21 0 Отговор
    тотално разочарование и подвеждане от страна на този човек.
    излъга десетки хиляди, преди да покаже истинското лице на така наречените демократи за някаква българия......................
  • 156 2345

    19 0 Отговор
    Не, пич, за да направите това, ще трябва да се допипате до народа, щото за това точно не сме ви упълномощили.
  • 157 идиот

    24 0 Отговор
    що не вземеш да отидеш доброволец там.та да се отърве народа от един кретен.
  • 158 Ристьо,

    24 0 Отговор
    с това твое изказване на следващите избори си вън.Защо не направите статистика колко русофили има в България? Веднага бива намразен този политик,който плюе Русия
  • 159 оня

    19 0 Отговор
    Cлед втората световна война, Съвременна Украйна е създадена изцяло от Русия. Сталин я присъединява към СССР и й дава някои земи, по-рано принадлежали на Румъния и Полша. През 1954 г- Хрушчов също й подарява допълнителни земи. Така се сформира територията на съвременната Украйна". По експертни оценки обемите на ежегодните кредити, които Русия е давала на Украйна от 1991 до 2013 г. е в размер на 250 милиарда долара. 100 милиарда долара е дала Русия по други линии на Украйна от 1991 г. Още тогава Украйна започва двойна игра и се ориентира да следва чужди политически интереси, които са започнали да стават интереси на управляващите, но не и на обикновения народ, докато продължава да взима пари от Русия и да получава финансова подкрепа от тях.
    (07.04.2014 Генералният секретар на ООН Бан Ки Мун направи изумително изявление, чието разпространение е забранено в украинските медии и в интернет. На заседанието на Съвета за сигурност на ООН беше повдигнат конфликтът между двете държави. От него беше направен следният извод : Украйна не е регистрирала границите си от 25.12.1991 г. Регистрацията на границите на Украйна като суверенна държава не е извършена в ООН.
    Следователно може да се предположи, че Русия не извършва никакви нарушения по отношение на Украйна. Според договора за ОНД територията на Украйна е административен район на СССР. Следователно никой не може да бъде виновен за сепаратизъм и насилствена промяна на границите на Украйна.)

    Коментиран от #172

  • 160 Ех Ице,Ице...!

    21 0 Отговор
    До сега имах някаква вяра в теб...!НО!След това твое безумно изказване-тотално ме загуби...!!!
  • 161 Жалка картинка

    22 0 Отговор
    Ако изпращането на оръжие убие икономичиски или недай си боже в активна фаза Българи в България. Това ли иска този безумец разпалващ Война,защото оръжията са за да убиват! Дори само идеята,че от наши оръжия ще загиват хора трябва да е неприемлива за хора уважаващи живота! Къв е тоя, че насърчава за убиване на хора? За мен мястото му не е в парламента!...
  • 162 Механик

    22 0 Отговор
    И тоя ви бе предводител на протестите!?
    Абе, къде ви бяха мозъците бе?

    Коментиран от #165

  • 163 А бе

    22 0 Отговор
    Мравояд, изчезвай от България. Мръсник. Парламент - през крив макарон !
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Ами

    14 0 Отговор

    До коментар #162 от "Механик":

    Не беше, присламчи се.
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Читател на факти

    18 0 Отговор
    Пинокио и той оръжия дрънка въпреки че нямаме за нас.Та в парламента ще се разбере кой на Гого е служител.При гласуването.
  • 168 Трезвомислещ българин

    22 0 Отговор
    Абе Буратино, като помогнеш с оръжие ще намалиш жертвите от войната ли? А що не помогна на Сирия, на Югославия, на Ирак?
  • 169 ivan

    19 0 Отговор
    А бе шкембе бойвода защо не вземеш един автомат и да заминеш за Украйна даже зелен коридор ще ти осигурим че тука много паразити се навъдихте.
  • 170 Aлф от партия “Дай, България”

    24 1 Отговор
    Американска подлогооо, теб затова ли американското посолство те проектира като партия, а Ристе за да ни създаваш проблеми на България ли????!!!!!!
  • 171 Уточнение

    19 1 Отговор

    До коментар #9 от "Покажи":

    Цялата коалиция. То и другите не са цвете за мирисане.
  • 172 История

    5 22 Отговор

    До коментар #159 от "оня":

    Украйна е Киевска Рус, с много по дълга история от блатните московски племена, които с помоща на монголците заробват над 100 народа, открадват име и история на братския украински народ!

    Коментиран от #184, #219

  • 173 Хр Иванов, ти Откачил ли си??? Никакво

    23 1 Отговор
    Даване на оръжие на никой!! Отивай да се биеш в Украйна с Дугите от Слугинажа!! Не си го и помисляй, да се бъркаме, там, където не ния мястото и нямаме работа, между Шамарите!? Вземай Атанасов, Мартин и заминавайте!! Който тръгне да дава оръжие, Народа после щего трепа с камани!!
  • 174 ИСТИНАТА

    28 1 Отговор
    Причината за русофобията в България е, или са луди или са платени!!!
  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Българин

    26 1 Отговор
    Какво ще даваш бе олигофрен нещастен .Освен широко отвореният ти г., който даваш на всички за пари, нищо друго не си помисляй че трябва да дава България.
  • 177 Чудя се

    28 0 Отговор

    До коментар #37 от "Иван Димитров":

    къде бяхте през последните 8 години, от 2014 насам ? На Марс ли, къде ?
  • 178 Мим

    21 3 Отговор
    Само за прокуратурата си прав,относно искането ти за предоставяне на оръжия,боеприпаси на зеления клоун и да искаш натовски воиски в България си гола вода.Народа ще те прати тебе,като си такъв военолюбец да се биеш..
  • 179 Тези държави, където не са в НАТО, как

    17 1 Отговор
    Живеат, да са по зле от нас, децата им, дали учат в Сибир?? Не, живеят си хората в тези държави, много по добре от нас!!
  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Корегция

    24 1 Отговор

    До коментар #21 от "това ни е като джапането бе":

    Не миротворец, а гъзоотворец.
  • 182 Тони

    25 1 Отговор
    Повече никой няма да гласува за вашата партия !Пълно разочарование от ДБ !

    Коментиран от #197

  • 183 proi4o

    15 1 Отговор
    ИБО ДОЖИВЯХМЕ,ГОСПОДИ----ДО ТОЪ ТЪП Ш%ШКЪНИН ,ТЪП КАТОГ%%5%Э ?
  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Пламен

    2 26 Отговор
    Позорът ще остане
    България единствена отказа да подкрепи Украйна.
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Зидан

    23 1 Отговор
    Тоя е пътник без обратен билет от този политик не става
  • 188 Ицеее

    19 1 Отговор
    бегай за направление
    при личния лекар

    бегай,бегай
  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 А питам

    24 2 Отговор
    Нито Украйна нито Русия са в НАТО.. Защо изобщо да помагаме на някой, или защо да не помагаме на Русия, а на Украйна??
  • 191 Заио байо

    24 0 Отговор
    На такива май им викаха И ДИ О Т И
  • 192 Тоя е голям подстрекател!

    23 2 Отговор
    България трябва да е неутрална! Трябва да го пратят в Анадола! И турците изобщо да не използват предпазни средства 😂🤣😅😆😁😄😃😀🙂🙃😉😊😜🤪😝🤑
  • 193 ЕДГАР КЕЙСИ

    3 19 Отговор
    ДА , БОЙКИКЕВ ТРЯБВА ДА ПОМОГНЕМ НА УКРАЙНА С ОРЪЖИЕ..... НО ВАШИЯ ЗЕЛЕН ЧОРАП ЗА КОГОТО ВИЕ ГЛАСУВАХТЕ....... Е ЗА ПУТЛЕР..... И МАФИЯТА.....ФАКТ !

    Коментиран от #213

  • 194 Европейскиджендър

    17 2 Отговор

    До коментар #16 от "Маде ин УСА":

    Предлагаш да си купим нови чертежи!?
  • 195 Зеленски Реве в Израелския парламент

    12 1 Отговор
    Да му дават оръжие, ще иска от по старите системи от "железен купол" Ще уска и леки преносими системи, Спонсора му и Коратор Коломойски е посредника!! 8 партии са в коалицията в Израел, Натаняхо е Опозиция, трудно ще вземат решение да дават оръжие!! Ще видим, може, докато получи оръжие, войната да приключи!!
  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Балък

    20 2 Отговор
    Соросоидниет либерало джендерни oligofreni пак започнаха да наглеят.
    Явно си им заповядали пак да тръгнат по студията,защото фашисткия евреин Сорос няма да им даде зелени гущерчета.
    В много страни вече е забранен,даже в Израел го мразят,но в българия е ан почит от слиугите си.
  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Чочо

    11 0 Отговор
    Когато народът ни е на европейско жизнено ниво,тогава нека помагаме ...на когото и да е било.
    Но сега на гол тумбак...чифте пищови!?!?!?
  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Ицеееее.....

    14 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ристюо":

    Тоя на нови избори ще има точно един глас- от майка си, даже сам няма да гласува за себе си.....
  • 204 big

    14 1 Отговор
    Веднага се съгласявам ако и ти отидеш с оръжието в Украйна и се биеш геройски.
  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 Извод

    14 0 Отговор
    Внимателно прочетох изявлението на Иванов ли беше и ми светна какво означава ДБ :
    1.ДееБил до сега тоз
    2.ДеБил в прекия смисъл.
  • 208 Хр Иванов, всички твърдят, че сте Слуги

    14 0 Отговор
    На Чужди господари!! Все допусках, че сте Зависими, но, че сте такъв Слугинаж, лично за себе си не съм допускал!? Вие сте Падение на политици!!?
  • 209 спасов

    12 0 Отговор
    Тъпунгер! Приключихте като политическа силица!
  • 210 Мимч

    16 0 Отговор
    Дайте му на тоя тъ..р т. ...е и едно чифте и да заминава,а не само да нарежда....
  • 211 proi4o

    13 0 Отговор
    Спецпрокуратурата не можела да разпита Васил Божков онлайн....но може да го тури в блажния г7э на ристо Чушката
  • 212 Този нищо не довършва до край...

    10 0 Отговор
    Не завладя Росенец,не свали Гешо Ламята от поста Главен враг на Държавата,не се пребори дори с Тиквю от бункера в Банкя,а сега се захвана и с Украйна...
  • 213 Отговор

    12 0 Отговор

    До коментар #193 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Пророчеството на Едхгар Кейси е че през 20 те години на 21 век САЩ ще се разпадне.
    Не ми говори за Путин ,а за пациента в Белия дом!
  • 214 Одит

    14 0 Отговор
    Осем години геноцид срещу българите в Украйна (половин милион са).
    Мислите че ще си сменят подхода? Вълка мени кожата си но същността не!
    От днес, който мисли подруг начин го чака затвор в Украйна.
  • 215 Оф вече писна

    10 1 Отговор
    ..всеки цоца доларчета и говори от името на народа...!
    ... Аде да видим на референдум... Ко ще стане !?
  • 216 КоНе

    17 1 Отговор
    Този с това изказване приключи с политиката. Война ли искаш в БГ? Като си голям мъж отивай да се биеш там, няма да се изказваш от името на народа кое било правилно. Не му давайте думата на този повече.
  • 217 Сашо танкиста

    0 12 Отговор

    До коментар #120 от "Лейка":

    Искаме неискаме то лудото джудже ни е набелязало
  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 219 Историк

    11 0 Отговор

    До коментар #172 от "История":

    Няма такъв народ! В Историята на Европа, няма такъв народ “покрайнински”! “Земите на Покрайнина, са част от земите на Стара Велика България! На тези земи до 24 февруари живееха : руснаци, унгарци, поляци, румънци и малко българи!
  • 220 Шъ съ

    13 0 Отговор
    Оправим! С такива! Когато цъфнат налъмите 😆
  • 221 ...

    0 12 Отговор
    Адекватни становища. Но как ще дадем военна помощ на Украйна като Нинова веднага ще почне да извива ръце за разваляне на коалицията. Вероятно и скритият Трифонов е на същото мнение. Няма как БСП и трифоновите циркаджии-скрити депесари да покрепят военна помощ. Това означава разрив с руските им поддръжници. Премиерът е в сложна ситуация с такива руски подлоги. Ще видим какъв рев ще настане от бсп, когато изтече договорът с Газпром или за ново ядрено гориво за АЕЦ и ако се сбъднат намеренията да не се слючват договори с руснаците. Комунистите със сигурност ще ореват орталъка и ще настояват да продължим да плащаме на руснаците...а българският интерес е колкото може по-далече от руската мечка...
  • 222 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 223 Жена

    17 2 Отговор
    Изтриха ми предишния коментар - явно им се е сторил груб. Сега по-нежно: Айде Ристе, запасвай една пушцица и по живо, по здраво, та право на фронта, те само тебе чакат! По възможност, ако обичаш, не се връщай вече!
  • 224 Тази война стана добър индикатор,

    17 1 Отговор
    изплуваха подлогите на повърхността. Аз си знаех, че тези са подлоги, но защо БСП заигра с тах, сега и те ще затънат към дъното на забравата. Народа не обича неблагодарници и плиткоумни. Даване на оръжие, значи, че са съгласни и България да влезе във война!?
  • 225 Ристо

    14 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ристюо":

    Как ще има избори катоняма да влезем в парламента Ще се прегръщаме и целуваме с бсп само да сме на власт Тук парите са важна а не жертвите в украина
  • 226 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 ьььььйаъъъъ

    17 1 Отговор
    Христо, върви си с мир. Следват ритниците!
  • 229 До всички недоволни

    4 8 Отговор
    Направо да приемаме войната тук какво ще бием път да доставяме оръжия те и без друго руснаците ще се предадат

    Коментиран от #270

  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 231 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 232 Павел пенев

    15 2 Отговор
    Питайте кой е гласувал за този идиот известен като Пинокио?
  • 233 Анонимен

    14 2 Отговор
    Дойде време разделно и сисороидните подлоги изпълняват приказ - да се даде оръжие на Украйна. Боец и те се активираха. С украински байрачета в ръце зоват да въоръжаваме Украйна и така да се нанесим в конфликта. Чии интереси защитавате господа? Ако за Гошо е простено, предвид прякора му, как се обяснява за Христо Иванов и Да България.
  • 234 дайте да дадете

    13 2 Отговор
    Ще дадем една пушка и ристе лодкаря ще тича след нея да бори лошите рашки.
  • 235 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 236 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 237 Никога оръжие за Украйна

    15 2 Отговор
    "Хубавото" на военния конфликт в Украйна,е че се разбра кой какъв от отвратните български депутати! Христо Иванов подържа нацистите в Украйна! Правете си изводи сами!

    Коментиран от #257

  • 238 АнтиКомунист

    2 4 Отговор

    До коментар #76 от "Аз71":

    ква австрия бре, ти за Мистър Колт чувал ли си, направил е хората Равни

    Коментиран от #266

  • 239 Последният позитанец

    3 12 Отговор
    На неуважаемите червени подлоги на Путин искам да кажа,че предоставянето на старо съветско оръжие на Украйна е акт на съпричастност към този народ и за това,че не могат да произвеждат оръжие и муниции в разрушени от рашистите заводи.
  • 240 Америка за България

    10 1 Отговор
    Христо Иванов е наше момче и казва каквото му наредим .
  • 241 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 242 Нане

    8 1 Отговор
    вълнисто хлъзгаво едноклетъчно
  • 243 Жалко,

    11 1 Отговор
    че в българския парламент има майцепродавец, като този.

    Коментиран от #259

  • 244 Димов

    4 1 Отговор
    Ето защо като гласуваме трябва да четем кой е в листата, а не само да се прехласваме водени от лидера на партията. Лидерът е за обиране на гласове. Скритите зад него после правят закони, вземат решения, творят глупости и заробват цял народ. Четете членовете в листата, преди да гласувате!
  • 245 Защо в България

    6 1 Отговор
    се изказват по теми, които не разбират такива като този. Гледай си правото и съдебната реформа. Остави на военните да се изказват. Толкова прости лидери. Ами като дадем нашето оръжие, България как ще се защитава.
  • 246 Петър

    5 1 Отговор
    А някой трябва да помогне и на Христо Иванов, като го прати на преглед при психиатър!
  • 247 и ти си от лудите

    7 1 Отговор
    Ристю , защото си тъпо парче , а си тъпо защото се опитваш да ни работиш с тъпи номера , та , на изстрадалия украински народ сега единствено биха помогнали няколко думи положени върху хартия и затвърдени с подписи и печат , НАТО няма да се разширява на Изток , Украйна е демилитаризирана и неутрална държава , в която се забраняват всякакви нацистки прояви и сдружения. Всъщност за страданията на този народ е виновно цялото човечество , което сега седи и подсмърча лицемерно и уж състрадателно , което не озапти лудите си политици да си разиграват бесовищината , вината е изцяло наша , целокупно и няма какво да го играем състрадателно и лицемерно .
  • 248 дядото

    6 2 Отговор
    проклети наглеци.децата ви са зад океана и вие нахално и непрекъднато настоявате да се включим във войната на страната на украйна.щом сте толкова верни на нато и сащ-автоматите и в батальоните на фронта.но никой не ви е оправомощавал да излагате на риск държавата и народа български.мислете вие,да не ви накараме ние.
  • 249 Христо

    6 1 Отговор
    и ти вече си бита карта за мен. Неуспех на следващите избори.

    Коментиран от #250

  • 250 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 251 Човек от народа

    5 1 Отговор
    При такива продажниПодлоги не ни трябват врагове. Иванов да спре да се заиграва с военна помощ за фашисти, да не гледа утре гузно иззад решетките...
  • 252 татко Карло

    5 2 Отговор
    Пинокио Пинокиооооооооо кой те вкара в парламента пак ей прост народ сме с мноооооого къса памет
  • 253 С тия

    3 3 Отговор
    Комунисти дето управляваш няма как да стане.
  • 254 Корончо

    1 3 Отговор
    В главата прилича на мечок,но този път е прав. Ама верно си е меча тиква проста
  • 255 Анонимен

    1 2 Отговор
    Ице, много ва пенциорери от кгб, дс. Бъди здрав. Лошо и по лошо иде с рашетохохо. Да си превъзпита полицаите, но как, като са деца на комунисти по тж от дс доносници
  • 256 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 257 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 258 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 259 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 260 Мдааа

    1 1 Отговор
    Тия жълтопаветьняци другия сезон ша гледат мача май само през оградата и ша изпразнят файтончето... ша ги изрита народа, не стават и за лула тутун!!!!
  • 261 Бегай на фронта, не гракай от креватя

    3 0 Отговор
    Ама тея ястребчета вместо да скачат и плюват от ТВ в ТВ и шляпат във ФБ да се качват в трабантчето на пасито и на фронта... от кревата и баба знае да лае!!!
  • 262 Има надежда

    1 0 Отговор
    Ами отивай доброволец заедно с Лили и маша да ви вари каша.Десантчици и без това имате опит с НСО.
  • 263 Жалко

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "Б А Й Х @ Й ‼️":

    Плащат им като предците с привилегии.Лозунгът Комунизъм заменен с демокрация и реформа
  • 264 Любен Пандев

    0 0 Отговор
    Много приказки малко съдържание. Широк консенсус с путлерофашисти води до путлеристка диктатура у нас и последна национална катастрофа. Х.Иванов няма куража на Нинова за да тропне по масата и да каже "или-или"? пРезидента, Нинова, Йончева и Копейкин предлагат да снабдим рускофашистката армия унищожителка на градове и села, с бг оръжие за да приключи "по-бързо" изтребването на украинците и се "намалят жертвите". С тази ли позиция търси ДБ консенсус?
  • 265 Жив българин

    0 0 Отговор
    Само чакам да срещна кола с Z или V, за да разоря и нациста и застрахователя му.
  • 266 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 267 Ал Тъпоне

    0 0 Отговор
    Не Ице грешиш и то много грозно! Трябва да направим всичко възможно тази война да се прекрати. Нито имаме такива сили, нито възможности, но това трябва да се опитваме да правим, а не да пращаме оръжие за да продължават да се бият. Трябва да се стиге до прекратяване на военния конфликт и до провеждане на реферндум и избори, които да решат съдбата на Украйна. Не с оръжие. Там вече всичко се съсипа. Постави се на мястото на обикновения украинец с разбито жилище. Той дори и да спечели войната цял живот няма да може да си стъпи на краката. Да не ти отварям приказка колко време ще трябва да връща взети заеми от нашите "покровители" с техните Медунароен ВалАтен Фонд и Световна БанДа. Това че ти грешиш и искаш да наливаш масло в огъня обаче е последица от грешките на тези двама Президенти на Русия и Украйна, които допуснаха да се случи това трагично безумие!
  • 268 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 269 Jungle

    1 0 Отговор
    Тоя прилича на орангутан! :))))
  • 270 Справедлив

    0 0 Отговор

    До коментар #229 от "До всички недоволни":

    Боже,боже- ела и си прибери вересиите!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове