Last news in Fakti

21 Март, 2022 09:14 2 206 28

Димитър Аврамов: Президентът говори така, сякаш държавата ни е по-малкият братовчед на Русия

  • димитър аврамов-
  • президент-
  • братовчед-
  • русия

Прокуратурата очевидно не може да работи с МВР. Въпросът за съдбата на главния прокурор остава открит, коментира и Иво Инджов

Димитър Аврамов: Президентът говори така, сякаш държавата ни е по-малкият братовчед на Русия - 1
Снимка: Нова телевизия

В момента има да се уточнява какви доказателства са събрани. Има една битка на терена на политиката. Никой не спечели от гледна точка на политическата съобразност, защото има много по-важни неща като плана за възстановява и войната в Украйна. Това заяви политологът Димитър Аврамов в студиото на Нова телевизия.
Според него ГЕРБ е в тежка ситуация: “Никой не е печелил избори в България след като е имал проблем с интегритета си”.

По думите на Иво Инджов в обществото е имало очакване за по-дълго задържане на Борисов и Арнаудова. Според него чрез тази акция се е видяло, че “няма недосегаеми”.

Той беше категоричен, че е имало комуникационни гафове в работата на МВР. “Прокуратурата очевидно не може да работи с МВР. Въпросът за съдбата на главния прокурор остава открит. Искането за оставка на Гешев ще бъде разглеждано в нов контекст”, обясни Инджов. Мнението на Аврамов е, че има сериозен проблем за съвместната работа между МВР и ПРБ “Сегашното правителство е в трудна ситуация, защото това правителство е избрано не за да наказва, а за да покаже позитивна перспектива. По-важен е планът за възстановяване и развитие”, обясни той.

Инджов каза, че Божков трябва да бъде разпитан по конферентна връзка, допълват от novini.bg.

“Не трябва да имаме високи очаквания към правителство, което е с ограничен хоризонт”, коментира още той.
Според Аврамов страната ни не се държи като членка на НАТО и това е грешка на правителството: “Президентът говори така, сякаш държавата ни е по-малкият братовчед на Русия”.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 55 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ако това

    39 7 Отговор
    облизване не е "Натовско", си представям какво трябва да е натовското. Защо не си съберете дърмите и не емигрирате при господарите?

    Коментиран от #5

  • 2 Носи ли вина самият руски народ

    14 52 Отговор
    за случващото се в Украйна? Нека да чуем руските писатели за характера на своите сънародници: Ф. Достоевски: "Народ, който блуждае по Европа и търси какво още може да разруши и унищожи само заради развлечението” .
    Михаил Булгаков, автор на световния шедьовър „Майсторът и Маргарита”: „Не сме народ, а скотове, наглеци, дива орда от душегубци и злодеи”.
    И Максим Горки е наясно с характера на руския народ: „Най-важният знак за успеха на руския народ е неговата садистична жестокост. "

    Коментиран от #11, #18, #22, #28

  • 3 Българина

    49 10 Отговор
    ами президента говори истината, а ти говориш така все едно си на заплата към Пентагона и ЦРУ...
  • 4 БОРУНА ЛОМ

    43 6 Отговор
    А МУСТАФАТА СЕ ДЪРЖИ КАТО СОБСТВЕНИК НА КОЛОНИЯТА
  • 5 ГЛОБАЛИСТКА ПРОПАГАНДА

    48 7 Отговор

    До коментар #1 от "Ако това":

    ВИЖ КАК РАЗМИВАТ И МЪТЯТ ВОДАТА ПРЕЗИДЕНТА Е РУСОФОБ И НАТОВЕЦ НЕНАВИЖДА ПРАВОСЛАВНА РУСИЯ ,А ГЛОБАЛИСТИТЕ ГО ВЕЛИЧАЯТ ,ЧЕ УЖ ,ЧЕ НАТОВЕЦА ИСКАЛ ДА БЪДЕ С РУСИЯ ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ ЗА ДА МОГАТ ДА РАЗДЕЛЯТ ХОРАТА И ПОСЛЕ ДА ВИ ДЪРПАТ ПАК КОНЦИТЕ!
  • 6 ИСТИНА Е

    40 7 Отговор
    Така беше при бай Тошо. Ние им давах е консерви, а те ни пращаха нефт с танкери те, и нали е тарикат Живков, рекспортираше го за долари. Това беше оправник, а не крадливв толуп като тиквун.
  • 7 И все оак

    11 1 Отговор
    Не е ли по-малки в братовчед?
  • 8 Пич

    19 8 Отговор
    Глупак !!! Търси вода за " фамозната " акция по неотложност на Рашков , която завърши с това , че в протоколите за изземване беше написано , как няма какво да се изземе ! Егати !!!

    Коментиран от #26

  • 9 Афганистанец от Киев

    24 5 Отговор
    Не знам каква ни е Русия,но ти ще ми бъдеш чок гюзел ханъм.
  • 10 Немо

    28 4 Отговор
    В НОВА ТВ се изтъпанили двама наглеци и се опитват да ни баламосват с общи приказки и демагогия. Не става бе , лъжльовци , не става ! Нито можете да "измиете" лицата на разбойниците от ПП и Крадльолиция , нито можете да скриете нечуваното им бездарие , нито можете да ни убедите , че същите НЕ СА слуги на хер Омустафа и на Чери.

    Коментиран от #14

  • 11 ВИНОВЕН ЛИ СИ ТИ

    31 6 Отговор

    До коментар #2 от "Носи ли вина самият руски народ":

    ЧЕ СИ СЕ РОДИЛ?И ЧЕ СИ ФАШИСТ И ПО ПОСТОТВЕТЕ МНОГО ПРИЛИЧАШ НА ИКУКАЛИЯ ИВО ИНДЖЕВ !!!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Кучеяш

    13 4 Отговор
    А тоя лае като квартален бяс от групата на подлогите без някой да го е питал!
  • 14 Някой

    13 2 Отговор

    До коментар #10 от "Немо":

    За съжаление има много хора, които
    1. Наглед са интелигентни
    2. Са от ония 80%, за които говори проф. Христов,
    но гледат само българска ТВ и не си правят труда да потърсят друга информация и да я сравнят и анализират
  • 15 Притча

    20 3 Отговор
    От как се зора зазори по всички "национални телевизии" експерт до експерта, юнак до юнака, един от друг по-компетентни и по-умни! И всички сякаш са на директно захранване с данни от ЦРУ, ГРУ, дори от МОСАД! И в такова количество, че в един момент започва да ти се струва, че в милата ни родина има само експерти, анализатори, политолози ,антрополози и всичките са професори, тук- таме но някой доцент за миризма! Но икономиката закъсва, цените растат и в края на краищата те ще станат ЕКСПЕРТИ НА НИЩОТО защото друго няма - НУЛА, ЗЕРО!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 гост

    17 0 Отговор

    До коментар #2 от "Носи ли вина самият руски народ":

    Марк Твен, Автобиография, НК, 1982г. стр.450.
    НИЕ, АНГЛОСАКСОНЦИТЕ
    За добро или за зло ние продължаваме да поучаваме Европа. Изпълняваме длъжността на учител повече от век и четвърт. Никой не ние избирал за нея, просто си я присвоихме. Англосаксонци сме.На миналогодишния банкет на организацията, която се нарича "Клуб на всички краища на света", председателят, висш запасен офицер заяви високо и въодушевено: " Ние сме англосаксонци, а когато един англосаксонец иска нещо, той просто си го взема". ..Великото изказване на този воин изтълкувано със значението, което влагаше в него, на обикновен английски език значи: "Англичаните и американците са крадци, разбойници, пирати и ние се горзеем, че сме част от това съчетание".
    Нито един от присъстващите англичани и американци не притежаваше необходимото благоприличие да стане и каже, че се срамува, за гдето е англосаксонец, срамувасе и че е човек, щом човечеството трябва да търпи АНГЛОСАКСОНСКОТО ПЕТНО".
  • 19 Димитър Аврамов На Хранилка!?

    10 0 Отговор
    Огладнявате вече, Хранилка та е полупразна!!
  • 20 Шаран БГ

    4 1 Отговор
    Грешката е на президента ! Държавата ни е най-големия братовчед на САЩ !!
  • 21 ХАН КРУМ

    6 2 Отговор
    България е дърво без корен ,изкуствено засадено в чужда почва сред чужди видове.На изток от запада ,на запад от изтока.ЧУЖД СРЕД СВОИТЕ , ЧУЖД И СРЕД ЧУЖДИТЕ. ОТ всички използвана ,от всички подритвана,благодарение на собствения си купен политически елит.Тежка цена ще се плаща и сега и в бъдеще.

    Коментиран от #25

  • 22 Олга

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Носи ли вина самият руски народ":

    Не използвай дискредитиран отдавна и известен прийом - имената на известни писатели, които не си ги чел, а приписваш на тях това, което те не са писали. Време от време се появяват подобни измишльотини, които би трябвало да изглеждат убедително, но те са примитивни лъжи.
  • 23 chi

    2 0 Отговор
    Какъв политолог си бе Аврамов щом не знаеш, че това е факт!
  • 24 Президентът

    3 1 Отговор
    Изразява мнението на повечето българи!
    Той е точен,правдив и реален!
  • 25 LOSHIA

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "ХАН КРУМ":

    ДА ЩЕ СЕ ПЛАЩА МНОГО ТЕЖКА ЦЕНА,НО ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ И СПЕЦИАЛНО ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ!!
  • 26 LOSHIA

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Пич":

    А бре пичосания, толкова ли е трудно да проумееш че ще има втора серия?Или има недостиг на капацитет?
  • 27 Лично аз

    0 3 Отговор
    Смятам че и Президента и нялкоко хора от правитеството и най вече от парламента
    Са със диктовка , как да слугуват на руската пропаганда , и най вече на Русия
    Много скоро , ще им дойде краят , на всичките русофили , защо
    Защото вождат им няма да го има . ще изгуби войната и ще се скрие в бункера си :)))
  • 28 Хавиер

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Носи ли вина самият руски народ":

    Това същото може да се каже и за българите.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол