Last news in Fakti

8 Май, 2022 17:08 1 232 44

Карадайъ призова ДПС да се готви за предсрочни избори

  • мустафа карадайъ-
  • предсрочни избори-
  • караманци

Да не допускаме разни минувачи да ни сочат вратата, апелира той

Карадайъ призова ДПС да се готви за предсрочни избори - 1
Снимка: БГНЕС

ДПС да се готви за предсрочни избори, призова лидерът на партията Мустафа Карадайъ в с. Караманци, Хасковско. Там активисти и симпатизанти на партията отбелязаха годишнината от Майските събития през 1989 г.

"Да се готвим единни и обединени да защитаваме демокрацията в нашата родина България. Да не допускаме разни минувачи да ни сочат вратата. Вчера дойдоха от някъде, в нарушение на Конституцията се наместиха в политиката и днес пак ни сочат вратата. Затова единни и мощно да защитим демокрацията и свободата в България, единни и мощно да тръгнем да решаваме проблемите в страната, които днес имаме след всички тези кризи, апелира лидерът на ДПС", коментира Карадайъ.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шиша

    32 7 Отговор
    Мечтайте. Дръж, Киро! Дръж!!!
  • 2 Мимч

    41 6 Отговор
    Ама доколкото знаем,твойта родина не беше България.Сега изглежда е станала...

    Коментиран от #22

  • 3 ИСТИНА Е

    22 3 Отговор
    Партията на върколаците е най-демократична.
  • 4 дедо Герчо

    23 7 Отговор
    СЛЕД 4 ГОДИНИ...ХЪХЪХЪ...
  • 5 Само

    23 6 Отговор
    смутове , провокации и саботиращи глупотевини , с цел внасяне на хаос ! Нагло и безродно отношение към България и към българските граждани , както и в международен план ! При това в световна криза и инфлация , както и война в сърцето на Европа ! Позор !
  • 6 Логично

    11 22 Отговор
    Герб излезе начело, макар и малко, Доган изкара проекта си възраждане към четвърто място! ДПС, ще изкара трета позиция и имат достатъчно, отново България да се дирижира от Доган! Този прост народ, гласува или за проекти на Прокопиев като ПП и ДБ или на Доган! Докато не поумнеее, все ще е краден, ограбван, лъган и обслужващ олигарси!

    Коментиран от #15

  • 7 вън бе , вън

    16 19 Отговор
    Ако мигновено не изритаме ПП и Крадльолиция от НС и МС - ще има гладни бунтове наесен. Ще се вкараме в гигантски дългове , инфлацията ще стане , като по Жан Виденово време , а някои хора (сетете де кои) ще се приберат у дома си , като милиардери (в долари , не в левчета). Оставка !
  • 8 7.62

    18 5 Отговор
    ...ама в туркия !!!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 хиляди "благодарности" и по здрави

    15 11 Отговор
    Ндаа , нафта - 5 кинта , олио - 7 , меса и колбаси - от 12 до 40 , кило картофи - 8 лв. , краставици и домати - мале мила , парно ... не питай , вода ... не питай , жилища ... мили Боже , услуги ... олеле мале и пр. и пр. Всяка седмица по половин милиард заеми , здравеопазване ... ужассс , сигурност (благодарим ти Рашков) , като в Нигерия , пътища ... като в Мариопул и изобщо - Благодарим Ви Кирчо , Кокорчо , Слави , Христо и Корни (и Румката Радев ,де) , че така директно изпълнявате директивите на Хер О и подготвяте България за закриване. Вечно ще Ви помним !
  • 11 Селяндурска партия

    7 5 Отговор
    Е тази
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Пророка !

    4 9 Отговор
    ДПС е мост между България и Турция,а Турция е добър съсед.Не виждам защо да не са във властта.Ако,Борисов беше поискал явна подкрепа от тях,а не задкулисно ,още щеше да е премиер.
  • 14 Луд съм

    9 4 Отговор
    Идва времето да се режат фесове.
  • 15 Форд

    3 3 Отговор

    До коментар #6 от "Логично":

    Дай съвет за кого да гласуваме.

    Коментиран от #26

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 XYZ

    8 2 Отговор
    Като гладни пс....а се нахвърлят от всички страни върху правителството на България - ГЕРБ, ДПС, "Възраждане", "Български възход", Мая Манолова, МИР, една сюрия путинци и други партийки под лозунга "Много сме, гладни сме"! И като добавим и президентството като цяло .... Ковид кризата все още не е затихнала, войната се разгаря, енергийна криза, инфлация - народът е жертва! А изброените по-горе отново точат зъби да загризат държавата! А казват, че били патриоти, милеели за народа - ЛЪЖАТ, НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ!
  • 18 Иван

    5 4 Отговор
    Мустафа, ти се научѝ първо да говориш правилно на български, после драпай за избори. И да научиш “Аз съм българче” и да казваш моята родина е България.
  • 19 Всички българи да се самопризоват!

    6 1 Отговор
    За да бъде за винаги аут от парламента цялото ДПС барабар с черниячичо.
  • 20 Димов

    3 0 Отговор
    Те, едните ви подготвиха с достатъчно урни, че и котките да гласуват отатък, в лукумджийницата. Другите ви постлаха тука, като разцепиха гласовете български на сто парчета, за сто различни партии. Какво повече да подготвяте?
  • 21 Карадайъ

    5 1 Отговор
    -Анкара ще ни финансира отново, за да продължим да прокарваме турските интереси в България.
  • 22 Иван

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Мимч":

    То това неговото изказване вече е твърде банално,даже и децата знаят какво е казал,но ти все още дъвчеш твоето. Да, така е, Турция е пра Родина на турците в България. Това е истината и никой турчин в България не би казал обратното.... Помниш, че Карадайъ е казал, че Турция му е пра Родина, но помниш ли поне едно име от стотиците хиляди умрели турци за Родината им България?

    Коментиран от #25

  • 23 Гошо

    2 3 Отговор
    Гледам и не вярвам на ушите си, цитирам: " Наща родина България"!?!?
    Абе нали вчера родината ти беше Турция бе ага, ква България те гони, та ти си престъпник!

    Коментиран от #24

  • 24 Jocer

    4 0 Отговор

    До коментар #23 от "Гошо":

    Временната са доста опасни в световен мащаб,виждаме , че има ново разпределение на Света,не е нужно да правим нашите приятели турци в наши врагове, защото едва ли ще сме тези, които ще спечелят от това
  • 25 Българските турци

    3 0 Отговор

    До коментар #22 от "Иван":

    През 1923 младата държава Турция не е създадена от космически прах или в резултат на верижна реакция...Тя все още е многонационална и когато хората съумяват да постигнат нормално съжителство въпреки различията в език , вяра и традиции , тогава държавите стават силни или велики и няма никакво значение кой каква кръв носи...Науката все още не е открила кръвен анализ за национална принадлежност...има за диабет,за спин , рак и много други.Да постулатите на Ататюрк са като закон за всички турци и думите му като "КОЙТО Е ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ Е ПРОТИВ ТУРЦИЯ" са винаги актуални и днес за всички в Турция и най вече за президента на държавата...Това в кои и какви държави са били не променя факта че турци и българи са умирали един срещу друг или един до друг по време на война ( Одрин,Булаир или Тутракан ,Добрич и Галиция)!
    Злобата ви Ви пречи да проумеете именно това !

    Коментиран от #27

  • 26 Логично

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "Форд":

    Критериите са за партия не обвързана с олигарсите Прокопиев и Доган и не отлюспила се от нещо старо, с уж "осъзнал" се член! За партия която не ползва тролове! Да ползва тролове, означава, че иска да те излъже! Каква полза имаш от лъжец? Освен утре и да те окраде! Ако няма, няма смисъл да гласуваш, щото ще си избереш познатото старо и нищо няма да промениш! Ако народа е умен, няма да се подава на медийната пропаганда, с измислени "факти" на тези олигарси, а ще гледа действията! Всичко е пред вас! Гледайте и мислете, а не чакайте друг да "мисли" вместо теб!

    Коментиран от #28

  • 27 Български турчин

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "Българските турци":

    Абе човече, какво смесваш българския и турския народ? Става въпрос за върхушката ДПС. Техния електорат е най-бедния а черниячичо и данчо ментата гласуваха за плоския данък. Ако събереш фотоволтаиците на дпс,арите ще получиш още един реактор на Козлодуй. Когато стане на въпрос да се намали изкупната цена на тока от фотоволтаиците за да падне цената на тока, пак същите начело с Аталай/първенец фотоволтаик/ са против. Ти също знаеш за студения резерв. Парламентарната група на ДПС са глутница от хиени.

    Коментиран от #32

  • 28 ТЪПично

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Логично":

    Една партия влиза в парламента с гласовете на избиратели,след като е в парламента, значи трябва да е там защото една част от народа е гласувал именно за тях. Остава народа да изисква от избраниците да работят за България,Българския народ,Българските интереси, това е

    Коментиран от #30, #31

  • 29 djemmil

    2 1 Отговор
    КАЗАНО Е ДПС Е ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ сега са гладни за власт и пари
  • 30 Логично

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "ТЪПично":

    трябва да е така, но ако нещата бяха чисти! Ако олигарсите не правеха проекти, ако няма задкулисие, манипулации, купени гласове и медийна пропаганда на даденият олигарх и т.н.! Ако си гласувал за подобен проект, както са те излъгали медийно да гласуваш, така и ще те лъжат и за напред! Имаш толкова много примери пред теб!
  • 31 Тъпичкото

    3 0 Отговор

    До коментар #28 от "ТЪПично":

    Използват все още опорката за имената. Ако няма ДПС, отново Иван. Особено е разпространено сред помаците. Високопарните думи ги остави за митинги.

    Коментиран от #33

  • 32 Българските турци

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Български турчин":

    За съжаление страшно сте натровени и адски сте облъчени все от мними "братушки" и фалшиви приятели или покровители...Ние турците знаем че на този свят няма "вечна дружба" както няма и вечна вражда ! Затова ние не мразим...дори когато се бием на бойно поле ...род родина,вяра и семейство са святото ни а дадената ни дума е като клетва !...

    Коментиран от #36, #38, #43

  • 33 ТЪПично

    2 1 Отговор

    До коментар #31 от "Тъпичкото":

    Живея в такъв район,не съм чул един път да плашат,че видите ли ако не гласувате,пак ще ви сменят имената. Това е само във вашите мозъци,че уж така казвали, че уж плашили помаците.... Разходи се в един такъв район, защото съм сигурен, че никога не си бил в такъв район. Помаците от години работят и печелят в Европа,те хората пак се връщат по родните си места и инвестират това, което са спечелили. Ако те питам сигурно ще кажеш, че ДПС им нарежда да правят така 😁

    Коментиран от #34, #35

  • 34 Тъпичкото

    1 1 Отговор

    До коментар #33 от "ТЪПично":

    Лъжеш, аз обикалям такива райони. Отдавна не съм в ДПС, точно това е основната им опорка.

    Коментиран от #37

  • 35 Тъпичкото

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "ТЪПично":

    Я ми кажи, щом живееш в помашки район, с една дума основен, кратък обичай/забрана/
  • 36 Бана масал анатма

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "Българските турци":

    Тези приказки на митинг. Явно доста си полиран трудно ще уври боба.

    Коментиран от #40

  • 37 Българските турци

    1 1 Отговор

    До коментар #34 от "Тъпичкото":

    Вие си мислите че ние гласуваме за ДПС защото им вярваме или защото ни плашат и използват...Те не ни използват нас, те и всичките тоталитарни чакали са божият бич за вас...именно затуй гласуваме за тях.Вие все още си мислите че всичко е безобиден демократичен цирк.Затова не ви свършва прехода,затова пенсионерите ви стягат каиши с 300 лева а младите са на прислуга в Европа.

    Коментиран от #39

  • 38 Баш бана анатма

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "Българските турци":

    Човече, бил съм в кухнята на ДПС. Пишеш излишни прикаски.
  • 39 Текрар едийорум

    2 0 Отговор

    До коментар #37 от "Българските турци":

    Я ми кажи, щом живееш в помашки район, с една дума основен, кратък обичай/забрана/
  • 40 Българските турци

    1 1 Отговор

    До коментар #36 от "Бана масал анатма":

    Боба отдавна е уврял и преврял...а вий си спете във вашата безкрайна приспивна политическа приказка...Нито Черенчичо ,нито Черенвуйчо ,нито чакалът Доган или тоталитарната Ви буржоазия са наш проблем...На нас ни е все едно, ха сме Тук,ха сме Там или ха сме в Брюксел...ха с ДПС , ха с Ердоган...пак сме или на полето или в цеха, с една разлика ,за свестен труд , свестна заплата...Мислете му вие... Сладките времена са носталгия...в Брюксел началници са други...Тук тоталитарните чакали...Вие загубихте, затуй ви расте циреят на злобата и параноята и да видим кога и как ще се пукне ?...Божият бич не се нуждае от клетви ... бие жестоко и справедливо!....

    Коментиран от #41, #42

  • 41 Пире пинди анлъна мъ

    2 0 Отговор

    До коментар #40 от "Българските турци":

    Така си по природа? или чашките са в по-нече? Намери малко конец та вържи тези думи една за друга.
  • 42 Зацапа свещите

    2 0 Отговор

    До коментар #40 от "Българските турци":

    Какво ти стана? За какви злоби пишеш? до преди малко, друга песен пееше.
  • 43 Дадена дума ли?

    2 0 Отговор

    До коментар #32 от "Българските турци":

    Помниш ли обосновките за кредити?
  • 44 Язе Сам

    1 0 Отговор
    А ТАКА , ИСКАМ ИЗБОРИ СЕГА ВЕДНАГА.
    ДА ЖИВЕЕ ВЪЗРАЖДАНЕ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове