Last news in Fakti

8 Май, 2022 19:51 3 980 73

Асен Василев: Без дерогация за руския петрол България няма да подкрепи санкциите

  • дерогация-
  • асен василев-
  • руски петрол

Войната ще продължи поне четири-пет години, каза вицепремиерът

Асен Василев: Без дерогация за руския петрол България няма да подкрепи санкциите - 1
Кадър БНТ

Най-вероятно ЕС няма да се постигне съгласие по новия пакет от санкции срещу Русия през този уикенд. Това заяви в студиото на "Говори сега" по БНТ вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев.

От самото начало позицията на България по отношение на петролното ембарго е ясна - ако има дерогация за част от страните, ние искаме да сме включени. Ако не, няма да подкрепим санкциите, категоричен е той.

"Едната причина е, че имаме голямо количество петрол, който два от Русия, другата е , че има да се довършат допълнителни инсталации в "Лукойл" и "Нефтохим", а и като знаете, в момента цената на руския петрол е доста по-евтина от Брент", каза Асен Василев.

Технологично "Лукойл" може веднага да започне да работи с различен от руския петрол, но това крие рискове от обгазяване и проблеми за околната среда. В момента взимаме газ по южния газов коридор. "Булгаргаз" имат договорени танкери до края на юли. След това влиза общоевропейската покупка от Съединените щати - 50 млрд. куб. метра газ, уточни той.

Преговорите за доставки на природен газ се водят от "Булгаргаз", а не от частни фирми.

"Текат много сериозни преговори и с азерската страна, за да подсигурим пълните количества да тръгнат от май месец. Срещаме много добро разбиране от страна на Азербайджан, така че аз лично съм оптимист, че това може и да стане".

Работи се да имаме достъп и до терминалите за втечнен газ в Турция, откъдето можем да получим около 17 млрд. кубически метра гориво.

България вече не може да разчита на "Газпром", защото те са се показали като абсолютно нелоялен партньор и ненадежден контрагент, категоричен е Асен Василев. Страната ни гледа собствения си интерес, а не този на Русия и всичко друго е изключително тежка манипулация, коментира още той.

"Парламентът ни позволи всичко, което е поискала Украйна като помощ, да ѝ бъде дадено. България си гледа интереса, който включва Украйна да излезе като победител в този конфликт и правим всичко възможно, за да може тя да спечели", заяви вицепремиерът.

Василев е убеден, че Украйна ще излезе като победител във войната, но изрази мнение, че конфликтът ще продължи поне четири-пет години, което означава военна икономика. Въпреки това според Василев няма да има драматично обедняване.

Цените на енергоизточниците със сигурност ще бъдат по-високи в целия свят. Цените на храните със сигурност ще се качат, тъй като и Украйна, и Русия са огромни производители на жито, зърнени култури и износители на световния пазар. Логистиката, особено черноморската логистика, ще стане много по-скъпа, тъй като се водят военни действия в съседство.

Асен Василев отговори на превозвачите защо не може да има намаляване на акциза на горивата наполовина:

"Първата причина е, че сме свързани с най-ниския акциз в Европа и те не дават допълнителни дерогации. Втората причина, специално за превозвачите е, че махайки акциза, те ни казват "дайте ни милиард и половина субсидия". Ние трябва да ги вземем от данъците - вашите, моите, на всички работещи граждани. Тук не страда бюджетът. Въпросът е искат ли останалите данъкоплатци да финансират превозвачите".


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    99 5 Отговор
    Пак Орбан ни спаси.Срам !

    Коментиран от #49

  • 2 ТаУмВзе

    74 6 Отговор
    Аре са Клекни легнал в поза Партер Г! Бухахахха НАРОДЕ!

    Коментиран от #11

  • 3 Петар

    44 19 Отговор
    Русия дори незнае че България дори я има и неи дреме за никого
  • 4 Делю Хайдутин

    100 4 Отговор
    Къде е ветото бе мушморок?Орбан наложи дето не му трябва,а ние мълчание.
  • 5 тоя ококорения бастун

    94 9 Отговор
    пак лъже като козяшко мекере,явно трябва тоягата да заиграе по гръбините им с киро факиро
  • 6 Бай_Гроздан

    86 8 Отговор
    Старите ора са рекли, че преди да храчиш у кладенецо, трябва първо да си изкопаеш нов. Седнали у Европа ембарго да налагат на русниетата, без да са се подсигурили...Ама от къдИе на къдИе, бе? Ама кой ви научи на тия работи?

    Коментиран от #23, #42

  • 7 BOBO

    63 7 Отговор
    гледа като преебан
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Факт

    70 8 Отговор
    Как не се намери една партия в България, която да постави българския интерес над частния интерес на една частна фирма, която е ощетила ВЕЧЕ бюджета и българските данъкоплатци с милиарди!!!
  • 10 гост

    76 3 Отговор
    Гинеколожката Урсула този път не можа да изроди новите санкции срещу Русия! Но САЩ ще се намесят и ще наложат раждане с цезарово сечение!
    Управлението на ПРЕЦАКАХМЕ ПРОМЯНАТА е като ГРАНЯСАЛ МАРГАРИН!
  • 11 BOB

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "ТаУмВзе":

    и аз искам да се наредя на опашката
  • 12 Бесен _Язовец

    60 3 Отговор
    Тоя па, дялан не до дялан, за 5 години руснаци ще са превзели планета. И се прави на умен с,, дерогация " иска отсрочка!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 КИ.РО острото..

    50 3 Отговор
    Се правеше на умен с уролация. Тоя с дерогация 😂🤣😅..харвард си е харвард 😁..Лабаво няма. Тея не са за парламента. А за цирка..
  • 17 Мимч

    42 2 Отговор
    Абе о....вч.....о щяла да спечели Украйна.Ти като говориш сам вярваш ли си. Ако и такъв икономист си и заблуждаваш хората,скоро ще си в миманса.Изглежда така ти казват америте,че укрите ще победят,ама аз ти казвам на п.......н ден.....
  • 18 ОТ ЧУЖБИНА МАЧКАМЕ ЯКО

    46 4 Отговор
    Тоя и Киро са напълно некомпетентни и зависими от Фащ утре да подадат оставка ще е късно наглостта на тоя и тъпотия та на Киро водят България към икономическа катастрофа.

    Коментиран от #38

  • 19 САТЪРА НА ХАНА

    33 1 Отговор
    ДЕМАГОЗИ ...
    ... ПП ЧАКАТ КВО ЩЕ ИМ КАЖЕ ЕС
  • 20 Истината

    11 24 Отговор
    КОЙ се оказа, че е ЛукОЙЛ. Интересите на тази фирма се поставят над интересите на страната, независимо че е ощетила интересите на всички нас, включително на путинифилите.
  • 21 НЯКОЙ

    46 4 Отговор
    Не говори от името на България, ти не си България продажнико, има социология и тя ясно ти е казала каква страна заема България , т.е.по голямата част от българите с които ти и правителството отказвате да се съобразите. С нещастните 20 процента с които влязохте в парламента посредством лъжи и с които управлявате е наглост да говориш от името на България. И другата седмица България ще ти отговори подобаващо, доказвайки думите ми. Оставка , нещастници!
  • 22 Мутата

    40 4 Отговор
    Ernő SCHALLER-BAROSS (Ерно Шалер - Барош)
    Евродепутат от партията на Орбан, буквално попиля правителството на България в реч пред комисията по международна търговия на ЕС в Брюксел. Публикуваме без редакторска намеса:
    -" Едни продали се на САЩ, измамници рушат интересите на ЕС, опитват се да разрушат всички търговски връзки между ЕС и Русия в полза на частните си интереси. Тези хора в момента управляват България, а премиерът на тази страна може да се окаже и гражданин на Канада, същата тази Канада за която вече на всички е ясно, че имат военни офицери в Украйна"
    "Може и да си им обещали нещо повече от това да са на власт и да грабят най-бедната държава в ЕС - България, САЩ може и да имат план за Балканите, но това не трябва да е на гърба на всички страни членки в ЕС"
    "Българското правителство, което явно е решило да срине не само собствената си държава и икономика, вече става опасно за цялото съществуване на ЕС, разделението в България вече е видно от месеци, но това не трябва да рефлектира на всички страни. Относно ембаргото за петролни продукти, българските управници явно са решили да убият българската икономика, която е зависима от руският нефт на 95%, но това няма да го допуснем за Унгария и ще се противопоставим с всички средства на тази лудост."

    Коментиран от #45

  • 23 Чичо дядко

    2 9 Отговор

    До коментар #6 от "Бай_Гроздан":

    Бай Гроздане пий си сливовицата и не умней тъдява
  • 24 дядото

    35 3 Отговор
    кокорчо,много си отворен.там,в хардвард явно ви правят гении.знаеш всичко,вкл и кога украйна ще победи русия.няма да си в българия,когато стане обратното да те заплюя.само не те интересува начина на живот на българския народ.подлоги краварски
  • 25 бобо

    27 3 Отговор
    Какъв манипулатор - уж цената на газа щеше да е по-ниска, на горивата нямаше по-вече да им се увеличава цената, уж щеше да има пакет мерки за българите заради инфлацията ... нищо подобно. А в другите държави работят и решават бързо - Гърция, Германия, Италия... Имам познат с пенсия от Италия и получи 200 евро заради кризата и високите цени! тук - едно голямо нищо!
  • 26 Хр. Стоичков

    27 4 Отговор
    Бог ще накаже родотстъпниците и вероотстъпниците. Бог забавя но не забравя, както е казала Ванга "Владимир ще победи и Русия ще пребъде навеки"
  • 27 Вова

    29 1 Отговор
    Голям плащач се оказва В. Златев. Ама и КК (Кирчо и Кокорчо) искат от всичко да захващат кинти. Ромска работа...
  • 28 Започвате да усещате

    33 2 Отговор
    вече необятната народна любов..... Нали. Ако не вземете мерки до няколко месеца няма да ви има.... Не съм путинист нито комунист нито гербераст а просто реалист.
  • 29 две изцъклени очи

    18 2 Отговор
    Понеже си вървим надолу , Асенчо е подходящ за следващо низходящо стъпало след Кирчак ефенди съдейки по изказването му по-горе.
  • 30 Кирчо и кокорчо

    37 3 Отговор
    Оставка веднага джендари продажни
  • 31 питам

    32 4 Отговор
    Денацификация и декомунизация означават съответно премахването на нацизма и комунизма като идеологии и практики. Питам АсАнчо Василев: :ДЕРОГАЦИЯ какво означава? ПРЕМАХВАНЕ НА РОГАТА НА ИЗМАМЕН СЪПРУГ? Същите рога които постоянно ни слагат НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ ОТ САЩ И ЕС!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Илия

    32 3 Отговор
    Асане , хващай Кико под ръчичка и бягайте много далеч и никой повече да не ви чува и вижда !
  • 34 Денис

    24 0 Отговор
    Ей селски тарикати с прогимназиално образование големи геополитици сте бе!!!
  • 35 Директно:

    29 1 Отговор
    Тоя е по-голям мръсник и от киро простия!!! Докога ще търпим?!?!? Народе?!?!?
  • 36 оня с коня

    4 14 Отговор
    Кокорчо определено зе да ми харесва и ако стане Шеф на ПП,със сигурност ще има Коалиция ГЕРБ-ПП,подкрепяна евентуално от ДБ и ДПС.
  • 37 Народът на Бг

    30 1 Отговор
    Тези Дебили кирчо и кокорчо разбраха по трудния начин, че Унищожават икономиката на България!
    Според тях като купуваме газ от Русия, ще субсидираме агресора, а като купуваме нефт, не спонсорираме агресора!
    Англосаксонски Подлоги сте вие от ПП.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 МАЛЕЕЕ

    16 1 Отговор
    МАЛЕЕЕ МИСЛЕХ СИ ЧЕ ЗЕЛЕНСКИ Е Д....ИЛ АМА И ТОА НЕ ПАДА ПО ДОЛУ
  • 40 Кинжал

    25 4 Отговор
    Успешното ни профашистко правителство само за 6 месеца ще успее да направи следните жизнено важни неща :
    1. Първо ще ни вкара с цената на всичко под някаква форма в този военен конфликт. Няма да е изненада, ако пратим и войска уж да пази българското малцинство на украинска територия. Ще се опита всячески да ни превърне в крайни врагове на братска Русия;
    2. Ще ни разоръжи докрай предоставяйки даром наша военна техника като уж ремонтирана техника на Украйна. Не подценявайте наличното оръжие в България. Ние все още сме сред най-въоръжените армии в Европа и имаме повече танкове и артилерия от една Франция, Англия или Германия. Като допълнение и в следствие на това ще набутат още натовска окупационна паплач на територията ни;
    3. Ще лиши и малкото останала читава българска икономика от най-важните й суровини, като по този начин ще я занули. Плюс катастрофалният туристически сезон , който се очаква в компанията на укронацисти по плажа, нещата чисто икономически ще отиват към икономически колапс;
    4. Ще остави българският народ без продоволствие и топлоподаване, за да го докара до нищета и зависимост от кредити и помощи и същевременно ще го накара да ходи пеш , както искаха едни други преди тях;
    5. Ще въведе валутата Евро, за ни лиши от последния ни суверенитет и да ни подчини окончателно на европейската централна банка, за да приберат 20-те ни милиарда евро обезпечение на валутния ни борд;
    6. Ще даде зелена светлина на Македония за членството й в ЕС като п
  • 41 Тоя бил и екстрасенс

    23 2 Отговор
    "Войната щяла да продължи четри-пет години"Алооо ,Спецов ли ти го каза под завивките?
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 44533

    23 3 Отговор
    Вън некадърнико, трудно някои би ви повярвал повече на вас с просто Киро краварски слуги! Кокорчо виж цените и сам си направи извода колко си добър като икономист!
  • 44 БАЙ КУРТИ

    22 1 Отговор
    Асенчо качвай се при Кирето на самолета и отивай при твоите ментори Триполовите .
  • 45 ШЕФЕ БАТЕ

    3 12 Отговор

    До коментар #22 от "Мутата":

    СПОМНЯШ СИ ЧЕРВЕНИЯ ИКАРУС С ПРОБИТАТА ХАРМОНИКА ....Е ТЕ ТОВА Е ТВОЯТА МАДЖАРИЯ....С БВП 60%В СЕВЕРА НА УСЛУГИ 30%НЯКАКВА ПРОМИШЛЕНОСТ И10%ЗЕМЕДЕЛИЕ....БЕЗ ПРИЕТ ПЛАН ЗА РАЗВИТИЕ...😂😂😂😂
  • 46 Не от мое име

    3 26 Отговор
    Не искам да плащам пари за косвено финансиране на военните престъпления на Путин. Не е вярно, че българите симпатизират на днешна Русия. Никой нормален българин не съчувства на варварщината на Путин, освен платените путинисти.

    Коментиран от #51, #71

  • 47 нннн

    10 2 Отговор
    Липсва едно ,,Вервайте ми!" накрая...
  • 48 Иван

    2 21 Отговор
    Кокорчо ми замязва на лидер. Хм, май ще трябва да го подкрепим. Ще изчакаме още малко, да видим какви ще ги натвори. Приказките му са трезви.
  • 49 Асане

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ко стана а брат ...вместо министер да не земат да те прогонят камъни ...и ти да бягаш че чак да си биеш петите в д то ...хи хи ..мешниците искат да ни управляват
  • 50 СОДОМИТ

    20 0 Отговор
    КОКОРЧО ИМАШ ДА ПРАВИШ С....КИ НА ОРБАН ДО ПЕНСИЯ ИДИ ДА СИ ИЗМИЕШ УСТАТА
  • 51 Хайделберг

    18 0 Отговор

    До коментар #46 от "Не от мое име":

    Чичо, много си идеологичен. Зимата на студ ще стоиш ли, ще гладуваш ли, само и само да махнеш Путин от власт, а?
  • 52 САЩ

    17 2 Отговор
    Постигнаха икономическите си цели - да изтикат Русия от позара на газ в Европа, макар и д три пъти по-скъп газ. Сега ще преследват военните си цели, но да не ударят на остър камик, че искри ще полетят...
  • 53 Българин

    2 20 Отговор
    Непристойно е да си правиш кръчмарски сметки, когато руската армия избива гражданско население. Това е върхът на падението и цинизма.Свободата, Санчо, е БЕЗЦЕННА.
  • 54 Киро Ракетата

    12 0 Отговор
    Излезе по-рано днес една статия как го гласят за премиер. След тази информация направо президент ще го направят.
    Какво стана? Осъди ли русия за газта? Къде е Ленчето, не се е изказвала тия дни?
  • 55 Първо

    10 0 Отговор
    гледат интересите на САЩ и на ЕС. За България и народа не им дреме. Полезен ход нямат. Цените на горивата ще скочат и държавата ще го закъса много сериозно заедно с Киро и Асенчо. Токът също ще се увеличи - пак шах. Трябва да стане чудо. Ако се изпълнят заръките на САЩ и ЕС БГ фалира окончателно и започва шоуто на гладните. Някои трябва да избират, кои да слушат народа или САЩ. Ха, ха!
  • 56 BBC

    3 7 Отговор
    Путин вече е изправен само пред различни видове на поражение. Четете пресата, преди да говорите врели-некипели.
  • 57 След Отсрочката

    16 1 Отговор
    Какво правим? Някаква мисъл за народа? Така беше и с Пръмова, токът няма да поскъпне, като затворим 3 и 4 ректори Козлудуй. Поскъпна с 300%. Същото ще бъде и с нефта, къде имате по-евтин нефт? Къде имате по-евтино ядрено гориво, че ще харите на няколко фирми Козлодуй, да ни цакат с по-скъпи цени? Къде имате по-евтин газ, и откога производствените разходи за руски втечняване, и разтечняване с посредници са по-евтини, вие на айдиоти ли ни правите. И какво правим като Русия резне тръбата на Украйна? А Азерският аз 40% е собственост на Русия и се пълни с руски газ, кво правим като сме в списъка на Неприятелските Държави? Изобщо има ли мисъл в главите ви? Има, но само за вас? ОСТАВКА. А ни набутвате и в еврото, което е престъпление, защото означава още поскъпване на цени? И защо, обясни за какво ни е евро, когато сме вързани към ВБ, МБ и МВФ. Нямам думи-Оставка?
  • 58 Ицо

    5 0 Отговор
    Кой си ти бе кой мислиш че ще ти обърне внимание щом си дал задника си под наем ще правиш каквото ти кажат
  • 59 az #Контрапропаганда

    14 0 Отговор
    Продължава калибрирането на Одеса!
    Днес е унищожена базата на чуждите наемници там, разположена в хотел Grande Pettine.
  • 60 емииии

    5 0 Отговор
    сетила се мара да се ... изкаже
  • 61 Asdfg

    11 0 Отговор
    Тоя ППееееееееаааааст много дразни! Кокорчо заедно с Киро-тъпиро-лъжецо-кривата уста,веднага оставка!
  • 62 Умник бе

    5 1 Отговор
    Искане ли данъкоплатците да финансираме превозвачите? По добре превозвачите отколкото безплатното море и джобни на украинските тарикати пък да ти кажа аз. Искаме и поне до края на годината да има руски газ, докато се напълни хранилището, договорят и изградят другите връзки и количества, но тук данъкоплатците нещо не пеят в хора и не ги споменаваш а?
  • 63 две изцъклени очи музика лъчи

    3 1 Отговор
    Значи против интереса ни са , ама с отсрочка ще ги подпишем , без отсрочка няма да ги подпишем . Очевидно е и че има нещо в стил " за кефа на шефа " , не ви разбирам логиката , ама въобще отказвам да я разбирам .
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Смешно

    0 2 Отговор
    Х.,/у;,юй за русия,Х.,/у;,юй и за превозвачите
  • 66 истина

    8 2 Отговор
    Да си дойдем на думата -покупка от Съединените щати - 50 млрд. куб. метра газ- Американците за какво я направиха тази война , за какво разединяват европа ?Да купуваме всичко от тях на двойни цени , много ясно
  • 67 СОДОМИТ

    3 1 Отговор
    КИРЧО КОКОРКО ГУГЛЕНА ПРЕЗИДЕНТ ПИНГВИН МАЯ МАНОЛОВА СЛАВИ ТРИФОНОВ БОЙКИКЕВ АТАНАСОВ РАДАН КЪНЕВ МАРТИН ДИМИТРОВ ДОНЧЕВА БАБИКЯН ХАДЖИГЕНОВ ГОШО ОСТРОТО НИНОВА ТОШКО АФРИКАНСКИ ЕЛЕНА КОШУТОВА СТАНИШЕВ И ВСЯКАКВА СВЛЕЧ АБЕ ХОРА АЗ ВИЖДАМ ЖАН ВИДЕНОВАТА ЗИМА А ВИЕ
  • 68 Голяма заблуда

    4 0 Отговор
    Че няма да има драстично обедняване!
    Или е лъжец или е некомпетентен!
    Защо ще се води война ако няма да има обедняване?
    Този не се държи като финансов министър а като селски бирник!
    Голяма заблуда е че няма да има обедняване!
    Направо пладнешки обир ще последва от тази война!
    Помнете какво ви казвам!
  • 69 Дългия

    4 1 Отговор
    Асенчо батювото събирай си багажа забирай си и приятелчето и по живо и здраво откъдето сте дошли......
  • 70 хехехе

    1 0 Отговор
    ПИТА СПЕЕЦА АСЕНЕЕЕЕ
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Тодоров

    4 0 Отговор
    Този кого пита кой да победи в тази война ? Искал Украйна да победи. Аз пък искам Русия, което е на път да се случи. Моля непремерени изказвания от политици, ангажиращи Народа, да не се правят. Ако искат мнението на българите за тази специална операция, нека направим референдум. А между другото, защо сте тримата във Вашингтон. Май американците не ви харесаха хардвардските дипломи.
  • 73 Дъртак

    1 0 Отговор
    Защо за един бежанец могат да се отделят 1200 лв. на месец, а за един български пенсионер едва 400лв.?! Е! Това на какво прилича?!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове