Last news in Fakti

15 Март, 2023 16:06 2 308 36

Диана Димитрова ще съди Юлиан Вергов за клевета

  • диана димитрова-
  • съд-
  • юлиан вергов

В първия си коментар по казуса Вергов заяви, че никога не е удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо насилие от негова страна

Диана Димитрова ще съди Юлиан Вергов за клевета - 1
Снимка: Фейсбук

Диана Димитрова ще съди Юлиан Вергов за клевета. Това каза самата актриса за bTV Новините. Реакцията ѝ идва след официалната позиция на актьора във връзка с обвиненията спрямо него за физическо насилие.

В първия си коментар по казуса Вергов заяви, че никога не е удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо насилие от негова страна.

"Единственият конфликт, който съм имал с нея, е бил чисто словесен. Tова се случи пред част от екипа на сериала. Поводът беше, забелязани от мен (в телефона на дъщеря ми) текстови и гласови съобщения от Диана Димитрова, чието съдържание не пожелавам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесет годишното си дете. Повярвайте ми не искате да знаете какво видях там. И въпреки това държа да заявя съвсем ясно, че аз никога не съм удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо насилие от моя страна", категоричен е актьорът.

Вчера Диана Димитрова публикува на профила си във Фейсбук постановлението на прокуратурата за отказ от образуването на досъдебно производство срещу Юлиан Вергов.

Софийската районна прокуратура посочва, че „макар и наличието на противоречиви данни за механизма на причиняване на тези наранявания, следва да се приеме, че все пак такива има“, но допълва, че срещу Вергов не може да бъде образувано производство за наранявания, причинени по „хулигански подбуди“. В мотивите за отказ от образуване на досъдебно производство се посочва, че „ако се приеме, че извършител на деянието е Юлиян Вергов, се налага правният извод, че действията му (т.е. по нанесените удари) спрямо Диана Димитрова осъществяват единствено и само правна квалификация на причинена лека телесна повреда. Съгласно чл. 161, ал. 1 НК това престъпление се преследва по реда на частното обвинение с тъжба на пострадалия до съда, поради което Прокуратурата на Република България не е компетентна да образува и води наказателното производство“.

В края на миналата година Диана Димитрова разказа в ефира на bTV какво се е случило, като не посочи конкретно име, но с различи подсказки даде да се разбере към кого са отправени обвиненията ѝ.

"Исках да провокирам други жени да говорят. Не исках да стигам до там, докъдето възнамерявам да стигна, но лицето продължава да ме заплашва и разстрои майка ми", разказа актрисата в "120 минути".

„Вечерта, преди да се случи това, ми се обади по телефона, крещейки в истерия. Думите са лоши, но беше свързано с произхода ми, тъй като съм от село от Кайнарджа: "Ще те пребия, ще ти съсипя кариерата, само се появи“. Дълги години се обвинявах, че проблемът е в мен, когато съм искала да разбера отговора на въпроса защо лицето вечерта ме заплаши и каза: "Ти само се появи на терен и аз ще те пребия". Исках да разбера защо. Направих грешката да не си слушам интуицията и от едната стая последвах лицето в гардеробната", разказа Диана Димитрова.

По думите ѝ в този момент той е минал покрай нея и я е ударил в стената.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 обективен

    39 0 Отговор
    Робинята Изаура се завръща след 40 години. Тези индивиди капка срам и достойнство нямат.
  • 2 Имануел Кънт 😛

    34 0 Отговор
    На сърдита мома, Старшип-а и крив.
  • 3 Това нещо

    36 2 Отговор
    няма озаптяване, освен в психиатрия и под ключ за дълги години. Впрочем ако сте видели картините й, напълно отразяват душевната й същност - ниЗки страсти.

    Коментиран от #31

  • 4 БгТопИдиот🇧🇬

    24 0 Отговор
    Играли са на чичо доктор !

    Боц ,боц и беж.

    После три реда сополи и сълзи.
  • 5 Хаха

    35 0 Отговор
    Тая пък ми омръзна вече от нея за 10 минути слава се чуди какво да измисли вергов по ранко трябваше да я почнеш като джони деп, който една такъва я сложи на мястото си и сега плаща ли плаща. Тая държава само някакви държани който се мислят за нещо по Велико.
  • 6 куркума

    32 0 Отговор
    Не и върви кариерата и гледа да се закрепи като кърлеж да смуче кинти.
    Като всички ново изгряващи звезди на инфуенсърската сцена
  • 7 Офанзивен дефанзиф

    29 0 Отговор
    Добре де, не реазбрах - уж Вергов й е крещял в телефона, че я пребие, а тя взела, че отишла да види какво ще стане. Тази жена наред ли е?! Всеки психически здрав човек знае, че когато някой вбесен те заплашва, най-добре да изчакаш да му мине, за да опиташ да поговорите нормално. Ако репликираш или се напериш умишлено, нищо добро няма да излезе. И все пак тя е отишла?! Специално ли е търсила конфликт? И не разбирам защо Вергов още се опитва да се прави на коректен - просто да публикува съобщенията, която Дияна е пратила на дъщеря му и всички ще разберат за какво става дума. Това тази жена просто ще избяга при майка й в чужбина и ще спре да ни занимава със себе си...

    Коментиран от #10, #13

  • 8 ДДРОнег

    31 0 Отговор
    Тая бpaкма не спира да се излага !!!
    Сама си го направи и едва ли някой ще я уважава вече, преносно и реално !!!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ДДРОнег

    28 0 Отговор

    До коментар #7 от "Офанзивен дефанзиф":

    Типично кифленска тактика - първо го вбесяват (щото всеки може да бъде вбесен) и после им се навират и се правят на жертва, а него на насилник ...
    Номер от хиляди години на един тип жени ...

    Коментиран от #15

  • 11 Потрес

    28 1 Отговор
    Птрстанете да давате гластност на психически нестабилни и обсебени лица, като тази! Това вече е прекалено, тя видимо оказва психически тормоз, чрез медии и институции върху Вергов само защото не и е минал някакъв номер !
  • 12 гост

    21 0 Отговор
    Препоръчвам да си намери някой чичко - паричко около 70-те за да я поохрани малко, че ребрата и се четат и скулите -изхвръкнали, на човек не мяза.
  • 13 Никъде няма да избяга

    22 1 Отговор

    До коментар #7 от "Офанзивен дефанзиф":

    С тези тежки психични отклонения ще продължи да си търси жертви. То ненормалното не осъзнава, че не е у ред и това се дължи на невротрансмитерите, произвеждани от мозъка. Само принудително и дълго лечение може до някъде да я направи нормален човек, в противен случай цял живот ще е нещастна и все другите ще й пречат.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ПалавНИК

    1 5 Отговор

    До коментар #10 от "ДДРОнег":

    Ааааа от много години насам вече не мога да бъда вбесен. Поне не и от жена.
  • 16 Иван Вазов

    4 23 Отговор
    Подкрепям Диана Димитрова!

    Коментиран от #22

  • 17 Само да кажа

    9 9 Отговор
    Юлиане, синко. Тая жена те иска много. Готова е на всичко за да ти привлече вниманието. Вземи се в ръце Юли и прибери жената и и направи бързо две деца. По-млада, по-хубава и по- влюбена в теб жена в този живот ти няма да намериш. Щерка ти е голяма след 3-5 години дядо ще те направи.

    Коментиран от #24

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Кифлата

    12 1 Отговор
    Много злобна излезе.. Такива трябва директно в женския затвор
  • 20 Ама че пасмина

    15 0 Отговор
    Тези жени ще си потрошат краката по тоя Вергов, бе! Нямат спирка. Е, не може да огрее всичките, човека. Не е вездесъщ. Труди се, труди, ама все някоя ще остане неадоволена. Разбираемо е -по неугледните остават по назад в класацията. И се увеличават по ред причини - оджендъряването на мъжете води до повече незадоволени жени. опластмасяването на жените също ги праща на боклука. И съдът няма как да им помогне. Нито Стамбулската бърсалка. НПО тата ще продължат да хвърлят пари за да заблуждават слабите, но скоро и те ще останат без работа, като АйТи -тата на Мета.. Средностатистически изводи от лични наблюдения. Нищо специално.
  • 21 Квата

    9 0 Отговор
    и за порно не стаа,сори
  • 22 Мдам

    14 0 Отговор

    До коментар #16 от "Иван Вазов":

    Най-тъпите съсипват имената на най-великите българи обикновено. Доказа го, браво!
  • 23 123456

    15 0 Отговор
    Дидка-бибитка , ти доказа , че дъно няма - кОпай !
  • 24 Ти що

    11 0 Отговор

    До коментар #17 от "Само да кажа":

    не го вземеш това Кайнарджанско чудо, че да ти скъси живота?
    Защо пожелаваш на Вергов подобен ужас?
  • 25 миндилаотснимката

    10 0 Отговор
    другарко сорос пък оня ме бутна в стената
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ¹19008е

    14 1 Отговор
    Докога ще лъжеш ма мисирко нели Венелина Павлова отговаряща за костюмите ви е видяла и по думите и няма никакво насилие камо ли удари само си изблъскана да не му се буташ в ръцете заради писанията ти в телефона на дъщеря му, ти си позор Дитке срамота след 5г правиш сейржилъци типично за жена отхвърлена и днес пак си в истерия и обиждаш и диагноза слагаш кой ти верва ма мисирко
  • 28 1245677

    10 1 Отговор
    Ще ви разкажа за подобен казус лично с мен. Една вечер след работа с една жена трябваше да ходим на ресторант обещах найстина но бях доста изморен и казах че ще идем на ресторант друг път ще се прибирам че съм уморен. Тая като побесня като взе да ме кълне и проклина и крещи видях се в чудо но понеже бях доста изморен не и обърнах внимание и си тръгнах към дома а тая не спираше да крещи и кълне. Така действат отхвърлените жени е не всички за радост де

    Коментиран от #30

  • 29 Достатъчно

    6 0 Отговор

    До коментар #9 от "Как да й вярваме,":

    е веднъж да излъжеш и после няма край, особено ако си лабилна емоционално и в главата ти е каша. Затова, който пренебрегва Божията заповед : НЕ ЛЪЖИ ! рано или късно си намира "майстора"
  • 30 ФЕЙК

    4 0 Отговор

    До коментар #28 от "1245677":

    Господ да пази от започната и недовършена жена!
  • 31 Картините

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Това нещо":

    които момичето показа в изложбата си наречена "Докосване" са доста странни. Биха били добър източник за психоанализа и бъдещо лечение с психотерапевт.
  • 32 Като иска

    4 1 Отговор
    да го съди - да си го съди, но да спре да прави публично достояние личностните си разстройства. Човек с нормално психическо състояние и достойнство не би допуснал такъв сеир. С всяка дума и действие доказва, че каузата за която работи не заслужава нейното доверие и вместо да изпише вежди, май вече избоде очите. Най-добре да върне парите ...

    Коментиран от #36

  • 33 бягай бе

    4 1 Отговор
    гнусна мисирка.....
  • 34 Човече... ....

    2 1 Отговор
    Търси се известност тука .... Me too български вариант.
  • 35 Маринов

    0 1 Отговор
    В Случая:

    Смятам че е Първо е ТРЯБВАЛО
    да се УСТАНОВИ ФАКТИЧЕСКИ КОГА са направени тези Представени от Госпожата Снимки?

    Това може да се УСТАНОВИ
    с точност по дни, месеци и години
    от Мобифона- Устройството, с които са Фактаически били направени те!

    Ако те съвпадат с точност до + 2 - 3 дни от деня на въпросното събитие,
    вече е трябвало
    всички лица които са сочени от страните за Свидетели
    да им се направи и тест на Дедектора за лъжата
    и направят и Очни Ставки???

    Няма публикации че това е било направено!

    Затова има и Основание да се смята
    че Следствието и Прокуратурата НЕ са си свършили качествено работа
    а и Основание да се смята че има някакви манипулации ???

    От множеството публикации,
    оставам с Убеждение че Госпожата казва Истината!
  • 36 Даже

    2 0 Отговор

    До коментар #32 от "Като иска":

    и плейметката Анита Димитрова отказва да прави публично достояние причината за раздялата си с Рачков...Изглежда класи над "звездата" Диана Димитрова
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове