Last news in Fakti

5 Април, 2023 09:52 1 853 73

Проект "Лъжеш ли": Партиите, използвали най-често неверни твърдения, са с по-високи резултати на изборите

  • партии-
  • неверни твърдения

На първо място са "Възраждане" с 28 неверни твърдения, следвани от ГЕРБ с 27 и БСП с 9

Проект "Лъжеш ли": Партиите, използвали най-често неверни твърдения, са с по-високи резултати на изборите - 1

За поредна година проектът "Лъжеш ли?" се зае с отговорната задача да проверява какво казват политиците и използват ли невярна информация при медийните си участия в предизборната кампания. Екипът прави това проучване на пети път.

"Проектът има определен обхват, наблюдавахме 23-ма политици от 6 политически партии и коалиции. На първо място са "Възраждане" с 28 неверни твърдения, следвани от ГЕРБ с 27 и БСП с 9", съобщи Радослав Евтимов пред Bulgaria ON AIR.

Той уточни, че всички твърдения детайлно могат да бъдат прочетени на сайта. За анализа са използвани само публични източници, участия в национален ефир и медии. Екипът на "Лъжеш ли?" се състои от 8 човека, всички те са доброволци.

"Гледаме тези интервюта, запознати сме с политическата ситуация в страната, концентрираме се към твърдения, които могат да бъдат опровергани към момента на изказването - като например, че инфлацията е Х процента - това вярно ли е, или не", даде пример Евтимов.

Той допълни, че основните теми, по които са правени неверни изказвания, са инфлацията, икономическата ситуация в страната и Европа, евентуално присъединяване в Еврозоната, войната в Украйна, бюджетният дефицит.

Евтимов отбеляза съвпадението, че партиите, които са използвали най-често неверни твърдения, са с по-високи резултати след изборите.

"Някои политически партии се опитват да използват такива твърдения в своя полза, резултатите показват, че това се получава. Не може да се направи анализ дали това е умишлено. Затова ги наричаме неверни твърдения, а не лъжи", уточни Евтимов.

А основната цел на проекта e да стимулира хората да търсят истината.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да де

    48 22 Отговор
    Няма нещо по-лъжливо и нагласено от проекта "Лъжеш ли?"
  • 2 Бау бау

    45 14 Отговор
    А пък Киро и Асото са бистри като сълза...
  • 3 честен ционист

    20 37 Отговор
    Коцето е един популист. Дори и ефрейтор се писал по пример на австрийския си кумир. А пък Цончо, досущ като един Гьобелс, само очилата с диоптър -0.25 за какво му са?

    Коментиран от #8

  • 4 Копейкин да върне откраднатите пари

    25 31 Отговор
    Учpeдител на „Възраждане” избухна: Коcтя Копейкин се разведе с жена си, за да гепи партийни пари за апартамент и къща (ДOКУМЕНТИ + СНИМКИ)
    Ето какво написа отвратеният от Костя Копейкин доскорошен съмишленик:
    Колко долен трябва да си paзведеш с жена си на 26.03.2018 година, за да запишеш на нейно име една къща и един апapтамент, купени с пари от партийната cyбсидия и след това със същата жена и с децата си да се преместиш да живееш в новата си къща?!
    Да, дами и господа това е частният случай на д-р Костя Копейкин, който обикаля България и се прави на честен, почтен и загpижен за хората!
    Колко голям боклук трябва да си, за да даваш такъв пример на децата си, да се paзвеждаш по документи с майка им, само за да откраднеш едни пapи!?

    Коментиран от #37

  • 5 платформата на мирчеff ти грухтиш

    32 9 Отговор
    нека позная че това е по данни на поредното америкаснко нпо
  • 6 ТаУмВзе

    10 6 Отговор
    Може да Лъжат, но Избобще не Крадът и слугинстват!
  • 7 Шарлатани ООД

    38 9 Отговор
    Поръчкова статия от ДБ и ПП, опорка пусната от Козяк!
    Доказателството техните лъжи не се споменават в статията!!! А както всички знаят те доволно и на корем си лъжат!
    Джендърпартийте не могат да преживеят, че не овладяха държавата!
  • 8 Така е дончо

    10 5 Отговор

    До коментар #3 от "честен ционист":

    Лъжите са вардарски патент! Диагонално сондиране в завой на самальота, и пръстовата с-манот Галата!
  • 9 1245677

    21 7 Отговор
    Значи Шарлатаните не лъжат народа и итн също както и дпс е кой ви поръча това изследване а добре платени парапетни жени 13.900лв ли ви е хонорара
  • 10 селянин

    13 2 Отговор
    Партиите на лъжите пак напред, а хората просто обичат да бъдат лъгани
  • 11 Муахаха

    21 7 Отговор
    Костя взе 14% и всички се притесниха.

    Коментиран от #18

  • 12 ¹19008е

    10 3 Отговор
    Аз искам Проект дали казват Истината политиците на живо в ефира на бнт с детектор на лъжата, воден от психолози независими,тогава по може да им вярваме
  • 13 Грантаджиев соросоид

    24 10 Отговор
    Този сайт е супер тенденциозен. Дяволът винаги е в детайлите. Костадинов и Цончо Ганев според тях лъжат най-много. Ама първо не дефинират какво е лъжа, отделно се заяждат буквално за всяка тяхна буква и запетайка. От друга страна Ристю Бойкикиев е почти честен според тях - само два пъти имал леки неточности в изказванията си. А Киро Харварда е чист като сълза...
    Отворете страницата "Полезни връзки" на "Лъжеш ли". Там ще видите една камара факт чекърски организации. Отворете им страниците, където пише кой ги финансира. Без изненада ще откриете грантовете на Америка за България, Отворено Общество, също така участват Мета(Сурат тефтеря) и Гугъл.
    Факт чекърството е професия, вероятно добре платена. Сами си направете изводите колко да им вярвате.
  • 14 Псевдоним

    7 3 Отговор
    Тия лъжеш ли са като фактчекърите и като уиндоус хелп - супер точни и точно толкова безполезни.
  • 15 Гого

    12 9 Отговор
    И как така се получава ??? Лъжите на Възраждане една след друга с времето СЕ ПРЕВРЪЩАТ В ИСТИНИ ???

    Коментиран от #26

  • 16 Ххххххх

    16 5 Отговор
    А ПП и ДБ не са лъгали пък?!
  • 17 ¹19008е

    11 3 Отговор
    Това е все едно да идеш на пазара и да наблюдаваш кой търговец лъже ха ха ха
  • 18 Стършел

    6 6 Отговор

    До коментар #11 от "Муахаха":

    Притеснително си е. Притеснително е, че и чалгарите са в НС(май ги наместиха, както преди наместиха някакъв възход). Така че, не е добре за България(добре е за путин), и не е повод най-малко за радост именно, че е антибългарско, но някои или не го осъзнават, или го правят умишлено.
  • 19 Точно пък

    9 6 Отговор
    за инфлацията лъже една държавна статистическа организация. Излиза че харвардско-дъибъ коалиция изобщо не лъже - явно тя плаща масрафа. Поне можеше да се напънат малко за достоверност

    Коментиран от #28

  • 20 Българинът е НЕЩО което не

    7 7 Отговор
    подлежи на " облагородяване" и " култивиране", той е НЕЩО което е закачено на "синджира" на лъжата и се влияе само от ВЕЛИКИ ОБЕЩАНИЯ ! Това НЕЩО много харесва ПАТРИОТИЗЪМ и ГЕРОИЗЪМ защото е най-страхливото създание изтърпяло 500 г. робство от страх и продължава да търпи днес БЕДНОТИЯТА на която сам се подлага точно заради "мечтата" ПАТРИОТ ! НЕЩОТО "българин" днес "спечели" това което искаше "КОРУПЦИЯТА" да му е честита и да си я носи със здраве.......следваща "голяма" ПЕЧАЛБА - КОПЕЙКИН и измамниците му !
  • 21 За протокола

    11 0 Отговор
    Лъжите на политиците имат огромен негативен ефект върху държавата и народа и дори върху националната сигурност, така, че трябва да се предприемат законодателни мерки в тази насока.
    Отделно, че трябва да се разобличават по всяко време и по всеки начин, а хората трябва да повишават общата си култура и критичното си мислене.
    Лъжата убива.
    Както казваха старите хора "Който лъже, после започва да краде, а след това и да убива".
    Това се отнася с пълна сила за нашите политици!
  • 22 Били

    10 6 Отговор
    Хаха, каква е тази класация без Кирчо лъжльото?
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 кйлб44

    6 9 Отговор
    Българинът вярва повече на негативното говорене. Българинът не обича положителните коментари, не обича и успеха на другите. ГЕРБ и Възраждане се надпреварваха в плюене и лъжене по адрес на ПП/ДБ. И стадото гласува за плювачите.
    Лъгаха за излизане от ЕС и НАТО. Лъгаха за изпращане на войници в Украйна. Лъгаха за какво ли не.
  • 25 1245677

    2 0 Отговор
    Анкета между нас форумниците .Лъжите ли когато обещавате нещо на хората около вас.иключвам близки и приятели:Зелено Лъжа, червено не лъжа
  • 26 Я изреди кои лъжи на Копейкин

    5 11 Отговор

    До коментар #15 от "Гого":

    станаха ИСТИНА и го помоли да ти обясни как ще съществувате в ИЗОЛАЦИЯ когато излезете от ЕС и НАТО и дали той ще ви плаща визите поне до Румъния, защото и за там ще ви се искат едни пари за ВИЗА ?
  • 27 Коментар

    9 5 Отговор
    От Възраждане не са лъгали,а това че истината е неудобна за някои е отделен въпрос.
    Най-много е лъгал Кирчо.Личи му даже физически.От лъжи сам се вкара в приказка и за една година му стана двоен носа като на Пинокио.Няма нужда от детектори на лъжата като е видимо.Това му е наказанието за лъжите.Даже се хвалеше наскоро пред чужди медии как е излъгал целия народ и е заобиколил решението на НС да не се изнася оръжие,а на нас по телевизията друго говореше...
  • 28 гн88с

    8 2 Отговор

    До коментар #19 от "Точно пък":

    ГЕРБ не лъгаха ли за кражбите, които извършиха? Че и прокуратурата ги подкрепя в лъжите. Изборите минаха, обаче плюенето по ПП. остана. Денонощно сте на смяна и се надпреварвате кой повече ще плюе по ПП. Ето, ПП няма да са на власт, управлявайте на воля. Крадете! Това го умеете най- добре.

    Коментиран от #32

  • 29 Малии

    9 4 Отговор
    Качете и лъжите да ги проверим ,а не само някакви цифри без покритие.И слепец ще види ,че се притесниха от резултати на Възраждане.
  • 30 !!!?

    13 7 Отговор
    С лъжи Парламентът се преврна в говорилня за проруски ултранационалисти !!! НАРОДЕ !!!?

    Коментиран от #33

  • 31 кйлб44

    6 7 Отговор
    Лъжите от ГЕРБ и Възраждане се сипеха с килограми по форумите преди изборите. И сега не спират. Голяма истерия! Само да пуснат статия за Петков и Василев, за минути агитките на националистите и герберите генерират над 100 поста черен хейт. Организирано.

    Коментиран от #55

  • 32 ........

    6 7 Отговор

    До коментар #28 от "гн88с":

    А къде изчезнаха 9 милиарда точно при управлението на Кирчо и Асенчо?

    Коментиран от #35, #40

  • 33 гн88с

    10 6 Отговор

    До коментар #30 от "!!!?":

    Този е като радиоточка. Наизустил речите си и никой не може да вземе думата, докато той не издекламира наизустеното. Въпроси не търпи, диалог няма. Гони журналисти. Същински Хитлер.
  • 34 1245677

    7 4 Отговор
    Е че Киро Канадеца излъга най арогантно за Гражданството и Конституционния Съд го осъди, за Лена мустакатата и парапета и Солун пак лъже, за продажбата на оръжие Корни казва че лъже, за продажбата на газ и там лъже и още безброй лъжи а тези платени парапетни жени казват обратното и ние да им вярваме на частните думи а не на Съда и документите, това си е поръчка от ДС
  • 35 гн88с

    7 4 Отговор

    До коментар #32 от "........":

    Кой ти каза, че 9 милиарда са изчезнали? Защо използваш думата "изчезнали"?
  • 36 ГЕРБ ВЛИЗАТ В ЗАТВОРА СЪС ПП И ДБ

    3 7 Отговор
    ТОЕСТ НАЙ ЛЪЖЕЩАТА Е ПЭЪРВА И ТН - ТОГАВА БСП ЩО Е ПОСЛЕДНА КАТО НАЙ БЕЗОГЛЕДНО ЛЪЖЕ ??
  • 37 гн88с

    5 3 Отговор

    До коментар #4 от "Копейкин да върне откраднатите пари":

    Копейкин си прибра милионите, набързо стана много имотен, ама го питай кой краде. Няма да каже, че той краде. Тук хората му реват като биволи- къде били "изчезнали" някакви пари. Закачили са се за думата изчезнали" без да имат доказателства, че са изчезнали парите.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 кйлб44

    7 3 Отговор
    НИКОГА НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ ВЪВ ВЛАСТТА НЕ СА ВОДЕЛИ КЪМ НЕЩО ДОБРО.
    От национализма винаги произтичат злини за човечеството.
  • 42 1245677

    5 4 Отговор
    Шарлатаните никога не Лъжат не се пенявите Те просто Никога не казват Истината

    Коментиран от #43

  • 43 кйлб44

    6 3 Отговор

    До коментар #42 от "1245677":

    Баш шарлатанинът е Радев. Що не го питате къде са парите за Великденските добавки? Ясно е, че на пенсионерите няма да даде нито стотинка.

    Коментиран от #48, #57

  • 44 Самбиста

    5 0 Отговор
    Той Бучи само в Русе и Добрич изрече над 20 лъжи..нещо платформата ви е менте.
  • 45 орлин

    3 2 Отговор
    Коце - коце, оплеска я и сега кво ще кажеш на работодателя си, що не си първи ?!? Да не те карат само да връщаш ресто, че боли
  • 46 анонимен

    4 3 Отговор
    Проектът тип НПО "Лъжеш ли" само случайно е финансиран от същите създали и богато финансирали ПП-ДБ. И участващите в двете са някак еднакви. Само минавам да кажа, изводите си ги прави всеки сам.
  • 47 гн88с

    5 3 Отговор
    Цялото поведение и говорене на Костадинов е диктаторско и нагласено. Този човек си има импресарио, някой го подготвя. Никога не се отклонява от предварителния инструктаж, няма нищо истинско и човешко. Лозунги и пропаганда. Изкуствен, актьор, влиза в роля. При въпрос от журналисти не отговаря директно, а отклонява въпроса и се опитва да манипулира или атакува. Липса на диалогичност. Следва модела на поведение на една "историческа" личност подпалила най- тежката война в света.

    Коментиран от #54

  • 48 1245677

    2 3 Отговор

    До коментар #43 от "кйлб44":

    Просто е Миме Шарлатаните ги усвоиха и затова няма за мен и другите пенсионери добавка поне от 50лв да купим козунак и баница, ама те Шарлатаните никога не Лъжат всички им вярваме защото никога не казват Истината,защото ги е страх от Ревизия

    Коментиран от #52

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Алооооооо

    4 4 Отговор
    ЛЕЛЕЕЕЕЕ КВА ЧЕСТНОСТ ПРИ ЖЪЛТОПАВЕТНИЯ ПЛАНКТОН ДА ИЗБРОЯВАМ ЛИ НАГЛИ ЛЪЖИ 1 КОСТИНБРОД 2 ШКАФЧЕТА СЪС ЗЛАТО И ЕВРА 3 ОТКРАДНАТИ 8 000 000 000 ГОДИШНО 4 АРЕСТ С ОБВИНЕНИЯ ОТ ГУГЪЛ 5 МОСТОВЕ 6 МАГИСТРАЛИ И ТУНЕЛ 7 САМОЛЕТ СКОПИЕ СОФИЯ 8 МИЛИОНИ В ЧУВАЛИ ИЗНЕСЕНИ ВЕРОЯТНО С КАРУЦА 9 ФАЛШИВА ДЕКЛАРАЦИЯ НА РАШКОВ И ДАНЪЧНА ИЗМАМА НА СПЕЦОВ 10 ПОДКУПИ ЗА ДЕПУТАТИ ОТ ИТН 11 БЕЛЕЖКИТЕ НА ДОНЧЕВА 12 ПАРАПЕТИ РАНО СУТРИН 13 БЛОКИРАНЕ НА МАГИСТРАЛА СТРУМА 14 ПОДПРАВЯНЕ НА МАШИННИЯ ВОТ /СЕГА С БРОЕНЕТО НА ОТРЯЗАЦИ НЕ ВЪРВИ/КОЛКО ОЩЕ СБИРЩИНА ОТ НЕ ЗНАМ КОЛКО СИ ПАРТИИКИ ДЕТ ПАК ГУБЯТ ИЗБОРИТЕ АМА ТЕ СА УМНИТЕ И КРАСИВУТЕ АБЕ КАКА АМ ЧИ ТО МНООО ПО....МИЯ БЕ А НЕЛЕГАЛНО ОРЪЖИЕ ЗА УКРАИНА ПРЕДАВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ В МАКЕДОНИЯ КОКО ОЩЕ ТИ ТРЯБВА ЗА ДА СИ ЗАТВОРИШ УСТЕНЦАТА АБЕ ТИ ДА НЕ СИ ХИПОПОТАМ БЕ ДО ШИЯТА В БЛАТОТО АМА С ЕЙ ТАКАВА УСТА ПОДКРЕПАТА ОТ БОЖКОВ ПРОКОПИЕВ И БАНКЕРЧЕТО ОТ БЕЛГРАД И КВО ЛИ НЕ ОЩЕ
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 гн88с

    3 4 Отговор

    До коментар #48 от "1245677":

    "Шарлатаните", както ги наричаш, оставиха пари за Коледни добавки, които бяха изплатени на пенсионерите. Великденските добавки са грижа на шарлатанина Радев и неговите си близки хора. Ама парите изчезнаха точно при Радевите свои хора.

    Коментиран от #56, #59

  • 53 Янките

    4 0 Отговор
    Много се впрягат нещо относно възраждане... Да не дава Господ, да си върнем държавата.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Грантаджиев соросоид

    2 4 Отговор

    До коментар #31 от "кйлб44":

    Не съди за другите по себе си. Шепата кресливи агиткаджии на ППДБ си живеете във вашия информационен балон. Иди питай произволни хора извън обкръжението си какво мислят за твоите идоли. Никой не може да им трае простотиите. Затова има толкова негласували от години. На хората им е писнало от лъжи. И даже Тиквата не можахте да биете на изборите, толкова ви вярват хората...

    Коментиран от #60

  • 56 Момче

    2 2 Отговор

    До коментар #52 от "гн88с":

    Шарлатани те не внесохв бюджет. Служебното правителство, няма право на това. Закон!
  • 57 Великденски

    2 2 Отговор

    До коментар #43 от "кйлб44":

    Надбавки, лично на Асен Василев да благодариш, той е последния редовен финансов министър. По закон, той ти е длъжен. Ай ся, пий една студена вода и за следващите избори да си знаеш..
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 1245677

    0 3 Отговор

    До коментар #52 от "гн88с":

    Няма коледни добавки за нас, мога да ти покажа колко съм взел, пак лъжа, и да не аз ви наричам Шарлатани а вашия създател Рундьо ви нарече Шарлатани тъй че пак греда

    Коментиран от #61

  • 60 кйлб44

    4 1 Отговор

    До коментар #55 от "Грантаджиев соросоид":

    Вашето агиткаджийство не го приписвайте на другите. До един сте платени от Централите на ГЕРБ и Възраждане.

    Коментиран от #63

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Петър

    3 1 Отговор
    Колко ти наляха, копейка? По-долно копче от тебе няма! В СИБИР!
  • 63 Грантаджиев соросоид

    0 2 Отговор

    До коментар #60 от "кйлб44":

    Хайде докажи кой ми плаща, за какво и как? Чакам!
    Щото при тия фактчекъри се вижда кой им плаща. Оттам и резултатите.
  • 64 Само излизане ефективно от

    2 1 Отговор
    ЕС и НАТО и пълната изолация на България има надежда да "понапълнят"празните български кратуни с поне малко мозък за разсъждение ! То е ясно, че Копейкин няма, а и не може да има обяснение как ще съществува България като "независима" за неговите и за мслоумните му синпатизанти разбирания, само страхливи екземпляри могат да се възхищават на имитация на ПАТРИОТИЗЪМ, само екземпляр без разсъдък може да иска напускане на ЕС изпадане в изолация, визи дори и за Румъния, премахване свободно посещаване на европейски държави и демокрация, само безумец може да иска да живее в "концлагер" от социалистически тип, само безумен страхливец може да ръкопляска на безпочвени обещания за НЕЗАВИСИМОСТ при условие, че най-прогресиращата китайска икономика се дължи на зависимостта си от западни и американски фирми и концерни, какво има България за да е НЕЗАВИСИМА, дори и САЩ са зависими от изкуствените си дългове с цел просперитет, нека този измамник и крадец Копейкин да обясни това на безумните си и контролирани страхливи симпатизанти драпащи неистово за някаква НЕЗАВИСИМОСТ, защото не разбират, че са ЗАВИСИМИ и под контрола на Копейкин !

    Коментиран от #65

  • 65 Бай Ганьо

    0 1 Отговор

    До коментар #64 от "Само излизане ефективно от":

    Иди до Турция дето не е в ЕС и сравни как е при тях и как е при нас. А, да - на границата ти дават виза и преминаваш без мотаене.

    Коментиран от #66

  • 66 Ха ха ха Ганьо, ти ли си бил

    1 1 Отговор

    До коментар #65 от "Бай Ганьо":

    за когото А.Константинов е писал ? Ха ха ха нямаш наистина това което нормален човек има в червпната си кутия, щом Турция ти е критерий за свобода, независимост и ВИЗА, ха ха ха какво доказателство за истинността на българското "възрожденско" НИЩОЖЕСТВО, какво ограничение на ума ? Никога аз няма да посетя Турция, дори и не искам да я познавам като държава мен ме интересуват държавите с човешки интелектуален потенциал и Турция не попада в моите разбирания за това !

    Коментиран от #68, #72

  • 67 Гульо

    2 2 Отговор
    А ПП е извън класацията.Техните лъци и измами са 100%
  • 68 Бай Ганьо

    2 1 Отговор

    До коментар #66 от "Ха ха ха Ганьо, ти ли си бил":

    Преразказ по картинка ли правиш? Давам ти за пример Турция, защото е на една крачка и не е в ЕС. При всичките им трески за дялане са по-напред от нас. Ти сам си прави изводите колко ни е помогнало членството в еврорайха...
  • 69 Червенски

    3 1 Отговор
    Никой невярва на такива проекти смукачи на пари. Ако някой им вярваше щеше а повярва и на проекта Магнитски.
  • 70 Лъжците на повикване

    1 1 Отговор
    за грантовете на америка за България, толкова нагли, че ще казват кой лъже! Крадеца вика, дръжте крадеца! Нещастници!
  • 71 Бай Митко

    1 2 Отговор
    Поредните ГЛУПОСТИ!
    Определено "ВЪЗРАЖДАНЕ" обърка нечии сметки.
    Хартиените партии и коалиции ГЕРБ, ДПС и БСП заеха места в класирането благодарение на книжните бюлетини. Те и за това гласуваха връщането на книжните бюлетини, за да ползват успешно услугите на неграмотните ромчовци. Ако не беше така щяха да гълтат праха на "ВЪЗРАЖДАНЕ", което ще стане на следващите избори.
  • 72 Бай Митко

    2 0 Отговор

    До коментар #66 от "Ха ха ха Ганьо, ти ли си бил":

    Само за сведение: Държавата ни внася почти всичко за което се сетите в порядъка между 40 и 100%, и дори внасяме магданоз и люти чушлета от Турция!
    Ние сме толкова приказливи умници, че знаем само акъл да даваме и да се подиграваме, а в действителност от 33 години сме най-бедната страна в Европа и на Балканите.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове