4 Декември, 2023 18:28 1 377 20

Стефан Янев: С налагането на ветото президентът иска да се позиционира в политически сили

  • стефан янев-
  • вето-
  • президент

Бившият служебен премиер отрече да е водил разговори с лидера на БСП Корнелия Нинова за коалиция

Стефан Янев: С налагането на ветото президентът иска да се позиционира в политически сили - 1

С налагането на ветото президентът иска да се позиционира в политически сили, по-скоро в план, в който да говори на българските граждани, че част от мотивите са насочени в защита на българските интереси. Това заяви лидерът на “Български възход” Стефан Янев в предаването “Лице в лице”.

Хората, които са стопани на БТР-ите са преценили, че са излишни, с изпаднала необходимост. Дали са излишни или не решават специалистите. С това вето ще се даде възможност за политически прочит да се преразгледа тази оценка. Упраляващото мнозинство твърдо е решило да продължи политиката си в подкрепа на Украйна. Ратификацията на това решение ще бъде гласувана, посочи Янев.

Това евроатлантическо мнозинство не обясни на гражданите какви ценности имат и как те подобряват живота им. Това е въпрос, който трябва да се разисква. Само заемайки геополитическа позиция е малко несериозно. Въпросът с геополитическата позиция е решен преди няколко години- България е член на НАТО и на ЕС. Защо е необходимо да се повдига отново. Коя политическа сила има визия за възобновяване на живота в българското село. Нека говорим по тези въпроси, геополитическата позиция е ясна. Това е война за хората, които страдат на бойното поле. Юридически това е специална военна операция. Нито парламентът на Русия, нито на Украйна е обявил война. Да се търсят разломите на база на геополитическо говорене е извън контекста. То се използва като завеса за истинските проблеми, които касаят българските граждани, допълни още лидерът на "Български възход".

Бившият служебен премиер отрече да е водил разговори с лидера на БСП Корнелия Нинова за коалиция.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отец Дионисий

    15 18 Отговор
    Господ да благослови Румен Радев!
  • 2 Ачо

    18 15 Отговор
    На този мъж бих дал власт да смачка всички подлоги които се кланят пред запада и краварите.Това един уравновесен и умен човек който би направил всичко за да оцелеем като народ.Не разни там Кирчовци,кокорчовци или Дебелаци като Шиши и Боко.Натрода го заслужава

    Коментиран от #5

  • 3 А ти кой беше

    11 2 Отговор
    натовски суфльор, който говори от името на народа? Да не си президент случайно, избран демократично от същите тези хора?
  • 4 Сатана Z

    15 12 Отговор
    Въпросът е,че украинецът Тагаренко раздава безплатно БТРите,вместо да ги продаде на фрашканите с долари Евреи от Киев.
    С чужда пита помен прави тоя безродник.
  • 5 Дай ,

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ачо":

    му бе , кой те спира ?
  • 6 Пич

    10 6 Отговор
    Няма политическо позициониране !!! Има позициониране при продажни кретени Урсулианци , и при умни хора , мислещи за интересите на България !!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 !!!?

    13 2 Отговор
    За закрепостеният позицията винаги е една - наведена !!!?

  • 9 АГАТа Кристи

    6 6 Отговор
    Има една патриотична песен :
    "От кога се мила моя майнольо зора зазорила"....
    По нататък вместо "кон до коня мила моя майнольо" - сегашната версия "комуняга до комуниста, мила моя майнольо"....
    Сутрин с тази песен радиото ни будеше на разсъмване в 6.00 ч.

    Коментиран от #15, #16

  • 10 пешо

    9 3 Отговор
    поредната краварска подлога
  • 11 Име

    7 1 Отговор
    На украинците даваме съвсем почетно и въпреки всички опасности - оръжие - няколко пъти има взривени наши заводи, частни/държавни, но - въпреки това се снабдява украинската армия. Нашите снаряди са дефицит. Сега - дали си плащат - или - не - ние си знаем.

    Дадохме и реактора, каквото можем.

    Въпросът е тук - дали не са нужни и на нас тези машинки - това каза Стефан Янев - не ни ли трябват по планините - граница, други терени.

    Президентът не е наложил вето нито над износа на снаряди, нито на реактора. Предупреди само - че има дипломатически начини да няма конфликти.
  • 12 Ай марш

    7 2 Отговор
    Кви ценности бее..ай стига с тез ценности хладилника да не се пълни с ценности
  • 13 оз офицер

    4 2 Отговор
    марче отпаднала необходимост а НЕ ИЗПАДНАЛА необходимост не можеш и да го повториш генерала! а кой е казал от стопаните на мвр ,че са с отпаднала НЕОБХОДИМОС това значи че отпада и необходимоста от харчене НА МИЛИАРДИ за подобни машини и с оглед годините на производство значи че са в подобно състояние а може би и по лошо ,после оценка може да се направи само от специалисти в областа на тоя род МПС завода който ги дооборудва с воените принадлежности и ползвателите им. през сръбскаата война такива БТР патрулираха международен път пирот -ниш-белград до словенската граница в две групи по четери уникални машини и уникално оборудвани министър тагарев се съмнявам да се е качвал и да е запознат отблизо с тези БТР и възможностите им на всякакви терени ,пак повтарям уникални не им е проблем да подържат 4-5часа средна скорост от 110 км/ /ОМИРОТВОРИТЕЛИТЕ / ОТ САЩ УЧАСТВАХА С ПОДОБНИ СТРАЙКЪРИ И МОДЕЛИ НА ХАМЪР ДОРИ НЕ МОЖЕХА ДА ПОДЪРЖАТ ПОДОБНА СКОРОСТ.явно на министъра и обкръжение сега им е паднало от последните сделки да се обогатят с по някой милион от комисиони

    Коментиран от #17

  • 14 Пха ха ха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "А50":

    Че и миразливо пха ха ха
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Помня -

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "АГАТа Кристи":

    "Патриотичноно" комунистическо предаване по радио София в 5.45 - "Дела и документи", възхваляващо тероиката на комунистическата партия ... ха, ха, ха
  • 17 оня

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "оз офицер":

    Тука с тези специалисти няма да мине номера. На джоб и ще напишат каквото се иска:)) Трябва независими да са:)) Но у БГ-то само зависими ге.йр.оатлантици
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ЗАСТАВА

    1 0 Отговор
    Модераторче, защо триеш истините? Такали ти наредиха от посолствата?
  • 20 хххх

    1 0 Отговор
    Mършав левашки кон... същият си б0 клук като шефа си!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове