Last news in Fakti

28 Март, 2024 17:43 2 480 32

Хекимян за бюджета на София: Липсват едни 380 млн. лв., които трябваше да бъдат събрани допълнително

  • антон хекимян-
  • бюджет-
  • софия-
  • липси

"Тази план-сметка, която се приема днес, е ¼ от работата на Васил Терзиев за следващия период. Той в следващите четири години има да направи четири бюджета. Единият от тях вече е направен, а той в 95% преповтаря капиталовата програма, заложена от Йорданка Фандъкова”, категоричен бе общинският съветник от ГЕРБ-СДС

Хекимян за бюджета на София:  Липсват едни 380 млн. лв., които трябваше да бъдат събрани допълнително - 1
Снимка: БГНЕС

Столичната община гласува рекордните 2,6 млрд. лева бюджет, с широка подкрепа от 45 общински съветници от групите на ПП-ДБ-СС и ГЕРБ-СДС.
"Ние продължаваме да имаме критики към бюджета, предложен от Васил Терзиев, и ще продължим да ги имаме през цялата година. Това е така, защото той би могъл да бъде определен като "бюджет на липсите”, заяви пред Нова телевизия общинският съветник от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян. И допълни: „Няма как да дръпнем ръчната спирачка на София. Работата за гражданите трябва да продължи”.

Според него голяма част от предложенията на кмета няма да бъдат реализирани. „Заради управленската немощ на екипа, който сега управлява Столичната община”, подчерта той.
„В бюджета липсват едни 380 млн. лв., които трябваше да бъдат събрани допълнително – несъбрани вземания на общината. Няма ги разпределени. Тази план-сметка, която се приема днес, е ¼ от работата на Васил Терзиев за следващия период. Той в следващите четири години има да направи четири бюджета. Единият от тях вече е направен, а той в 95% преповтаря капиталовата програма, заложена от Йорданка Фандъкова”, категорично заяви Хекимян.

„Всичко, което е била заложено от предишния управленски екип ще продължи да се изпълнява. Няма нито една нова детска градина. Този екип не е дошъл с нито един нов проект”, каза общинският съветник.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Питай Данчето , къде са?

    23 0 Отговор
    И колко още са в зайчарника.
  • 2 Да ги

    33 0 Отговор
    даде Банкянския милиардер , дето те изтъпани в Столичната община , вместо да си на село !
  • 3 Тома

    23 0 Отговор
    Провери в чекмеджето
  • 4 Данъците са незаконни

    10 0 Отговор
    Не може да вихраним вечно !!!

    Всички, ама всички данъци са измислени за да цицат народите през вековете !!!


    Всичко е лъжа и разчитат на доброволно да си дадете паричките, които сте изкарали с пот на челата !!!
  • 5 Крадеца вика

    17 0 Отговор
    Дръжте крадеца.
  • 6 ГЕРБ НА БУНИЩЕТО

    19 0 Отговор
    Арменчето Кекимян господарят му Бойко Борисов го стяга за Брюксел, както му бе обещал преди да го употреби за собствени нужди!

    Коментиран от #8

  • 7 Гарга Ел

    6 0 Отговор
    Кикимяучо бе, абе съберете ги бе! А ма ха!. Нал за туй вземати заплати!. Еми как нема да липсват като не сте ги събрале.

    Коментиран от #21

  • 8 Ахмед от Росенец

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "ГЕРБ НА БУНИЩЕТО":

    В Брюксел ще го опъват яко
  • 9 Грую

    8 0 Отговор
    Спрете да крадете и ще има.
  • 10 Това нагло и

    9 0 Отговор
    алчно за власт арменче гнусно, не отговори на въпроса за личното му мнение как ще гласува за увеличението на заплатите им, а щял да изчака какво ще се реши на събранието на шайката ГЕРБ ! Това означава, че никой няма право на собствено мнение и всеки зависи от това какво ще каже банкянският Тиквен "мозък" ! Те биле значи "свободни" герберастите ??? За каква свобода става въпрос за ПУТИНСКА или цивилизована европейска ? Вече разбирам ясно как гласуват герберугите - КАКВОТО ИМ НАРЕДИ ТИКВЕНИКА, те нямат свое мнение, за такова се иска разум !

    Коментиран от #30

  • 11 Име

    0 1 Отговор
    Толкова симпатичен човек - като водещ е идеален - това е Милен Цветков същият, аз не знам как се върза на акъла на Питекантропа Боби - добре де - не се ли усеща Бойко Борисов да отстъпи на младите хора - ударил е джакпота от 50 години, сега иска да се излага като личност ли - той ще почне да забравя с кого говори, време е за една спокойна възраст, но - както си прецени - да се прави на Претор, Император, Саблезъб, Паун, колкото години иска.

    Използват Антон Хекимян като "луда калинка", не е до парите - а до това - че е тъпо отвсякъде, не знам - това е млад човек и го затриха в игрите си - и това е вече възмутително, беше си добре в телевизията - но той така или иначе избра да стане - общественик, но това е - един ад - с проблемите на хората, ма да се оправя - това е малко труден бизнес - да си кметски съветник.

    Коментиран от #15

  • 12 Анонимен

    5 0 Отговор
    Тази ли гнусотия е новото лице на тоталитарната шайка ГЕРБ ? Защо правят интервюта след като въпросите за интервюринате са предварително оповестени преди самото интервю и отговорите на интервюираните са научени наизуст и съгласувани с ръководителят на полиическата шайка ? Срамна държава, срамни политици, срамна политика, срамна журналистика и срамен народ без достойнство и "мерак" за съпротива ! А това журналистче никога не е било свободно, то винаги е зависело от свята алчност за власт от което следва и зависимост от по-горно "стъпало" в служебната му йерархия за момента Б.М.Борисов !
  • 13 фАНТОМасс

    4 0 Отговор
    Ян Бибиян е голЕм разбирач ! Спец е момчето , но в какво ли ? Както се хвалеше , че в миналото си на журналяга е бил най-силния критик на ТИКВАТА Бойко , сега се превърна в негов върл глашатай !
    Плю си и на без това съмнителната си репутация и започна да слугува на бай Ганьо от Банкя !
    Падението му продължава стремглаво !
  • 14 На БАБА фърчилото

    7 0 Отговор
    Антончо , Антончоооо , защо целУваш Зад.ника , че и Пред.ника на Тулупа бе , момче !?

    Коментиран от #18

  • 15 Ако беше умен

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "Име":

    Хекимян нямаше да избере политиката пред телевизията ! Лесно е за разбиране, ти го правиш неразбираемо ! Умните хора избират винаги това което умеят да правят, а не да правят неща с които да са в услуга на други които използват тяхната обществена известност ! Хекимян показа, че не е умен, а алчен кариерист и лицемер ! Кое му е истинското лице това което беше в телевизията или това което е като "политик" в момента, можеш ли да ми кажеш дали изобщо има някакво лице за уважение това нещо Хекимян ?
  • 16 Юмжагийн

    3 1 Отговор
    В последно време имам силни съмнения , че над леглото на Антон има снимка на на Бойко Б. и всяка вечер преди лягане й се моли и я целува за Лека нощ ! А сутрин я забърсва и почиства , за да не обиди новия си Бог !
  • 17 ЯЗЪК

    4 1 Отговор
    Заради такива като Хекимян , Бойко Борисов от много години не е ползвал тоалетна хартия !
  • 18 Аз...

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "На БАБА фърчилото":

    Отдава му се

    Коментиран от #20

  • 19 Бамбука

    3 0 Отговор
    Ме ..ке..ре. Празна тиква и лузер.
  • 20 Албрехт Дюрер

    3 1 Отговор

    До коментар #18 от "Аз...":

    И как при това положение да си мислим , че българската "водеща" журналистика е независима и да вярваме , че ТИКВАТА не е опитомила слугите си ?
  • 21 пери

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Гарга Ел":

    Ха ха, Кикимяучо - много точно, смях се с глас.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Име

    3 1 Отговор
    ГЕРБ има привидно честно лице, това подлъга Антон Хекимян, че отива при добри хора - то няма един читав, нещо по въпроса за бедността ни - не ми се говори, това са алчни и тъпи котки, вижда салам и го - изплюсква, добре де - нещо правят там, какво правят бре - нищо, не може такива работи - ГЕРБ нямат поправяне - не знам какво - но е някакво безвремие.
  • 24 анонимен

    2 0 Отговор
    Мишок, ама кандидат евродепутат!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 и откъде ги събрахте тия липсващи

    1 0 Отговор
    пари бе боклук - отиваш в затвора мръснико !
  • 27 общинарите си гласуваха

    0 0 Отговор
    А НЕ ОБЩИНАРИТЕ ГЛАСУВАХА ! ДОКАЗАХА ЧЕ СА КРАДЦИ НАЧЕЛО С ГЕНЕТИЧНО УВРЕДЕН МРЪСНИК !
  • 28 КИКИМЯН ГО ГЪЛТА И ОЩЕ ИСКА

    3 0 Отговор
    ИЗДУХАЙ СИ НОСА , МАМА !
  • 29 уж се караха

    1 0 Отговор
    Не се понасяха. А изведнъж всички си станаха приятелчета и си гласуваха безумно високи заплати.
    Това е недопустимо. Тези пари са народни, държавни и е отвратително това, което се случва. От горе до долу, всички грабят, та грабят като невидели.
    Единодушни са, само когато си увеличават заплатите.
    Но......"кучето лае, керванът си върви".
  • 30 007

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Това нагло и":

    Разум какзваш? Разум като на гурото ти Кирил ли? Защото съм 100% сигурен, че гласуваш за ПП.
  • 31 Хекимяне, продаде си месета за парата

    1 0 Отговор
    Подлогата на Герб да мълчи
  • 32 хазарта

    0 0 Отговор
    Хкимянчоо тиии колкоо си дооолен
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове