Last news in Fakti

6 Април, 2024 17:19 4 580 90

Асен Василев: Пеевски ни върна в мутренските години. Това за мен е разрушително за България

  • асен василев-
  • делян пеевски-
  • мутренски години-
  • разрушаване

Василев отчете, че с помощта на Пеевски са направени важни промени в законите и Конституцията, но проблемите са започнали, когато е дошъл моментът за реформиране на службите, правосъдната система и регулаторите

Асен Василев: Пеевски ни върна в мутренските години. Това за мен е разрушително за България  - 1
Снимка: БГНЕС

"Ще преговаряме с ГЕРБ, ако Делян Пеевски не управлява тази партия, както управлява в момента. Той ни върна в мутренските години. Това за мен е абсолютно разрушително за България". Това каза пред Дарик радио финансовият министър в оставка и съпредседател на ПП Асен Василев, цитиран от novini.bg..

Той отчете, че с помощта на Пеевски са направени важни промени в законите и Конституцията, но проблемите са започнали, когато е дошъл моментът за реформиране на службите, правосъдната система и регулаторите.

"Всеки един човек, според мен, има в себе си и добро и зло. Друг е въпросът обаче как той вижда развитието на обществената система, ако влияе на обществените процеси. И ако погледнем какво се случи миналата година - чисто като законодателство, и промени в Конституцията, и всички закони реформи. Със сравнително леки проблеми те минаха като законодателство. Когато обаче дойде моментът реално да се реформира държавата това законодателство да стане факт, да не остане на хартия, се видя това лице, което мисля, че всички познаваме много отдавна, което е, че всички регулатори, съдебната власт, прокуратурата, службите - всичко това трябва да продължи да се управлява с наредени мачове, с хора, които получават телефонни обаждания, няма честен процес как да се изберат хората, които влизат вътре, защото цялото споразумение беше това - да не е предварително уговорен мачът“, каза Асен Василев.

Според Василев ПП не е помогнала за политическата легитимация на Пеевски.

"Пеевски може би е единственият политик в България, който не зависи от общественото мнение. Неговите избиратели са там, те гласуват за него, независимо той какво прави. Одобрението му, ако погледнете сред избирателите на ДПС, е четири процента. 4% не е легитимиран политик. Той има тази база, на която може да стъпи, която не се влияе от одобрението и легитимацията", каза още финансовият министър в оставка.
Той коментира подадената, а впоследствие оттеглена оставка на главния секретар на МВР Живко Коцев. Според него твърденията, че бил контрабанднозависим са "съшити с бели конци". По думите му, притеснително било, че е привикван и заплашван да си подаде оставка.

"Ако беше контрабанднозависим, нямаше ли да бъде задържан? Защо е на свобода? Защо не е задържан, защо му се оказва нерегламентиран натиск доброволно да си подаде оставката? Защо трябва да натискаш един човек да си подава оставката, ако си събрал доказателства", запита Василев.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 74 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асена Василева 🏳️‍🌈

    100 25 Отговор
    9 месеца пих мазното кафенце на Шиши, но след като му омръзнах ме изгони и сега отново ще борим мафията.

    Коментиран от #19, #89

  • 2 Запознат

    89 11 Отговор
    Христо Иванов каза преди 3 месеца, че Пеевски и ДПС били претърпели катарзис и били вече про европейска партия

    Коментиран от #68

  • 3 Последния Софиянец

    77 13 Отговор
    Я!Асен се появи?Аз мислех че вече е на 🏝️ с милиардите??

    Коментиран от #8

  • 4 асенке от вас

    81 15 Отговор
    по големи и т..пи мутри, нарко..мани и пе..ееласи България не помни! А къде са милиардите които с простото откраднахте? Не затвор а въже за вас и родата ви!
  • 5 Гост

    66 17 Отговор
    Добре, че беше Пеевски да си прибурвате 10 месеца про американската политика в България

    Коментиран от #87

  • 6 ррр

    82 13 Отговор
    9 месеца като им търсихте подкрепата не бяха мутри , сега са , мазното кафенце ще ви излезе доста скъпичко
  • 7 Питам

    81 10 Отговор
    Защо тогава се молихте на Пеевски и Борисов за кабинет преди 10 дни?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Лелеее

    58 13 Отговор
    Пеевски стана пак мутра защото не им играе по свирката, докато им играеш по свирката си свестен после ставаш мутра хахаха
  • 10 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    61 9 Отговор
    Верно ли бе?
    А с кого управлявахте в сглобката?
  • 11 зевзек

    26 23 Отговор
    съгласен съм, първо Банкята ни върна в комунизЪма, понеже всичко, което знаеше, го е научил тогава, след това неговото другарче, дебелото момче, Пеевски, ни върна в ранните 90-ти години, и сега сме някъде към 96-97 година
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 УРА,,УРА

    37 17 Отговор
    Избирателите на тиквоча са най прецакани. Гласуват за мутрата и получават неговия партиен шеф Пеевски.

    Коментиран от #20, #90

  • 14 Българка

    30 26 Отговор
    Пеевски, Доган и сараите са ГОЛЯМИТО ЗЛО за България. Това е факт, който е неоспорим. Неоспорим е и фактът, че Пеевски е емблемата на корупцията.
    Очаква ни мръсна ченгеджийско мутренска предизборна кампания, в която главни герои ще бъдат кохортите на ГЕРБ-ДПС в службите, МВР, Прокуратура и съд. Те вече започнаха със саморазправата и опраскването на опонентите на модела КОЙ. Не е сериозно по това, че шеф на митниците е понижил главния митничар на Лесово въобще се споменава в хода не дело за гледане мярка на неотклонение и то в обвинение за ОПГ. Трябва ли всеки, който уволнява подчинен , да бъде съден? И нима снимка на Банкова с някой си Димитров е основният аргумент за арест? Та в този дух питам защо Сарафов е на свобода, след като снимката му с Петьо Еврото обиколи студиата и освен това има срещу него свидетелски показания? Питам и очаквам отговор. И защо Стоянов, който е нарушил законодателството с прикриване на факта, че Нотариусът е бил сътрудник в 3-то РПУ, има основателни подозрения за разпънат от него чадър над Нотариуса, оказва недопустим натиск за подаване на оставка от главния секретар и то в началото на кампанията

    Коментиран от #40

  • 15 Верно ли бе крадец

    51 8 Отговор
    До вчера нали му беше у скута? Какво прави там бе нещастник? Къде са милиардите от хазната? Мутра си ти и то от най гнусните и жалките!
  • 16 Баце

    42 7 Отговор
    Ще се въздържа от коментар за тази медуза, но горещо препоръчвам на всички отново да прочетат мнението за този мазен индивид на бившият му съдружник и да не го забравят!!!
  • 17 Гласът

    34 4 Отговор
    Преди 2-3 седмици бяхте приятели.
  • 18 Взимай си

    30 10 Отговор
    цифровото евро и лек път. Такава инфлация от сто процента не е имало след Виденов, но там причините бяха други. Борса ток. Мигранти. Гавра Конституция. ПВУ безумия. Бръмбари.. Цифров концлагер. Задължителни ваксини. Забрана референдуми. Предателство Македония. Газ 30-40% по-скъп. Осъдени мигранти. Капков Шенген. Унищожаване на Лев и Кеш.
  • 19 Пресцентър

    11 24 Отговор

    До коментар #1 от "Асена Василева 🏳️‍🌈":

    Скъпи евроатлантически другари, ние от ППДБ открито заявяваме, че за да изпълним нашите задължения към Вас понякога е нужен неизбежен съюз с дявола. Не забравяйте, ние никога няма да изневерим както на Вас, така и на нашите светли демократични принципи. Разчитаме на вашата бъдеща подкрепа и доверие в нас! Само заедно ще победим в тази изключително трудна битка със злото! Благодарим Ви!

    Коментиран от #27

  • 20 Читател

    25 8 Отговор

    До коментар #13 от "УРА,,УРА":

    Що бе, тези дето гласуват за "ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА" да не би да получиха нещо друго освен Пеевски. Кой му стоя в скута и по мазно кафе а? ПП-ДБ, ГЕРБ И ДПС са двете лица на една и съща монета, само господарите им са различни.
  • 21 Кокорчо,

    25 8 Отговор
    Пеерастията е заразна, и трябва да бъде унищож@вана механично. Сещаш ли се?
  • 22 Бамбука

    25 0 Отговор
    Как да си оправим държавицата, когато постоянно , като гъби след дъжд ни занимават с проблеми за някоя и друга персона ? Нито един политик не сме осъдили, нещо повече, колкото повече сигнали за крадене, толкова по-нагоре по стълбата на властта се издигат. Скандалите следват един след друг, обществото ни се върти в кръг, на кой може да вярва ? Накрая, гласува за най-рекламирания, т.е., този , който разполага с най-много пари, защото най-много е крал. Тридесет и пет години без национална доктрина по отношение на икономика и финанси. Смени се режима след 1989 г., а парите и властта пак в тях.
  • 23 12340

    23 2 Отговор
    Върнал те той?!
    .. Не сме излизали от мутренските години ве, Асковски шемет!
  • 24 То е ясно!

    26 8 Отговор
    Кокорчо и Кики Тъпото ще вземат м/у 4 и 7 %. Бойко ги закопа заради ареста му.
  • 25 ГЕРБ=ДПС=БСП

    18 7 Отговор
    Грешите г-н Василев, никой не може да ни върне там откъдето никога не сме си тръгвали. От 1944 г вече 78 години сме все в мутренския период. Надявам се скоро мутренския период да свърши.
  • 26 Дама пика

    9 7 Отговор
    Заслужава си да се чуе интервюто в Дарик - Стълбището с А. Василев. Всеки мислещ човек ще вникне в нещата такива каквито са!
  • 27 Бойко

    9 3 Отговор

    До коментар #19 от "Пресцентър":

    Харесва ми СЪРКАЗЪМЪТ ТИ
  • 28 УРА,,УРА

    15 16 Отговор
    С мутрата, Шиши и копейката ще видим Шенген и инвестиции на кукув ден. И после ще ревем, че сме с най ниски доходи и мутренските чорбаджии ще правят с работниците каквото си поискат.

    Коментиран от #33

  • 29 007

    8 6 Отговор
    Да ги изредим личностите служещи на чужди интереси: почти всички водачи на националистичните партии, на етническата, на социалистите и сега двата байдънови пудела. Всиките си приличат, че малко се интерисуват за европейската ни принадлежност. Последните са крайно вредни с финансово източване към внедрителя си и с онищожаване на шанса на млади национално коректни политици да подновят остаряващия политическия елит. Малко е да се наричат само шарлатани.
  • 30 Електра

    13 10 Отговор
    Шарлатаните бяхте до тук и ще имате съдбата на Импексовата БСП. дирастия...
  • 31 само да кажа на кокорчо

    14 2 Отговор
    ами кокорчо ние не сме излизали от мутренските години бе
  • 32 ГОЛЯМ СМЯХ

    26 5 Отговор
    а защо бяхте сглобка като са мутри а? сега се разглобихте и взехте за плюете .. ама докато бяхте сглобени хубаво ви беше да крадете а?
  • 33 Хаха,

    15 7 Отговор

    До коментар #28 от "УРА,,УРА":

    щото сега с продай България,виждаш страшни инвестиции!
  • 34 А за какво ни е

    14 5 Отговор
    сухопътен Шенген, като Западът строи сухопътни граници. Или нямате парички за самолетен билет. По ПВУ ще ми затваря базова мощност ДЪРЖАВНА. Ще вкарва осъдени мигранти. Ще забранява и отменя Референдуми. Ще унищожава български лев. Ще ни прави ядрено сметище за Уестинг. Ще ни заробва със 120 милиарда лева за Уестинг, неработеща технология, НЕРАБОТЕЩА, ако ще марсианци да я строят. Ще изнасят данни за Македония. Ще строят ветрогенератори в Черно Море. Някакви извънземни от Тамбукту с двойни гражданства ще управляват България. Още 2 проучвания Концесии ЗЛАТО, едната в Божурище. Още концесии мини. Безумна инфлация, сто процента. За десерт ЗАПИСИТЕ. ЗАПИСИТЕ, трябваше да са в затвора за национално предателство Македония Чернева и Записите.
  • 35 Видовден

    19 6 Отговор
    Кокорчо......Пеевски не знам дали Ви е върнал в "Мутренските години" /когато Ти си бил в детската градина/ но знам,че по ПРОДАЖНИ ПРЕДАТЕЛИ на БЪЛГАРИЯ от Вас и ДБ- НЕ Е ИМАЛО! Продадохте България на ПОСОЛСТВО-то/всички знаем кое/ Идват ИЗБОРИ! Вие и ДБ сте зад БОРДА! 4% никога няма да минете! Гербаджиите са крадци,но не са ПРЕДАТЕЛИ като Вас! Айде "дипломките от Харвард" в джобчето и у свет....от където се пръкнахте! Останете ли тук-при бай Ставри ще сте след изборите!
  • 36 Защо

    16 2 Отговор
    В този случай защо търсихте и приемахте поддръжката на този национален предател?
  • 37 Майорс

    16 4 Отговор
    Ало Василев ,9 месеца пихте мазното кафе с Пеевски , а сега отричате! И какво ви е виновен Пеевски след като от среднощните ви сбирки каза”Първо да овладеем службите и след това цялата власт в страната”!Тази неистова жажда за власт ви изяде главата! А колкото до Коцев има снимки от срещата и записи от срещата на Коцев , Банкова и Димитрови от петзвездния хотел в Правец , така че не го защитавай!
  • 38 Някъв

    17 2 Отговор
    "Не трябва да ти пука за българите!"
    - Асен Василев, 2024
  • 39 Танев

    12 3 Отговор
    Кокорчо.....до вчера си бъркахте по дупките с другите Евроге....от Герб- беше ти кеф знаем защо.И сега когато алъж-верижа се скапа ....оле майко Анадолците са виновни.Пеевски е враг! Смешен си кокорчо.......а защо така се кокориш.....и Пеевски и Тиквата знаят....доказали са го!
  • 40 Петя

    19 5 Отговор

    До коментар #14 от "Българка":

    Не обиждай българките, ние сме нормални жени. Относно написаното от тебе ще кажа: Лъжата, че Герб и ДПС са мафия, а ППДБ са почтени ... вече не върви. Видяхме кражбите, измамите и лъжите на уж почтените от ППДБ. Такава шуробадженащина, лъжи, инфлация и кражби не бяхме виждали до сега. Къде са мириардите, които Кокоро изтегли, /9 милиарда, които открадна за 9 дни и 5 милиарда, които открадна от енергетиката/??? Къде са заводите, мостовете, тунелите, магистралите, които ППДБ обещаваха? Освен кражби и некадърна поправка на Конституцията друго не остана след управлението на тези некадърници, дори "бащата" на "реформите", бойкикев, се прави на ощипан: "кой ли е предложил менюто за премиери при служебен кабинет"?? Наглост, некадърност, лъжи и кражби...твоето име е ППДБ!

    Коментиран от #83

  • 41 Кой си ти

    11 2 Отговор
    Днес някои те знаят след някой друг ден няма никой да си спомня за теб, освен тези, които си задоволил!!.

    Коментиран от #44

  • 42 Дреме

    13 2 Отговор
    му на Пеевски за България ?
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Янева

    10 1 Отговор

    До коментар #41 от "Кой си ти":

    Като го гледам на какво мяза с този корем и ръст на пигмей.....малко се съмнявам да са доволни от него,но пък устстс му е голяма-както и заднка.....
  • 45 Тая Държава не е излизала

    10 3 Отговор
    Тая Държава не е излизала от Мутренските Години! Сега те са в Самата Държава! И за тях Дума не се отваря! Къде ти е Правосъдието и Прокуратурата МВР и ДАНС? Инициаторите на всичко което се случва тук! В едно с Президента Омбудсмана и другите имащи право да сезират Конституционния съд!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 амчи

    11 2 Отговор
    Той е мутра,а вие сте мутреси.
  • 48 Забравил си

    12 3 Отговор
    Кокорчи разруши държавата с алчността си и безкрайните заеми,с които ни загроби.
  • 49 Санчо

    10 3 Отговор
    Кокори.....не знам кога на този краден,унижаван,продаден НАРОД най-накрая ще му кипне и като хване лопатата та на такива като Вас,ДБ,Герб,БСП,ДПС,ИТН, знайни и незнайни кърлежи-наричащи се "политици" ще ви стане тясна ТЕРИТОРИЯТА,в която превърнахте ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #66

  • 50 Тито

    12 2 Отговор
    Асан от ПП реве срещу Делян от ДПС! Държавата не е детска градина Асане..............Всички видяхме и чухме колко струваш! Айде дипломката и у лево-докато можеш......да не забравиш да вземеш Кирчо тъпото и Лорера.....айде-за там от където се довлякохте!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Иван Иванов

    8 2 Отговор
    LGBTQ - другата абревиатура на сглобката!
  • 53 Асена василева

    5 4 Отговор
    А пък аз му пих от бялото мазно кафе
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Хахо

    10 4 Отговор
    По-полека Асенчо, че след изборите сигурно ще ти се наложи да се поплачеш на рамото на Шиши, да изпиеш мазно турско кафе в скута му и пр.... Много сте смели преди избори, но ви видяхме какво правите после. И сега ще е така, даже ще е по зле за вас, понеже ще имате най много 30 депутати
  • 56 Чудя се и се мая.

    11 3 Отговор
    И Пеевски ни тегли надолу и такива като тебе алени-галени - също. Нататрузиха ви във властта все деца с проблеми в развитието. А ние гледаме и се чудим на кой свят сме. Не е луд, който яде баницата, а този, който му я дава даром.
    Хайде, български мъже, заемете се с работата си, защитете страната от тази пасмина!
  • 57 бай герги

    9 5 Отговор
    кокорчо втори шанс вие от пълния-провал няма да имате Шарлатани мръсни и корумпирани
  • 58 Мишената

    9 1 Отговор
    Амбриажче никога няма да си във властта вече.
  • 59 Анонимен

    0 3 Отговор
    То хора няма. Вие искате промени в мвр. Изчакайте да завършат. Нека работят спокойно. Да, пенсии и заплати Ок. Късметлии или цирк да има безплатен. Вие сте от града провинциален. То хора няма, празни входове в Куба. В Орфей си нямам на идея, ходи една вдовица на 2 мъжа в Орфей и клюклюклю и внучката й. Моята внучка учи журналистика. Не биллит в НБУ, а не в държавно хаха трагикомедия, скръб и 5 км гробищата, а преди 20 г бяха на метри в центъра. Вижте, колко се е увеличил и оттам в язояира ша ги хвърлят роми хаха казват, без масраф на баце. Дененции кокал не дават хаха
  • 60 Българин

    2 6 Отговор
    Пеевски е управлявал при снишев, при бойко, при Орешарски, пак при бойко, при пипидебилите и пак ще управлява при бойко. Защото това е волята на народа!
  • 61 Дали

    8 2 Отговор
    А бе то вие и с ГЕРБ нямаше да се съмнявате, ама на - даже и заедно правителство си бяхте направили. Лъжец смешен. Дали някой ще ти повярва?!?
  • 62 Все тая

    3 3 Отговор
    90- те се връщат. Бяха БСП ДПС, сега ГЕРБ ДПС. Няма разлика. Радвай се народе.
  • 63 Всъщност

    5 3 Отговор
    Бойко си ни държеше в мутренските години, само дето даваше от баницата на всички да са доволни.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 ганев

    4 0 Отговор
    .....ПРЕЗ МУТРЕНСКИТЕ ВРЕМЕНА.....ИМАШЕ....МЪЖКА ДУМА.......СЕГААААА
  • 66 Абе санчо

    4 3 Отговор

    До коментар #49 от "Санчо":

    къде нареди ИТН до тези измамници бре? И ти ли с лъжите напред?
  • 67 Избирател

    0 8 Отговор
    Жалко че българския народ не иска промяна и не може да си направи правилна преценка в каква посока иска да върви . Всички искаме да живеем по стандарта и получаваме доходите на западното общество , пращаме деца и внуци там да се образоват или да работят да се развиват като личности , но тук в нашата държава не искаме да я променим и подредим така както е в развитите демократични страни за да останат нашите деца тук при нас .До кога трябва да се подкрепят партии като ГЕРБ ,ДПС ,БСП ,Израждане,ИТН които са партии на статуквото и мислят само за собственото си благополучие

    Коментиран от #69, #70, #75

  • 68 Бацо Гацов

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Запознат":

    Така е. Но... Виждате ли логИка в изказването на Асан Василев. Аз не виждам никаква логика. Поредната шарлатанска история. Ми то и без ДПС ГЕРБ/СДС и ПП/ДБ можеха да продължат да управляват. Защо Пеевски да е виновен за разпада на сглобката? Няма логика или нямат друго с какво да се оправдават. Банални ми станаха тези. И най-странното е, че ни мислят за късопаметни и глупави.
  • 69 Пешо

    5 1 Отговор

    До коментар #67 от "Избирател":

    Докато ПП/ДБ (пионките на КОСТОВ) ги има, хората ще гласуват за ГЕРБ, БСП, ИТН, ДПС, Възраждане и др. ПП/ДБ трябва да се погребе в историята.
  • 70 Жалко

    7 1 Отговор

    До коментар #67 от "Избирател":

    че лъжци и крадци като ПП и ДБ, плащат за лъжи и ниско интелигентна пропаганда на глупави тролеи по форумите, продали си бъдещето и страната! Това винаги показва, кои са вредни за България!
  • 71 ХхХх

    1 3 Отговор
    Главните герои са бойко и доганя, диктатурите на Живков и епачите с агнелко, парата е у тях
  • 72 Дедо

    6 1 Отговор
    За кви мутренски години говори тоя келеш, той тогава е бил 8 клас има няма.
  • 73 Диана

    1 4 Отговор
    Смешко! Той щял да реформира държавата! Докато не се махне БСП от политиката с нейната задкулисна борба, удари под кръста, мръсотии, фалш, лицемерие, лъжи, кражби и всякакви други политически извращения които тя налага по всякакви начини навсякъде в политиката, у нас не могат да станат промени - ще си живеем в ерата на борбата с БСП и това си е...Герб, Пеевски, Костадинов - никой от тях няма да се откаже от линията си срещу БСП, макар и Костадинов да не го разбира това още /и той като отроче на тоталитаризма си въобразява, че най-важното в политиката е да вземеш властта за да командваш, значи,и затова можеш да си играеш на всевъзможни комбинацийкии и игрички дори с БСПтата в борбата с които всъщност се роди партията му../..И...всеки прави каквото може! Истината е, че нямаме Политици /благодарение на БСП и СИЕ!/ и ако наистина искаме да се промени нещо, трябва да махнем БСП от политиката - НА ИЗБОРИ! Никой българин не трябва да гласува за БСП и СИЕ! СЪБУДЕТЕ СЕ!...БСП И СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

    Коментиран от #82

  • 74 Вече са прозрачни ,но

    2 1 Отговор
    Този е най големия дилър.Дс назначиш финансов измамник от частния сектор за финансов министър що е то ?С чии протекции ?Че и сталински методи научил.Сталин така е използвал хората ,да получи ,подкрепа и след това да ги осъжда .
  • 75 Диана

    1 3 Отговор

    До коментар #67 от "Избирател":

    А според теб БСП, ПП, ДБ, Левичарите, АБВ и всички останали /все БСПарски мутри!/ не са ли партии на статуквото? Във всяка българска партия и управленска организация ако няма БСПта явни, те са там "подводничари" - тези негодници знаят как да манипулират и съсипват тези, застанали на пътя им. те са като стадо - викне им овчаря "натам" и всички се втурват с рогата напред "натам", значи, викне им "насам" и всички пак са там: крещят, лъжат, мажат, свинят..немам думи!...Докато не махнем тези "инфлуенцери" у нас, ще "инфлуенцват" всички и всичко без да им мигне окото и има да се чудиш как така бялото стана черно...Не виждаш ли голямата им мръсотия днес? С прехода си БСП блъснаха целия народ в разни "сделки" за да оцелее, БСП се награбиха с големите пари и сега подгониха дребните риби от народа, а онези не могат да им кажат нищо защото са им вярвали и не са прошнуровали и пронумеровали всичките им кражби за доказателства /както това са направили БСПтата/...БСП се опитва отново да завладее политиката като изгони всички неудобни от там с разни обвинения, лъжи, интриги...Иначе за сега нямаме Политици, но имаме държавник в лицето на Бойко несъмнено и затова борбата срещу него на БСПтата е толкова ожесточена. Сега Бойко се скри малко в сянка и нападат следващия - Пеевски, значи...Важното е да чернят някого, че те да изглеждат бели - ти да си чул Бойко или Пеевски да говорят подобни неща за тези БСПета?! Няма и да чуеш, защото те можде да са статукво, но НЕ СА БСПта
  • 76 Стила му е да се всява объркване

    6 0 Отговор
    Асен измамил съдружници и Спецов от Дубай завлякъл НАП по изтъркана схема кой ви докара и защо кацнахте на нашата земя ?Кои да обслужвате и чадъросвате ?За себе си ясно?В изплюй камъчето ? А тези опорки бля,бля са за бабите с намален слух !
  • 77 Мафия мафия мафия

    1 1 Отговор
    За съжаление ПП-ДБ и народа не.могат да защитят жените си.
    Оказа се, че тези крехки жени кметицата Иванчева, баш митничарката Банкова имат повече воля и топки, от кофтия матриал, показаха, че има морал и воля да защитят закона, но мафията ги удари и никой не им помога, само гледаме сеир докаде ще ги докарат, Иванчева в затвора, виновния "уплътнява" между блоковите пространства, тази жена митничарката, набързо разкри каналите за контрабанда, наркотици и беше ошамаросано, но митничарката е в опасност, защото настъпа по мазола мафията на дпс-герб.
    Ако народа и партиите които се определят за спазването на законите не защитят тази жена, мафията ще я пречупи и унищожи.
    Аз искам да ми остане и увеличи заплатата до нормалните нива в Европа, искам всички лекарства за пенсионерите да станат безплатни, искам нормална държава, ако позволим така да убиват волята за справедливост и честните хора си заслужаваме съдбата на роби.

    Коментиран от #78

  • 78 Бият се двете мафии

    2 2 Отговор

    До коментар #77 от "Мафия мафия мафия":

    капитал зад ПП и ДБ и доган зад ГЕРБ и ДПС! Коло да са невинни техни лакеи, щом са избрани и рабоят за тях и обслъжват определени схеми?
  • 79 Горски

    8 1 Отговор
    Премиерът на ПП се самоназначи за академик, бившият им премиер си фалшифицира гражданството. Финансовият им министър назначи интимния си приятел за шеф на НАП, а другия за културен министър. Партийната им секретарка забременя, за да приглуши изневярата си. рогоносецът им ги изнуди да го направят шеф на парламента, за да си трае.
    Главният им секретар се оказа контрабандист, общинският им съветник-сериен нарушител на пътя и алкохолик. Бившият им вътрешен министър-ортак с контрабандисти и алкохолик. ПП е ОПГ-организирана престъпна група, в морален и криминален смисъл. Всички, които мислят да ги подкрепят и гласуват за тях са съучастници в ОПГ-то
  • 80 Пак старата дъвка

    1 0 Отговор
    На бялото черно,традиционния номер на измамните пепета и лъжи ,лъжи до безкрай.Пеевски бил с мутренски номера,само ,че от записа друго разбрахме ,кой е главатаря на бандата ПП и че не е Пеевски.Кога ще свърши окупацията на милата ни родина от тези марионетни парашутисти на ъндърграунда ?
  • 81 Констатираща

    1 0 Отговор
    Толкова ли е чудно защо се оказва натиск върху главния секретар на МВР да си подаде оставката? Когато се разкрият доказателствата срещу него и бъде изключен, това ще компрометира институцията, а когато "сам" си подаде оставката, тогава нещата ще се потулят тихомълком. Въпросът с Пеевски е ясен - достатъчно е да се види физиономията на един човек, неговият израз и излъчване, за да ни стане ясно какви са делата му и какво може да се очаква от него. Всичко е изписано на лицето и за повечето хора това е лесно за определяне. Няма нужда да се чете биографията на кандидатите за депутати, достатъчно е да погледнем снимките им.😊
  • 82 Констатираща

    2 0 Отговор

    До коментар #73 от "Диана":

    Много са Ви пристрастни коментарите и звучат като предизборна кампания. В момента говорим за личности, а не за партии. Изглежда бъркате това. Много си противоречите, защото веднъж казвате, че БСП са като стадо, а същото показвате на практика, защото идентифицирате всичко с определена партия, а не с определени личности. Това показва пристрастие, а не обективност.
  • 83 Констатираща

    1 0 Отговор

    До коментар #40 от "Петя":

    Много правилно! Трябва да стигнем до извода, че когато наближават избори, започват да никнат нови партии като гъби. Точно тогава трябва да сме много внимателни, наблюдателни и нащрек, защото точно в тези "нови" партии и движения влизат хора, които служат на стари престъпни формирования, макар и с нови имена и личности. Трябва добре да проучваме кой стои зад всяка от тях. Иначе никога няма се промени ефектът на повторението - гласуваме за нови личности и партии, с надеждата за промяна към нещо по-добро, а нещата не само, че не се променят, а вървят към все по-лошо.
  • 84 Факт

    0 0 Отговор
    Не, не, вие копирате и прилагате модела на мутренските години, то е ясно от самото начало. Опитвате се да овладеете каналите, не само митническите, по които текат кинтите. Да, обаче сте пълни аматьори! Пълен провал сте, ходете си и не се упражнявайте повече в държавно управление и овладяване на канали, просто не ставате за нищо!
  • 85 Голям смях

    1 0 Отговор
    Гей и браво учение?!
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Ма, Боже...

    0 0 Отговор
    Сетила се Мара да се побара! Досега не му пречеше да гласува заедно с тях дивотии в Конституцията. Аман! Аман, Асен!
  • 89 Боже прости им

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Асена Василева 🏳️‍🌈":

    ПП и ДБ ИЗПАДНАХА В «психически шок»Истерични изказвания на Киро Асен Ники ХристоНаско Явно незнаят какво става Партии които нямат един лидер да ги представлява Какво очаквашВсеки иска да е лидер
  • 90 Бреи бреи

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "УРА,,УРА":

    Гласуваш за отрочета получаваш шарлатани и постредници на Руска газ Ники иска да пътува и на изборите наше МВР Какви то избирателите такива и лидерите / леви Десни зелени червени комунисти и демократи
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол