25 Август, 2024 13:18 3 128 22

Главният секретар на МВР не иска да наследи Калин Стоянов

  • димитър кангалджиев-
  • мвр-
  • главен секретар-
  • калин стоянов

Развитие на казуса

Главният секретар на МВР не иска да наследи Калин Стоянов - 1
Снимка: БГНЕС

На този етап от моята професионална кариера също не е ми е време и място да бъда вътрешен министър. Това заяви главният секретар на МВР Димитър Кангалджиев, цитиран от БГНЕС.

Той отрече да знае кой ще е следващият служебен министър на вътрешните работи.

Кангалджиев подчерта, че това се отразява изключително неприятно на служителите.

"Настоящият министър успя да изгради един добър екип, да се работи в добра обстановка, въпреки че като цяло обстановката на политическо ниво не е спокойна и въпреки това, ако се стигне до някаква промяна, ще се отрази, при това в негативна посока", коментира той.

Припомняме, в понеделник по обяд Димитър Главчев трябва да предложи състав на Министерския съвет.

Кангалджиев отрече с него да са водени преговори.

На свой ред шефът на бургаската полиция старши комисар Емил Павлов, който също бе спряган за наследник на Калин Стоянов, заяви, че и да му бъде предложен поста, ще го откаже.

От оперативното ръководство в МВР предупредиха, че честата смяна на политическото ръководство създава напрежение в системата.

Припомняме, че президентът Румен Радев отказа да подпише указ за назначаването на служебно правителство начело с Горица Грънчарова-Кожарева. Причината за това бе присъствието на Калин Стоянов сред министрите. Горица Грънчарова-Кожарева се оплака от оказан натиск и подаде сигнал да главния прокурор.

Впоследствие лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че е време Калин Стоянов да се раздели с поста си. Делян Пеевски пък защити министър Стоянов и дори му обеща място в листите на своята партия.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хххх

    20 2 Отговор
    Не само не иска, но и не може!

    Коментиран от #3

  • 2 ТаУмВзе

    20 1 Отговор
    Чак и ушаците ги е Гнус от другите ушеви! Иде реч само за Кинти и на коя партийка ще Слугува де. Закривай ме ве ре и тва е. Хаххаха Хрантутници не могат да съберат шкембето у астрата.
  • 3 Европеец

    23 4 Отговор

    До коментар #1 от "хххх":

    Абе тоя и другите еничари трябва да бъдат уволнени със забрана да работят в силовите министерства.....
  • 4 да не е луд

    17 5 Отговор
    Ще го назначат, ще даде всичко от себе си, ще се сдобие с някоя болест, след което идва нов управляващ и "хайде , изчезвай".
    Примери колкото щеш.
    Такова не зачитане на труда на човека, сякаш не е имало от дълги времена.
  • 5 Лост

    17 0 Отговор
    Ами тогава да я заеме Главчев.Ще бъде като триглавата ламя Спаска.М.Председател,Мин.на Външните работи и Мин .на Вътрешните.Ако му са малко да вземе и на отбраната.
  • 6 Бившият ВИСаджия

    0 16 Отговор
    25 август.

    Днес е тежък ден за цяла България.

    Преди 19 години подъл изстрел прекъсна живота на Жоро Илиев.

    Жоро, ти си братко мили - приятелите ти от ВИС-2 винаги те помнят!

    "Спомени и сълзи останаха след теб...
    Жоро Илиев, ти братко мили!"
  • 7 Умен

    20 0 Отговор
    Незаменими хора няма.Още повече министри.
  • 8 мутрафон

    15 0 Отговор
    Не ти е казал, че си готов още Нашия човек Боко .... Банкянския.
  • 9 овчи мозъци

    16 1 Отговор
    Кангалджиев е чисто турско мекере и еничерско българско говедо ,който служи на господаря си султан и турския паша ,който пасе авцете в полза единствено на султана и на пашата си калинчо и пеевски
  • 10 Така де

    7 9 Отговор
    Разбира се няма да се съгласи да го командват просто Киро и шофьора на самолет
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 лилипутини

    8 2 Отговор
    Тоя кангал който пасе и брани стадото говеда и овци турчила и помъклъка няма място в системата ,защото той е не политициран и служи и брани престъпниците ,бандитите ,мутрите и стадото който им служи ДПС -ДОГАН ДПС ЛЕЕВСКИ.
  • 13 Сатана Z

    3 3 Отговор
    Няма не искам.Това да не е концерт по желание?
  • 14 Все пак живота си върви напред

    7 4 Отговор
    Не е сериозно това, защото с един министър или смяната му с някой от негови подопечни света не свършва. В МВР всяко чудо е за три дни, по голямото за пет. След време ще е друг министър с друг ръководен екип и отново всички ще зад него. Там е йерархия и отгоре надолу се решава всичко, включително и протестите, защото който кривне от зададения прав път си заминава. Самите те го казват. Вече взе да става банално това с тази смяна. Щом човека има екип, да го оставят
    да си работи
  • 15 дългоиме на стадо дпс

    7 4 Отговор
    Тоя веднага да свали униформата на символа на мвр-Българска и да отиде да бере сено и слама за стадото дпс ,което е също вярност към дпс и герб
  • 16 Брей, да не се окаже страхливец

    4 12 Отговор
    А, бе, Главчев ти не си шушумига. Остави на поста си Калин Стоянов. Една жена имаше смелостта да се опълчи.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 поробен след демокрацията

    6 1 Отговор
    Докато бб доган и пеевски прокуратурата и съда ,не бъдат задържани и осъдени от народен съд за разрушаването,ограбването и мародерстването на българската държава ,от което последва народа да е найбедната ,най-болната и в най несъществуващите условия за живот България е пред невъзвратима гибели заличаване от картата на света .Съществуванета й е в ръцете на Българските граждани за свобода ,независимост и борба с присъди за българоубийците
  • 19 ВИДЯ СЕ

    3 2 Отговор
    Директно си каза ,че не става за нищо !!!
  • 20 овчи мозъци

    3 2 Отговор
    Кангалджиев е чисто турско мекере и еничерско българско говедо ,който служи на господаря си султан и турския паша ,който пасе авцете в полза единствено на султана и на пашата си калинчо и пеевски
  • 21 Какпда иска! Като

    2 1 Отговор
    Какпда иска! Като НЕ ЗНАЕ КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ! И КОЙ ОТ ТЯХ ВЪОБЩЕ ЗНАЕ КЯКВА Е РАБАТАТА НА МВР!

    ДОКОГА ЩЕ СМЕ СВИДЕТЕЛИ НА СЕРИЯ ТЪПИ?
  • 22 На този

    1 0 Отговор
    На този му гледах изказването по телевизията и се смях.Тук не е пълно.Като им сменяли министъра и получавали стрес.Ами напуснете като сте се стресирали.Ние не искаме такива пъзльовци в МВР.Жалки момчета и те ще пазят хората????.Не ,бе те са в симбиоза с престъпници и наркопласьори и ако не ги подкрепя шефа тогава изпадат в стрес вероятно.Или ако не им позволяват да работят на 2 работи.На К.Стоянов от фейса му показаха колите на МВР,които пазят пред SSзаведението на нотариуса,но един не уволни.Нс кого служите и кого пазите трябва да си четете длъжностните характеристики.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове