Last news in Fakti

27 Юни, 2024 16:03 2 069 32

Румен Петков пред ФАКТИ: Брендо безпрепятствено е напускал страната, когато премиер е бил Борисов (ВИДЕО)

  • румен петков-
  • брендо

Искам да добавя един изключително грозен пример, когато Брендо беше арестуван през 2022 г. в Украйна, се оказа, че той е украински гражданин и страната отказа да го върне. Значи трябва да си дадем сметка за какъв режим става дума там и за каква готовност на президента Зеленски да покровителства престъпници

Румен Петков пред ФАКТИ: Брендо безпрепятствено е напускал страната, когато премиер е бил Борисов (ВИДЕО) - 1

За да се прибере Брендо и сам да влезе в затвора е изключително важно решение и вероятно в основата си е продиктувано от мотивация, която има в себе си гаранции и някой е гарант по сделката. Дали този някой е активна политическа фигура днес, това е друг въпрос, но няма как да не впечатлява фактът, че г-н Брендо безпрепятствено е напускал държавата с влязла в сила осъдителна присъда, тогава, когато министър председател е бил Борисов.

Аз няколкократно съм поставял въпроса за тъй наречените братя Галеви, те напуснаха страната също с влязла в сила осъдителна присъда. Такива случай има десетки, но не от този калибър. Ние обаче, като общество, продължаваме да смятаме това за нещо нормално. То бяга от вниманието на Народното събрание т.е. властта създава тези условия. Това коментира в студиото на ФАКТИ пред Лили Маринкова Румен Петков, бивш вътрешен министър.

Искам да добавя един изключително грозен пример, когато Брендо беше арестуван през 2022 г. в Украйна, се оказа, че той е украински гражданин и страната отказа да го върне. Значи трябва да си дадем сметка за какъв режим става дума там и за каква готовност на президента Зеленски да покровителства престъпници. Тези неща не бива да бягат от вниманието ни, защо слушайки редица анализи, част от които дълбоко смущаващи, някак си тези два факта убягват на коментаторите, каза Петков.

На въпрос има ли някаква договорка с Брендо относно предстоящите преговори за правителство той отговори: Аз не бих допуснал чак пък такава мерзост, защото при формирането на правителството темелът да е Брендо изглежда отвращаващо. Брендо можеше да се предаде и в друга страна, но той избра България и това според мен е едно здравословно за него решение. Въпросът на който МВР трябва да търси решение е – защо той в една цветуща възраст и здраве решава да влезе в затвора, но първият голям въпрос е как се е прибрал.

Според него създаването на впечатлението, че действията нашата държава и институции се определят от външни фактори става все по тежко.

Какво каза още Румен Петков за Брендо и Ружа Игнатова вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    18 3 Отговор
    Колумбия прекрати всички връзки с Израел и Украйна и Брендо остана без работа.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 До един сте за бесилка

    13 2 Отговор
    Никой нищо не знае, докато млатите с деригенската палка и пълните гуши, а след това, всички сте невинни! Я кажи кой уби / “ самоуби”заместника ти по времето когато беше министър на ВтР- Румен Андреев?
  • 4 гост

    15 9 Отговор
    За Тоя пияндурник някои свободен фонтан
  • 5 бандит методиев борисов-яшаров

    13 2 Отговор
    нали ми е от отдела, пряк ръководител съм му...
  • 6 И на дърти

    11 8 Отговор
    Години не се спря този
    Нещастник
    Да бърбори простотии.
    Пък и никой не му иска мнението.

    Коментиран от #12

  • 7 като попитат Брендо той ще

    5 1 Отговор
    разясни . арестуват го в украйна и седи в ареста . не го дават , защото им е казал . че е беглец . Украйна , Дубай, Африка са добре за бягане . Взима ли дрога със самолета , ами не . Обаче каца и се спотайва . Среща с други престъпни кланове и групировки , ами не . Лежал по пандизи не го е страх . Сам и без охрана до пандиза . Не го ли е поръчал някой , ами не . Голяма работа . А Ружа е богата . Тука какви ли имоти има . Никой не казва . Около 2 кой се увърта сега . Ружа я няма . Брендо търка нара . Никой .
  • 8 Стършел

    8 5 Отговор
    Абе, др. Фонтанов, я кажи за, какво става дума, когато проруското сръбско правителство държи толкова години един наш бивш банкер?! Голям хитрец си и слуга на мафията. И не се изказвай въодушевено за каквото и да е, защото всички виждат, че си кукла на конци!

    Коментиран от #11

  • 9 Истината!!!

    9 10 Отговор
    Браво на Румен Петков, че казва Истината!!!
  • 10 Анонимен

    10 7 Отговор
    Отдавна не е пикал в фонтана на площад Славейков! Липсва ли тоя ПРИМИТИВ!

    Коментиран от #14

  • 11 Мдаа

    17 3 Отговор

    До коментар #8 от "Стършел":

    Не знам фонтана, ама Оня дето спеше с пачките Евраци и кюлчета злато Той е виновен!!!!
  • 12 Ветеран от Протеста

    14 3 Отговор

    До коментар #6 от "И на дърти":

    Когато Румен Петков е министър на Вътрешните работи в управлението на тройната сглобка БСП,ДПС и НДСВ със Сергей Станишев мин.председстел ,Брендо и Жоро Шопа са във вихъра си в България,завзели всички канали за контрабандни цигари и Дрога...А за срещата му с братя Галеви до басейна Спартак ,засечени от НСБОП мълчи като зашит...
  • 13 Никой

    13 1 Отговор
    Американския посланик издаде Бойковите слуги от ДАНС и Прокурата "като им благодари ". Борисов също потвърди това и допълни,че не разбирал защо ППДБ искали оставката на Главния прокурор и шефа на ДАНС след като си вършели добре работата . За какво ако не за Брендо ? Явно е , че Брендо е бил ухо на американците от ДЕА ,сеща те се какво следва. Сега изпират Брендо, нашите служби слушат батковците и изпълняват. Всички участници много добре са знаели по какъв начин е влязъл в България и къде е бил. То е ясно, че сега ще ни будалкат и пращат на паша.

    Коментиран от #15

  • 14 Мдаа

    10 1 Отговор

    До коментар #10 от "Анонимен":

    И Боко скоро не е спал гушнал пачки и кюлчета, какво да се прави, съдба!

    Коментиран от #17

  • 15 Питам само?!

    2 8 Отговор

    До коментар #13 от "Никой":

    Имаш ли доказателства или говориш руски опорки?
  • 16 6нтщ5ж

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "ГЕРБ":

    Боли те, че козва истината ли?! Всички престъпници избягаха през границата по времето на управлението на Балорисов. А това коъ в какъв фонтан се къпал, не касае съдбата на българите!
  • 17 Анонимен

    11 4 Отговор

    До коментар #14 от "Мдаа":

    Бате Бойко мошеника и Румен Петков урината са един дол дренки. Боклуци от класа!
  • 18 Електра🇪🇺🇱🇷🇺🇦🇧🇬

    6 5 Отговор
    В тая жега колко ли шадравана е опикал...
  • 19 Магнит ски

    7 0 Отговор
    Мафията си има държава...и тя е ЧАЛГАРСКА НОМЕНКЛАТУРИЯ....ЕЕВАЛА..
  • 20 Батето е един от основателите на СИК

    10 1 Отговор
    Накратко – Евелин Банев е хем олигарх, хем могъщ мафиотски бос, хем нещо като съществуващ герой агент 007 – Джеймс Бонд. А най-големият ПАРАДОКС, че от изброеното до тук за Брендо, в сегашните „нови времена“ при сегашното разшумяване около името му и съответното задържането му се оказа, че в МВР за него няма нищо – съвсем нищо!!! Парадокс е, че когато публично заблестя като престъпна звезда, медиите го сочеха хем за близък до ВИС, хем за човек, който си имал и приказката с босовете на СИК. А западните медии го наричаха „Кокаинов крал на Европа” !!! Днес вече не може да се намерят официалните документи за другите бизнес-дела на Евелин Банев. Май отново „грижовна ръка” се е разходила из папките, късала листове, прибирала снопове листа.
  • 21 Венци

    5 3 Отговор
    Колеги набирам средства да му купим памперс!
    Нека пазим фонтаните от напикаване.
  • 22 Никой

    4 0 Отговор
    Съжалявам, че изглежда като руска опорка, но ако четете малко повече и следите изказванията на политически,дипломатически лица и имате що годе капацитет да мислите, може и да ви просветне. За сведение на тъпаците ако не знаят ДЕА има офис в България. Ще видите как ще кумулират присъдите от Италия и Румъния за излежаване тук в България, естествено ако научим. Защото не всичко тябва да знае простолюдието.
  • 23 Герг

    4 4 Отговор
    Защо го вадите тоя от нафталина?
    Той заедно с Първанов внедриха мутрите в държавното управление!
  • 24 Сретан Йосич

    4 2 Отговор
    Каквото и да се каже и напише за Брендо все ще е малко, а и вярно !!!По- голям МОШЕННИК от него няма в целият „демократичен“ преход в Булгаристан !!!
  • 25 Гандалф

    3 0 Отговор
    Без значение кои е примиер, дали се казва борисов,киро или ремен петков..този които има достатъчно пари...винаги може да влезе или излезе от страната...винаги ще се намират хора, които срещу съответното заплащане да шзвършат такива шли други услуги...
  • 26 СРАМ ...СРАМ ...СРАМ

    9 0 Отговор
    Гледах клипа как Брендо отива във затвора сам ! Полицая се видя в чудо и не знаеше какво да прави , прибра се да пита шефовете си да не сгафи ако го прибере и да не му набиват после канчето ....че това е БРЕНДО ........любимеца на политиците ни на нашето МВР , ДАНС , СЪДИИ , ПРОКУРОРИ.....!!!!!! Пълна скръб сме като държава , правосъдие, справедливост !!!!!
  • 27 Жоро

    5 1 Отговор
    Борисов си е мутраген от всякъде.И всички го знаят и му се радват.
  • 28 егати

    4 3 Отговор
    С Бойко стават,с Бойко лягат.Само те са божи кравички,ни лук яли,ни лук мирисали.
  • 29 Васо

    6 4 Отговор
    При тоя плужек Петков, който също беше министър на МВР, престъпниците тоже си развяваха байрака необезпокоявано. Смешен комунистически наплатар.
  • 30 Васил

    6 1 Отговор
    Естествено че кръстника на мафията от Банкя е знаел за Брендо!
  • 31 ⚒️⚒️⚒️⚒️

    3 0 Отговор
    Петков, я ти кажи за дупнешките братя и тогава питай. Не, те срам
  • 32 Край

    3 0 Отговор
    Брендо оглави приватизираните канали за дрога на Държавна сигурност. Това не става без ВЛАСТТА. Тоя беше Вътрешен министър , а сега се прави на очуден. Престъпността в държавата е с протекция и с отчет към управляващите държавата.