Last news in Fakti

15 Май, 2017 20:52 13 341 46

Маги Халваджиян с гневен пост във фейсбук (СНИМКИ 18+)

  • маги халваджиян-
  • пост-
  • фейсбук-
  • насилие
Маги Халваджиян с гневен пост във фейсбук (СНИМКИ 18+) - 1

Продуцентът Магърдич Халваджиян критикува остро институциите, които не се грижат за кучетата по улиците на България.

Във фейсбук Халваджиян постна няколко ужасяващи снимки на зверски убито куче в Мездра.

Над фотосите той написа: "Та да попитам МВР: Къде е зоополицията? Обещаната на пресконференция! Поредното безхаберие! Поредното не спазено обещание! Поредната безотговорност! Не ви ли е срам? До преди няколко месеца задавах този въпрос на Бъчварова. Дали получих отговор? Скоро ще го задавам и на този министър! Дали ще получа отговор? И няма да спра! Искате уважение?!?! Трябва да си го заслужите!".

Снимките всъщност са качени от жена от Мездра, която е станала свидетел на потресаваща сцена.

Вижте и нейната история: Днес станах свидетел на най-жестоката картина която можете да си представите. За пореден път,забележете-пореден, два огромни песа порода алабай, бяха пуснати свободно да обикалят улиците на Мездра! Казвам,свободно,защото не е за първи път а за не знам кой поред.....Тези неконтролируеми животни нападнаха жена разхождаща своето куче и го умъртвиха буквално пред очите й. Щом се убедиха, че а мъртво се насочиха и най-безпощадно захапаха минаващото наблизо бездомниче. Не мислих много, направо се нахвърлих да ги разтърва и със сигурност да съм си го отнесла ако на помощ не беше ми се притекъл собственика на близък магазин. Кучетата са собственост на г-жа Каролина Кьолер и по непонятни причини за пореден път са на улицата. Кучета без обучение и с много злоба. Кучета които нападат за пореден път!!! Замислих се колко жалки сме ние, другите, щом продължаваме да търпим свирепите кучета на една общинска съветничка да убиват беззащитните животни, и домашни и улични?! И как така еколозите на общината постоянно ни мрънкат на нас като организация за проблемите с бездомничетата които са истински кротки, а никой не обърна внимание на писъците и ревът на децата и хората станали свидетели на този ужас????? Снимките не са за хора със слаби нерви!!!

Маги Халваджиян с гневен пост във фейсбук (СНИМКИ 18+)

Маги Халваджиян с гневен пост във фейсбук (СНИМКИ 18+)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АБВ

    74 1 Отговор
    А аз да попитам, нали всички там сте ловци!? Защо досега не сте отстреляли г-жа Каролина Кьолер или най-малкото песовете й!?
  • 2 мнение

    75 20 Отговор
    Бездомни кучета по улиците не трябва да има. Точка по въпроса.
  • 3 Imthedevil

    82 23 Отговор
    Нема такава държава - за зверско убито куче се смърди до небесата. А за хората, дето ги убиват всеки ден никой го не боли ...
  • 4 Чоко и Боко

    54 12 Отговор
    И аз да попитам кой ще санкционира тези с домашните любимци без повод? В Южния парк и борисовата е пълно със свободно разхождащи се кучета. Има наредба, но фандъчето пак не се справя. Нищо, вие си гласувайте пак за нея/него. Те ще ви оправят.
  • 5 Гост

    42 9 Отговор
    Напълно подкрепям коментари 2 и 3!
    В Париж, Лондон, Виена, Стокхолм, Мадрид или Милано видяхте бездомни кучета, г-н Халваджиян, та питате за зоополиция?
  • 6 мъжкар

    58 22 Отговор
    Тоя с ХАЛВАДЖИЙСКАТА фамилия като се е загрижил толкова за кучетата що не си ги вземе у тях.Преди 35г през така наречения "лош комунизъм" по улиците хората се движеха спокойно защото просто нямаше нито КУЧЕТА нито ПРЕСТЪПНИЦИ нито М...ЛИ.Сега майки с деца не могат да се движат спокойно заради бездомни изгладнели помияри готови да нападнат във всеки един момент.Но не е само то а какво ще кажете за така наречените ДОМАШНИ КУЧЕТА.Знае ли ХАЛВАДЖИЯНА аз лично колко пъти съм виждал по парковете и по улиците собственици на агресивни породи кучета като питбул кане корсо и доберман ротвайлер върви си стопанина с ръце в джобовете а кучето пуснато без каишка и без наморник.Наскоро имаше случай на нахапан човек от такова куче и нараняванията оставиха трайни белези за човека и едната му ръка е осакатена и знаеш ли ХАЛВАДЖИЯНЕ ККАКВА БЕШЕ ГЛОБАТА ЗА СТОПАНИНА НА ПИТБУЛА ?Аз ще ти отговоря 1000лв.Следващия път тоя изрод пак ще си пусне питбула само че следващия път може да бъде жертавта някое дете.Ако имам власт ще ликвидирам всички помияри по улиците а собственици на домашни кучета които са пуснати без каишка и наморник ще им трясна глоба 6000лв а ако има нападнат човек от кучето кучето се конфискува умъртвява а собственика му праскам 15000 лв глоба и затвор от 6 години.Ето така ще се върне контрола над помиярите и домашните кучета в тая страна останалото дето го пишете тука са празни приказки и лицемерие.И ще се спестят ЕДИН КУП ПАРИ от това че няма да се налага

    Коментиран от #24

  • 7 004130

    12 28 Отговор
    Аз злобни бездомни кучета в София не съм виждал.
    На село домашните са по-злобни.
    Просто не ги закачате и те вас няма да ви закачат.
    3 години минавах от едно и също място за училище, на няма и 30см от къщичката на едно бездомно(изоставено, навънка) куче, един път не ми изръмжа или озъби.
    Просто са случили на кофти стопани.

    Коментиран от #17

  • 8 666

    44 9 Отговор
    Много хора имат психически проблеми с тия помияри, абе реват че нямат пари а гледат по няколко псета и ги целуват устите???
  • 9 гост

    23 28 Отговор
    Голяма работа...
    Халваджян нещо си повярва че и той е голяма работа.... жалкото е че последните години съсипаха хубавото предаване Господарите, с тъпите си теми, мислейки се за все народни защитници, бъркайки се на хората в работата!
  • 10 Къртев

    10 3 Отговор
    То правила и закони има, обаче трябва да се прилагат. Но в тази демокрация по български, се гледа на закона, като нещо дето не е за нас. Ако не те следят или хванат, всичко е законно. А закона е една инструкция, която прилагаш в това, което вършиш. Да по-трудно е да спазваш правилата. Но не, защото е сложно, а защото другите не ги спазват. А след, като знае в случая дамата, че кучетата и са агресивни, трябва да предприеме съответни мерка за да предотврати подобен случай. На нея дали ще и бъде хубаво, ако и се случи. Халваджиян е прав, че се гневи. Ами, ако нападнат човек или дете? Стопаните на животинки, трябва да са по отговорни.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 гощо

    23 1 Отговор
    Става дума за свободно пуснати две злобни кучета,отглеждани от общинска съветничка! Един вид пак някой с власт си прави каквото иска! Къде зациклихте за бездомни кучета,дали имало в Лондон
  • 13 123

    7 5 Отговор
    Хора не трябва да се месят в кучешки живот.Така било писано, едно куче захапа друго, нищо не се случило.Просто те кучета копират нашия живот, каквито сме ни такива и животни.Например ако един стопанин на кучето е луд,трудно може да очакваш неговото куче да е по различно.Или в този случай собственик била общинска служителка,какво може да очакваш от нейното куче - да хапе и да се чувства безнаказано. Първо трябва да подредим човешки отношения и спазване на закони и повярвайте тогава няма ада има такива истории...но това е само една мечта..
  • 14 НеМиДреме

    10 6 Отговор
    Абе да ги попитам аз всички природозащитници и зоолюбители?:
    -Защо аджеба не вземете да приберете по едно улично псе или бездомен кутумбас и да си ги гледате,а не те да се разхождат безпризорно по улиците и да напад хората когато се съберат на глутници?Хем няма да ви ги избиват и да търсите държавата да ви помага,хем и улиците ще са чисти и спокойни?Нали сте големи любители?Вземете си ги и у вас и си ги гледайте...

    Коментиран от #25

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 кучешки живот

    17 3 Отговор
    Гатти гротеската, гати трагедията, цяла Мездра не може да се оправи с 2 мастии, защото кучетата имат повече права от хората!!!!!
    Няма случай куче да е наказано, ако е захапало човек или неговият стопанин да е понесъл съдебна отговорност, но има изобилие от случаи, когато хора убили кучета при самоотбрана са осъдени на глоби или на затвор!!!!!!!!!!
    В нормалните държави е така, бездомните песове се прибират в приюти, ако не си намерят собственик или не ги потърсят се прилага евтаназия!!!!
    Инжекция и това е! Кучето е животно, като всяко друго и трябва да има контрол на популацията. Държавата няма пари да плаща на пенсионерите, пък какво остава да строи хотели за кучета и да им осигури достойни старини!?????
    Абсолютно изпращяла територия, в която хората живеят, като кучета.

    Коментиран от #20

  • 17 кучешки живот

    8 1 Отговор

    До коментар #7 от "004130":

    Преди има няма две години в Младост кучета разкъсаха възрастен професор живеещ от години в САЩ, дошъл да види родината и близките си и го разкъсаха помиярите насред центъра на просветата.
    Държавата нарочно го отглежда проблема с кучетата, за да могат да получават субсидии по програми и да източват парите, разбира се парите не отиват при кучетата, а някой батко си купува джип, а кучетата се пускат на воля да хапят и късат месо, от където сварят.
  • 18 ти да видиш

    10 0 Отговор
    Каролина Симеонова Кьолер
    Общински съветник
    Заместник председател на Общински съвет

    това е от страницата на община Мездра! не се съмнявайте, че става въпрос за същата Каролина; едва ли има две в Мездра. а сега - жълтото - Каролина беше (все още е?) една от жените на Данчо Пръча, та не е чудно чувството за безнаказаност, създадено още през 90-те!
  • 19 Скорпион29

    7 1 Отговор
    Ножа ножа на кръста като се нахвърли ножа в корема и от край до край по дължина а тия мишки в Мездра нямат ли отрова? през оградата и проблема е решен
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Скорпион29

    7 0 Отговор
    А тая баба нямали ли внуци? Да я проследят по тъмно тая Кьолер и бой ама як як пой докато се на....ре пуми....Ка жалка.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Mercedes-Benz

    2 1 Отговор
    Има бързи и лесни решения за такива псета, но българина си е мрънкало и предпочита да мишкува и да гледа сеир отстрани вместо да действа, затова и го яхат 75 год. кви ли не. Действие господа, действие трябва , не пу***вско поведение, като правят проблем ги гръмнете тия псета или ги отровете, споко дядо Боже няма да ви накаже, щом досега не е наказал собственичката им! Айде със здраве и другия път вместо вой на псета да се чува бум бум и жално скимтене!
  • 24 Алекс

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "мъжкар":

    Множо хубаво си го написал, само ако беше спестил обидите щеше да бъде чудесно, защото нападаш този който се бори против безобразието и няма власт да направи нещо освен словото, което използва умело за много неща! Иначе съм напълно съгласен с глобите които предлагаш и дори ми се виждат не достатъчно високи! На българина като ме бръкнеш в джоба и има ефект, но не като му вземеш стотинки, а пари, сериозни пари!!!
  • 25 Бъки

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "НеМиДреме":

    Прибрал съм едно и гледам две на внучката,а освен това с данъците ми се отглеждат и поне три чавета!Няма да се очудя ако и някой от хакерите тук ползва същата промоция!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 REALESTATEMt

    0 0 Отговор
    News in Russia We n we publish all of them fresh and topical facts USA, analytics experts. All negative on earth exists with the quiet tacit consent of the indifferent. No one provides us with incentives. We are Enthusiasts. We are building a civil society. The people are the bearer of sovereignty and the only source of power. No one can usurp power. Useful topics - Holodomor Pennsylvania Business


    TWITTER
    FACEBOOK
    GOOGLE+
    wyoming
  • 36 REALESTATEMt

    0 0 Отговор
    News in Russia We n we publish all of them fresh and topical facts USA, analytics experts. All negative on earth exists with the quiet tacit consent of the indifferent. No one provides us with incentives. We are Enthusiasts. We are building a civil society. The people are the bearer of sovereignty and the only source of power. No one can usurp power. Useful topics - Holodomor Pennsylvania Business


    TWITTER
    FACEBOOK
    GOOGLE+
    wyoming
  • 37 REALESTATEMt

    0 0 Отговор
    News in Russia We n we publish all of them fresh and topical facts USA, analytics experts. All negative on earth exists with the quiet tacit consent of the indifferent. No one provides us with incentives. We are Enthusiasts. We are building a civil society. The people are the bearer of sovereignty and the only source of power. No one can usurp power. Useful topics - Holodomor Pennsylvania Business


    TWITTER
    FACEBOOK
    GOOGLE+
    wyoming
  • 38 REALESTATEMt

    0 0 Отговор
    News in Russia We n we publish all of them fresh and topical facts USA, analytics experts. All negative on earth exists with the quiet tacit consent of the indifferent. No one provides us with incentives. We are Enthusiasts. We are building a civil society. The people are the bearer of sovereignty and the only source of power. No one can usurp power. Useful topics - Holodomor Pennsylvania Business


    TWITTER
    FACEBOOK
    GOOGLE+
    wyoming
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 TRAVELMt

    0 0 Отговор
    USA news We n we publish all of them fresh and important news USA, analytics experts. All evil on earth happens with the quiet tacit consent of the indifferent. No one provides us with incentives. We are Enthusiasts. We are building a civil society. The people are the bearer of sovereignty and the only source of power. No one can usurp power. Useful topics - Sports Missouri Finance


    TWITTER
    FACEBOOK
    GOOGLE+
    tampa
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове